Türk Lirası
Euro
Dolar
Altın
Kripto Paralar
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aslında hiç biri , tamamen mala yatırım yapıyorum. Mesela 20 bin civarı kadar vardı motor kampanyası vardı. 17 bine aldım şuna nedeyse 27 bine kadar çıktı. Hem yazın kendi işimi gördüm. Hemde durduğu yerde kendi parasını katladı. Genelde bütçeme göre mal almayı tercih ediyorum. Borsa kripto gibi şeyler bana ters geliyor hem onlara ayıracak vaktim olmuyor.
mevcut ekonomide bence her türlü birikim önemli ne yaparsanız yapın ama türk lirası olarak biriktirmeyin evlenmeyi düşünüyorsanız çeyizinizi yapın 3 sene 5 sene önceden her şeyi almaya çalışın her ay yeni zamlarla birlikte alım gücümüz düşüyor çünkü
Cevap
17Cevap
Altın.
Biraz altın, biraz borsa, biraz kripto, biraz da usdt. Altın fiyatının artacağını düşünüyorum. Borsa tarafından emin değilim. Kripto için ise sanki 5-6 ay daha var gibi hareketlenmesi için. Bu süreçte de usdt staking yaparak altcoin alımına kadar elimdeki usdt miktarını arttırmaya çalışıyorum. Binance, Phemex, VestUp, KuCoin gibi bir çok borsaya usdt'lerimi dağıttım. Borsa tarafı için ise Nasdaq ilgimi çekmeye başladı. Ne de olsa daha oturaklı bi ekonomi var orada
🤩 evlen benimle 🤣
Şaka bir yana tebrikler benden birkaç adım önde gidiyorsun 😊 benim de hedefim aşağı yukarı benzer şekilde riski dağıtmak
hangi dövize yatırsam döviz düşer, altın alsam altın düşer. kriptoya bulaşsam kesin sıfıra vurur. bende öyle bi şans var çünkü. tl yapıyorum tl de düşüyor mesela :D
Bu yorumu okuyan her kese tavsiyemdir!! Gram altın alın ama uzun vadede düşünün mesela en az 3 yıl dokunmayın ve her ay alabildiğiniz kadar alın 3 yılda %350 5 yılda %800 kar elde edeceksiniz
Altin ve kripto, dunyada 18 bin ton altin kaldi. 2040'da altinlsr tukenecegi icin cok pahali olacaktir. Buda zenginligin anahtari okacaktir. Kripto olarak dogecoin tercih ediyorum.
@Vildrov altın miktarı neden ve nasıl azalsın ki?
teşekkür ederim açıkladığınız için, ham altından bahsediyorsunuz
hıııı
KKM ve altın sertifikası sanırım şu an en mantıklısı
Kkm?
@Sanal_Adam kur korumalı mevduat
En iyi yatırım araçları bunlar mı?
Altın ve kkm
@Sanal_Adam altın değil. Bist100 deki darphane altın sertifikası. En iyi değil. Kendi fikrim. Kendi kapasitemin yettiği bu
Altına göre ne avantajı var acaba?
@Sanal_Adam altını 1350 den alıp 1250 den satabiliyosun. Sertifikada ise makas 1 tl sadece
Zaten ölüp gidicez şu yalan dünyada. Birikim yapsak nolur yapmasak nolur. Yiyin için gezin. Nedir bu para hırsı anlamıyorum
Kripto para ve borsadayım ama çok değerlendirdiğim söylenemez sürekli kaybediyor.
Hisse senedi + Kripto.
değerlendiremiyorum 😅
Gayrimenkul
Hepşinden var
kripto ve hisse
Altın/motorlu araç/gayrimenkul/vadeli hesap
Borsa
borsa nerde aşko
Altın alıyorum
Hisse senedi
Altin aliyorum.
Kripto ve borsa