Genelde işime yatırıyorum sermayeyi artırıyorum Kripto da tutuyordum bir dönem ama kaar oranı düştüğü için şu sıra borsa da değerlendiriyorum. Zaten temetü emeklisi de sayılırım.
Oraya girmeyim yatırım tavsiyesi olur kendiniz değerleneceğini düşündüğünüz hisselere yatırım yapabilirsiniz. Kısa ve uzun vadeli alınacak hisseler falan da çok farklı
Her para birimi durduğu yerde enflasyon karşısında erir bunun yerine altın gümüş borsa gibi yerlerde değerlendirmek gerekir uzun vade ve orta vade olacak şekilde dokunmayacaksın
Maaşın yarısını temel ihtiyaçlarım için harcarım. Geriye kalanın yarısını nakit olarak kenarda tutarım. Yarısını da çeşitli yatırım araçlarına yatırırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Genelde işime yatırıyorum sermayeyi artırıyorum Kripto da tutuyordum bir dönem ama kaar oranı düştüğü için şu sıra borsa da değerlendiriyorum. Zaten temetü emeklisi de sayılırım.
hangi hisselerin var?
Oraya girmeyim yatırım tavsiyesi olur kendiniz değerleneceğini düşündüğünüz hisselere yatırım yapabilirsiniz. Kısa ve uzun vadeli alınacak hisseler falan da çok farklı
Zaruri ihtiyaçların dışında yatırım yapabiliyorsan çeyrek ya da yarım altın yapmaya çalış. Onu gözün görmesin
Bunun için ayrı bir banka kartı oluşturur artan paralarımı oraya koyarım ve harcamam.
Böyle yaparsan hangi para birimi olursa olsun sadece Türk lirası değil yani paran hep değer kaybeder
@samedyaldiz neden?
Sanki para biriktirebiliyoz 🤭
Her para birimi durduğu yerde enflasyon karşısında erir bunun yerine altın gümüş borsa gibi yerlerde değerlendirmek gerekir uzun vade ve orta vade olacak şekilde dokunmayacaksın
Sevgilimin deyişiyle para biriktireceksem yaparım. 😬 Sağolun. 👋
Rica ederim. Yardıma ihtiyacınız olursa burdayım ☺
İddia altılı ganyan ve şans oyunlarına yatiyorum ileride büyük vurgun yapacam 🤣🤣
Genel olarak yatırımları bölüyorum. Gayrimenkul, döviz ve borsada değerlendiriyorum.
O kadar var mı ya :D
Eh işte işi gücü bırakacak kadar:)
Hep öyle derler zaten :D
Sorunu beğeniyorum mesaj at göstereyim:)
Gördün mü:)
Gördüm gördüm özür :D
Maaşın yarısını temel ihtiyaçlarım için harcarım. Geriye kalanın yarısını nakit olarak kenarda tutarım. Yarısını da çeşitli yatırım araçlarına yatırırım.
tabi kalan tutar önemli burada.
cuzi bir miktar kalıyorsa altın olabilir
Ben gram altın alıyorum bazense çeyrek
Borsada degerlendiriyorum 😊😊
Altin alıyorum
yok birikimim