Kanka bu arada mekan çalıştırdım 12 yıl ama elemanlar yüzünden 1 milyonluk dükkanı yarisuna verdim googleden baka bilirdin. Öz Antep sofrasi Ahmet usta diye Silivri cantaköy de yani diyeceğim hemen insanları yargılama
Ya hadi ben malım da hesap makineleri de mi düzgün çalışmıyor. Akıl mantığın alıyo mu 2 milyon TL nin %30 U 60 bin yapsın. %30 ne demek 3 tane 30 + %10 hesapla. 60 bin+60 bin+60 bin+20 bin 200 bin eder. Sen bu kafayla ticarete atılma zaten bas parayı bankaya valla elindekinden de olursun
Bu nasıl hesap kanka çözemedim yaw sen kısaca hemen Denizbank sayfasına gir vadeli faiz hesapla 2 milyonum var de aylık ne kazanç de ortaya çıkar &18 vergi keser kazançtan gerisi sana kalır
Neyse üyelik felan istiyo uğraşmam onla ama kanka bence sen biraz daha detaylı bak ve git hesap makinesinden hesapla 2 milyonun yüzde 30 U 600 bin eder.
Sen sayfaya gir veya bankaya git sekine bejim 2 milyonum var özel teklif istiyorum de seni müdüre çıkarırlar özel teklif alırsın aylık ne 49 bin TL vergisiz para alirsin
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
banka faizi parayi bitirir
bu enfilasyonda aldigin faizin 1.5 kati deger kaybi olur.
Evet bu konuda haklısın
Ticaret kafayı kullanırsan 2 katı olur tez zamanda
Vallahi ne iş yapacagiz abey söyle bakayim
1+1 ev al sat araç al sat piyasasının 50-100 aşağısından al sıkı pazarlık yap 6 ay bekle o paran 3 milyon üzerinde banka vermez sana bu kadar
Vallahi doğru dedinde kanka depremden dolayı inşaat sektörüne görmek istemiyorum gözüm korktu
Aslında dediğin çok mantıklı ama namuslu emlakçı nerden bulacan
Araç al mesela piyasası 2 milyon olan bir Audi al 1.9 milyona falan bulursun 2-3 ay sonrw seçimden 3 e yaklaşır
Faiz mantıklı suanda
Allah affetsin bende o dusuncedeyim 60 al git en kral evde kirada otur hiç sorun değil tüm zamanını çocuklarına ve eşine ayir
Aynen bak nakit avans çekmek de kalktı şu an acil lazım para bulamıyorum
En azından garanti faiz hiç yoktan
Vallahi doğru diyorsun aylık masraf hariç kalan parayida altın yap bak keyfine kanka
Zulan yokmu kanka
Yok param
Kanka miras gelmedi gelse güzellik yapardım sana ama daha 6 ayımız var
Faiz haram broo
Helal iş kalmadı be abey
Helal haram senşn beyninde bro
Haklısın ama :( yapacak bir şey yok
buradakilerin cebinde 5 lirası yok ama
Kanka para halen gelmedi en fazla altı ayı var gelince paylaşırım resmini seninle
Kanka bu arada mekan çalıştırdım 12 yıl ama elemanlar yüzünden 1 milyonluk dükkanı yarisuna verdim googleden baka bilirdin. Öz Antep sofrasi Ahmet usta diye Silivri cantaköy de yani diyeceğim hemen insanları yargılama
Baktinmi kanka
Yıllık %30 mu?
Aylık
Hangi banka kanka o biz de yatıralım parayı. Aylık %30 faiz demek 600 bin demek. Kim veriyo bu parayı
Kanka aylık & 27 veren var &29 veren var özel bankalar 30 veriliyor yani 2 milyona aylık net 60 bin TL verir ama bu 60 bin TL'den &18 vergisi var
600 değil kanka 60 bin yapar
Kanka 2 milyonun %30 U nasıl 60 bin yapıyo?
Hiç bi bankanın da aylık %30 faiz verdiğini düşünmüyorum yıllık %30 olmasın o acaba
Kanka &30 ne kadar yapıyor peki söyle bakim
Akbank veriyor kanka deniz bakn veriyor
Kanka Denizbank resmi sayfasına git bak hemen
Kanka &30 net veriyor ama bu & 30 dan & 18 vergisi var yani 2 milyon yatır aylık sana kalan net para 49 bin
Ya hadi ben malım da hesap makineleri de mi düzgün çalışmıyor. Akıl mantığın alıyo mu 2 milyon TL nin %30 U 60 bin yapsın. %30 ne demek 3 tane 30 + %10 hesapla. 60 bin+60 bin+60 bin+20 bin 200 bin eder. Sen bu kafayla ticarete atılma zaten bas parayı bankaya valla elindekinden de olursun
Ayriyeten aylık yüzde 30 faiz hiç Bi yerde bulamadım sen emin ol önce yıllık mı aylık mı olduğuna faizin de sonra yüzdelik hesapla
Bu nasıl hesap kanka çözemedim yaw sen kısaca hemen Denizbank sayfasına gir vadeli faiz hesapla 2 milyonum var de aylık ne kazanç de ortaya çıkar &18 vergi keser kazançtan gerisi sana kalır
Çözemediğin için 2 milyonun yüzde 30 U 60 bin diyon zaten normal çözememen
www.hangikredi.com/.../hesaplama
Bu sayfayı mı diyosun
Hayır kanka Denizbank kendi resmi sayfasından bak
Denizbank tan yaptım buraya yönlendirdi.
Hayir kanka yonlendirmeZ Google Denizbank vadeli faiz hesapla yaz
Neyse üyelik felan istiyo uğraşmam onla ama kanka bence sen biraz daha detaylı bak ve git hesap makinesinden hesapla 2 milyonun yüzde 30 U 600 bin eder.
Peki oradan bak bakalım 2 milyona aylık ne kadar veriyor hangi banka
Mal veren yıllık %30 veriyor. 180 gün vade de kazancın ortalama 275 bin felan belki daha az
Max*
Al denizbank ta yıllık %30 veriyor ya. Akla mantığa sığmıyor çünkü aylık %30. Aylık %30 ne demek biliyo musun. 100 bine 30 bin demek.
Mal demesen daha iyidi
Max dicektim klavye şey yaptı. Düzelttim ya sonra
Beni unutma istersen numara vereyim ilk aldığım faiz senle yiyelim
Yok kanka sağol ben faize karşıyım
Sen sayfaya gir veya bankaya git sekine bejim 2 milyonum var özel teklif istiyorum de seni müdüre çıkarırlar özel teklif alırsın aylık ne 49 bin TL vergisiz para alirsin
ikisi de değil yaptığım işe yatırırım yazılım