bırısıne h. s demıssın sn arkadasım ısım soyadı vermesen de ıbanını oraya yazınca ad soyad gözukuyor. ben genelde sanal yaptıgım ksılere atıyorum bazen 50 euro bazen 200 euro atmıslıgım oluyor pay pal dan atıyorum ısme vs gerek yok kullanıcı no bıttı
sn arkadasım googleye yaz cıkar. sunu net bılıyorum pay pal de ad soyad vs bılghılerı kayıt olurken kullanıyorsun aynı onlıne banka gıbı kı onun aynısı sonrakı ıslemlerde bırısı sana para atacagı zaman sadece kullanıcı no nu verıyorsun bıttı baska seye gerek yok
pay pal hesabından normal kendı banka hesabına atıyorsun kendı banka hesabınla pay palı ılıskılendırıyorsun aaaa dur turkıyede pay pal yasaklanmıstır kullanamazsın onun yerıne baska uygulamalar var onlara bak
neyse yazmayacaksın belli amacım hi kimseye zarar vermek değil arzu meselesi ve duyabilseydin ortakta olduğu çok daha fazla kazanacağını hatta daha da güvenli olacağını anlardın sana da hayatına da saygı duyuyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
bırısıne h. s demıssın sn arkadasım ısım soyadı vermesen de ıbanını oraya yazınca ad soyad gözukuyor. ben genelde sanal yaptıgım ksılere atıyorum bazen 50 euro bazen 200 euro atmıslıgım oluyor pay pal dan atıyorum ısme vs gerek yok kullanıcı no bıttı
O ne
sn arkadasım googleye yaz cıkar. sunu net bılıyorum pay pal de ad soyad vs bılghılerı kayıt olurken kullanıyorsun aynı onlıne banka gıbı kı onun aynısı sonrakı ıslemlerde bırısı sana para atacagı zaman sadece kullanıcı no nu verıyorsun bıttı baska seye gerek yok
Paramı nerden çekçem
pay pal hesabından normal kendı banka hesabına atıyorsun kendı banka hesabınla pay palı ılıskılendırıyorsun aaaa dur turkıyede pay pal yasaklanmıstır kullanamazsın onun yerıne baska uygulamalar var onlara bak
Sanal seks mi yapacaksın
Şart değil ama kontrol amacli
Iban verince isim cikio zaten
iban ile atan için şart
Hass s... tr
maleseefff
isminde yanlık harf bile olsa para iade olur geri gider
Başka bir şey bulmaliyim
iyide zaten sana para gönderen hesap hareketlerinden adını soyadını bankanı şubeni görecek
Daha yapmadım
Ama yapcam
Başka bir yöntem bulmaliyim
sanaldan para kazanma yolumu ne bu
Kötü yol 😢
Sanal konuscam işte
İlk defa deniycem ama yapcam
zorda kalınca bazen oluyor böyle durumlar benimde para karşılığı yaşadığım ilişkim var yüzeysel ama
Yok onu yapamam bunu da nasıl yapcam bilmiyorum ama yapcam
bazı şeyleri yazmak zor ama bu yaptığından daha çok kazanır daha da aslında güvende olursun
Bilmiyorum
güvenlik konusu senin için aslında çok önemli ama bu pek uygun değil gibi yer uygun olsa belki biraz sana açıklardım
soruya. beğeni. gönderdim
Öyle içine tıklanmiyior
o zaman. gizliden. çıkıyorum bir selam gelir umarım
yazmasanda sorun değil sen nasıl uygun görürsen
neyse yazmayacaksın belli amacım hi kimseye zarar vermek değil arzu meselesi ve duyabilseydin ortakta olduğu çok daha fazla kazanacağını hatta daha da güvenli olacağını anlardın sana da hayatına da saygı duyuyorum
Aynı bankadansa gerek yok
Nasıl
Senin banka hamgisiyse ona atıyorsa
Atıyorum sen ziraat kullanıyorsun o da ziraat kullanıyorsa
İsmim gözükmez yani
Eminsin dimi
Yoksa para gitmez
Evet
Üzdü
Papara kullan adinin gozukmemesi icin ya da en para
Onlar nasıl oluyor
Papara indir