4 aydır kirayı ödüyemedi yardım ettim bu ay yine istedi tamam dekont at ödedikten sonra böyle dedi amacı ne sizce

4 aydır kirayı ödüyemedi yardım ettim bu ay yine istedi tamam dekont at ödedikten sonra böyle dedi amacı ne sizce

Mobil bankacılıkta para transferi sonunda dekont indirme seçeneği geliyor zaten. Arkadaşın bunu atamıyor mu sana? Atmamakta direnirse yardımcı olma bence.
Yalan söylüyor o zaman demi
Günahını almayayım ama güven vermiyor hiç.
Atması lazım yani
Cevap
1Cevap
4 aydır seni enayi yerine koymuş. Geçmiş olsun
Niye zor durumda arkadaşa yardım etmek enayilik mi eğer gerçekten kirayı ödediyse benim gözümde problem yok ama ödemediyse dediğin gibi enayi yerine koyuldum
Söylemiyor
Sen onun eşeği misin sanane onun kirasından. Babam benim kiramı ödemez, sen gidip milletinkini ödüyorsun
Ödeyemiyor yardım ettik
Tamam yardım et de bu yardımdan çıkmış artık kölelik olmuş.
Nasıl yani
Kirayı sen ödüyorsun sonuçta normal istemiş olman ya yalan söylüyor ya da narsist
Narsist ne demek
Olabilir öyledir
Olay nedir tam olarak?
4 aydır evin kirasını ödeyemiyor ben ödüyorum aylık 2.500 lira bu ayda yine 2.5 k istedi bende kirayı ödeyip dekont at dedim oda böyle dedi
Sıkıntı yok eğer gerçekten kirayı ödüyorsa yardım edilir ama bana paramın nereye gittiğini gösteremiyor daha
Veriyim yol
Verdim
Neyin dekontu bu
4 aydır evin kirasını ödeyemiyor ben ödüyorum aylık 2.500 lira bu ayda yine 2.5 k istedi bende kirayı ödeyip dekont at dedim oda böyle dedi
Sen bunu isteyebilirsin normal bence
Neden ödeyemiyor
Çalışmıyor
Okuyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?