Güzellik & Bakım Arkadasim cagla kenanoglunu cok begeniyor sizce guzel mi? distinctive1 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Arkadasim bu fenomeni cok begendigini soyledi ama neden bilmiyorum ben bi turlü begenemedim bi tuhaf geliyor gözüme. Siz 10 uzerinden kac verirdiniz+ Arkadasim cagla kenanoglunu cok begeniyor sizce guzel mi? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
nordun_gadasi Takip Et FenomenEfsane Yaş: 36 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 14,4b cevap paylaştı. Güzel görünüyor gadası 0 0 Yorumla
Sınanreıs12 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 86% +1 yıl Barbie bebek gibi yapmış kendisini gözleri haricinde hiçbir yeri çekici değil, aksine itici olmuş. 0 1 Yorumla Sınanreıs12 +1 yıl İkinci yani alttaki resminde gözleri de gitmiş sanki maske ile geziyor Yorumla
Dready Takip Et Yoda Yaş: 35 +1 yıl Estetiği aradan çekilirse gerçek yüzüne puan verebiliriz. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Güzel görünüyor gadası
Barbie bebek gibi yapmış kendisini gözleri haricinde hiçbir yeri çekici değil, aksine itici olmuş.
İkinci yani alttaki resminde gözleri de gitmiş sanki maske ile geziyor
Estetiği aradan çekilirse gerçek yüzüne puan verebiliriz.
Dudak estetikli burun estetikli elmacıklarda dolgu var
@mcık da dolguludur bunun
Her sey sonradan takma puanim 1
Basılır
Eskiden daha güzeldi
Beğenmiyorum