Artık gerçekten kafayı yemek üzereyim bu konuda. Birisi bana bir fikir herhangi bir şey söylesin artık. Kredi çekmeye kalksam her ev en az 1 milyon olmuş, kredi tutarları aylık 14-15k onu ödeyecek bir maaşım yok. Birikmiş para desen köşede sadece 100k var onunla da bu dönemde tofaş alınmıyor. Ben napacağım, cidden bu konuda artık kafayı yemek üzereyim. Altın desem senede 2 kat bile kâr vermeyecem hadi verse 200.000'im olacak seneye gene ev alamayacağım. Bir ipucu, herhangi bir şey söyleyin biriniz.
Bu tarz bir durumda olan elbat vardır aranızda.
Lütfen kirada otur işte tarzı yorumlar yapmayın, aylık 5k ortalama bir eve kira ödemek artık bana koymaya başladı. Benim ev almam lazım ya da elimde ki parayı bir şekilde katlamam lazım. En son basıcam iddaaya gelmezse de intihar edicem canıma tak etti artık
Bu tarz bir durumda olan elbat vardır aranızda.
Lütfen kirada otur işte tarzı yorumlar yapmayın, aylık 5k ortalama bir eve kira ödemek artık bana koymaya başladı. Benim ev almam lazım ya da elimde ki parayı bir şekilde katlamam lazım. En son basıcam iddaaya gelmezse de intihar edicem canıma tak etti artık
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer