Sen öğrenciysen, baban o kadar para kazanıyorsa sana o kadar veriyorsa hic etik değil. Yağmurdan kaçarken doluya tutunan kim mutlu olmus ki. Sabır etmen lazım okulu bitirip mesleği eline alman için. Baban içinse eger sartlari bu iken sana bu sekilde davraniyor sen haricinde yakin gördüğü kişilere daha cok yardım ediyorsa karşına alıp konuş. Gerekirse part time çalışacağını paranın sana yetmediğini belirt. Bu da haliyle derslerine olumsuz yansıyacağını bunca emeğin çöp olacağını vs. Koca bulup evlenmek de onca emeğin çöp olacağının belirtisidir.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılAhlakın güzel olması çok önemli sabret nasibin seni bulur korkma benim kriterler ağırdır çoğuna ağır gelir bende acele etmiyorum bekliyorum hâla içini ferah tut
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
40Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenim arkadaşım da senin gibi zengin koca meraklisiydi öyle birini buldu da ama hiç mutlu değil kocası bunu sürekli başka kadınlarla aldatıyor şiddet desen zaten görüyor sırf çocuğu var diye boşanamıyor hayati kâbusa döndü bir erkeğe bağlı yaşayacaksan sonuclarini da sen çekersin sonra aglama da onun gibi
03 Yorumla
Soran+1 yılBen üniversite okuyorum
Cevap sahibi+1 yılEe yani?
Soran+1 yılYani ben kendim için çabalayan biriyim zaten beni seven bana sadık adamdan da para gelmesini reddetmek kadar enayi değilim
- Para & Ekonomi konusunda 305 cevap paylaştı.
+1 yılBu yaşta babadan para almak vayy beee bu yaşıma kadar babamdan para almayan ben
Çalışmak diye bir şey varya belki biliyorsundur hani sabah işe gidiyorsun ay sonundada maaş veriyorlar falan ya dene bir istersen113 Yorumla- +1 yıl
Kapalı olduğunu söylüyor biliyordur illaki bu kendi tercihidir belkide öyle daha iyi bence
Soran+1 yılSenin baban Almancı mı? Değil.
- +1 yıl
Kimseye bakma sen doğru bildiğini yap herzaman
Soran+1 yıl@Gündoğumuxxxl mal işte kendi babasının aldığı 10 bin tldir benim babam Almanya’da çalışıyor evet hayatımda biri olsa ondan geçinsem daha iyi ama o olana kadar da babamın verecek kadar elinde para var
- +1 yıl
Konoşma ve iletişim problemin var sanırım insanlara hakaret edemeden cümle kuramıyorsun yani diyorsun ki ben ergen bi enbesilim ve insanları sömütmek üzeredir fikriyatım..
Soran+1 yıl@Gündoğumuxxxl sana hakaret etmedim ki bana hakaret eden kıza cevap verdim doğru konuş embesil ne kadar iğrenç bi kelime
- +1 yıl
Ben sana mal demem senin hoşuna gider sanırım
Soran+1 yıl@Gündoğumuxxxl ben seni desteklemiştim kıza demiştim çünkü bi şey bilmeden bana hakaret etti
- +1 yıl
Etiketten sonraki hakaret ona dediniz yani tamam sorun değil
Soran+1 yıl@Gündoğumuxxxl evet onaydı seninle onun hakkında yorum yapmıştım sen beni desteklediğin için
- +1 yıl
Özür dilerim yanlış anlaşılma oldu ayrıca Teşekkürler
Soran+1 yıl@Gündoğumuxxxl rica ederim
- +1 yıl
Sağlıcakla 😊😊😊
Sakamisin Sen. 22 yasindasin git calis. begenmiyor birde verdigini.
adamlar artik calisan kiz istiyor evde yatan degil o yüzden muhtemelen evde kalirsin
01 Yorumla
Soran+1 yılMal oğlu mallar üniversite 3. sınıfım ben
Senin kafan ne guzel, seni bu dunyaya getiren baban para vermemeli ama elin oglu sana bakmali 😂😂😂 ayiptir sormasi ne kullaniyorsun o kafayi bulmak icin, biraz banada versene 😂😂😂
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKendi ayaklarınızın üstünde durmayı deneyin kocaya ya da babaya muhtaç olmamayı, ilerde eşinizde de buna benzer sorunlar olduğunda ne yapacaksınız? Boşanıp daha varlıklı biriyle mi evleneceksiniz mesela?
18 Yorumla
Soran+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılGerçekten mi?
Soran+1 yılParasız erkek gereksiz erkek benim için
Cevap sahibi+1 yılGerçekten ben sizi küçümsemek ya da küçük göstermek için yazmıyorum ama para neden sadece erkekte olmak zorunda? Neden böyle bir algı var yani? Dediğim gibi kimseye muhtaç olmasanız daha iyi değil mi? Sizin için yazıyorum. Çünkü dediğim gibi isteseniz de istemeseniz de evlilikte de karşınıza bu tarz sorunlar çıkacak.
Soran+1 yılÇıkmaz canım rahat ol sen aileden zengin erkek var benim kocam olacak inşallah
Cevap sahibi+1 yılUmarım istediğiniz gibi olur, benim dediklerimle hiç karşılaşmazsınız, sizin için önce benim dediklerimi düşünmenizi, kendinizi geliştirmenizi isterim, söylediklerimi düşünmenizi isterim. Bana kalmaz tabii öyle olmazsa da hayatınızın iyi gitmesini diliyorum, sorunsuz.
Soran+1 yılİnşAllah abicim Allah sana da gönlünce versin
Cevap sahibi+1 yılSosyal medyan var mı?
+1 yılHiçbir giderin yoksa sadece harçlık olarak alıyorsan idare edebilirsin diye düşünüyorum evlenince de her ay elinde 8-10 bini kimse vermez
05 Yorumla
Soran+1 yıl100 bin tl verir iş adamıysa
- +1 yıl
Hiç kimse her ay yüz bin vermez 100 bin vermesi için Ağaoğlu kadar zengin olması lazım
Soran+1 yılGerçekten kullanıcı adın gibi düşünüyorsun
- +1 yıl
Sende çok akıllı hatta süper zekalısın
Soran+1 yılYine doğru bir şey söyledin
+1 yıl2.500 veren baba bulduysan öp başına koy kocan sana o kadar para vermeyecek çünkü... çalış kendi paranı kazan başkasından medet umma..
01 Yorumla
Soran+1 yılO kadar para vermeyeni kapıya erkek diye bağlamam
Kira ödemiyorsan yine zor yeter, babanın elinden gelen bu demek ki ben evden neredeyse kira geliri dışında hiç bir şey almıyordum
04 Yorumla
Soran+1 yılBabamın aylık maaş 50 bin tl kardeşine 10 bin tl vereceğine bana versin kardeşi ablası 60 yaşında
Soran+1 yılOlmaz olur mu kocası var kızı var çalışıyor ve kadın şeytan gibi benim namusuma iftira attı
+1 yılAllah aşkına derdin bu mu? Kapalı açık ne farkeder. Bakan sayisi değil seni sen olduğun için seven sayısı artıyor diye düşünüyorum
012 Yorumla
Soran+1 yılEvet haklısın bana bakan düzgün adamdır açığa bakmayan adamdır
- +1 yıl
Açığa bakanda adamdır ama mesele şu ki 10 kişi açığa baksa 10 kişiden yarışı cinsellik için , bu kız verir gibi düşünür. Geri kaldı 5 kişi bundan da 2-3 tanesi sevdiği için bakar.
Sende 10 kişi var diyelim cinsellik için bakacak 1-2 kişi olur. Gerçekten seveni bulman daha kolay
Soran+1 yılAçığa bakan Müslüman erkek adam değildir
- +1 yıl
Sizin dusuncenizdir bişi diyemem
Soran+1 yılAllah’ın haram kıldığı şeye bakan müslüman erkek olmamalı
- +1 yıl
Nacizhane düşünceniz bu sekild ebir şey diyemem , ama ben karaktere bakıyorum öncelikli olarak daha sonra açık kapali gibi faktörlere bakıyorum m
- +1 yıl
Dediğiniz gibi bakmamak lazım. Sadakat lazım.
Soran+1 yılEvet demin yazan senin yorumunu sildiğin adam annem yaşında ya
- +1 yıl
Valla bende ondan sildim, sevmiyorum öyle pek. Belli sarkıntılık yapmaya çalışıyor. Gerek yok. Senin yorumuda sileyim Belkıs ordan yine bulunur gelir.
- +1 yıl
Kalkmıyormus sudjfjf
Soran+1 yılYok gelmez ya skxknd
- +1 yıl
Belli olmaz o 🤣 döner döner gelir engel yiyene kadar 😁
Bu sorunun amacını anlamadım para az geldi onu anladım da koca ne alaka? Parayla koca bulucaksan eğer 1 ay ile 3 ay ömrü olursa öpte başına koy
00 YorumlaGit çalış niye erkeğe kendini muhtaç ettiriyorsun
03 Yorumla
Soran+1 yılBulamıyor iş
Soran+1 yılYa aşırı fakirsiniz
+1 yılPara kolay yeterki ne yapabilirsinden bahset
03 Yorumla
Soran+1 yılCinsel hiçbir şey konuşmam konuşturmam yapmam
- +1 yıl
2.500 TL ye devam. kanka
Soran+1 yılSus len😅
+1 yılBencede haklısın Çunkğ yaşın gayet genç ve ihtiyacın olabiliyor
Çalışıyor musun bu arada012 Yorumla
Soran+1 yılBulamıyorum iş okuyorum zaten 3. sınıfım üni
- +1 yıl
Anladım.
Uni okuyor isen sanırım daha da ihtiyacın olacak.
Soran+1 yıl😞😞
- +1 yıl
Üzülme bence sabret her şey ileride düzelecektir
Soran+1 yılİnşallah ya hep geleceği bekledim lise hayatı boyunca üniyi bekledim
- +1 yıl
Bu güzel.
Umarım istediğin bolumu okuyorsun ve sevdiğin meslegi yapacaksın
Soran+1 yılEvet öyle ama en önemlisi şirketinde bana iş verecek bir kocamın olması
- +1 yıl
Bu gerçek mi
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
Sanırım evleneceksin
Soran+1 yılNerden bulacak beni adam
- +1 yıl
Sen onu bulacaksın belkide
+1 yıl2500 TL ile kira verecek değilsen fena bir rakam değil
05 Yorumla
Soran+1 yılBok gibi bi rakam
- +1 yıl
Üniversite mi okuyorsun
Soran+1 yılYes
- +1 yıl
En fazla sevgili bulursun o da sana para yedirmek yerine seni yer
Soran+1 yılYaaa
Gizli Üye(36-45)+1 yılKapaliyim. diye belirtiyorsun da boşa kapanmissin çünkü o maneviyatı anlayamamışsin gerçekten yazık umarım zihniyetini duzeltirsin.
20 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 1,2b cevap paylaştı. Yaş itibarıyla hayatının baharindasin mutlaka biri bulur seni önce okulunu bitir
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılbaba parası,22 yaş 2500 TL ve koca bulma derdi!!!
neden ben 4 öğeyi bağdaştıramadım acaba?01 Yorumla
Soran+1 yılMal olduğun için olabilir?
Kaç yaşındasın bilmiyorum ama en azından 18 yaşındasındır babanın veridği parayı az buluyorsan git çalış ila para vermek zorunda değil adam ya da dediğin gibi git evlenecek birini bul kul köle ol
03 Yorumla
Soran+1 yılKocam bana kul köle olacak
- +1 yıl
Engelleyin şu canım
Soran+1 yılKimi beni mi
Gizli Üye(25-29)+1 yılFazla bile vermiş gidip çalışsana zorunda değil, git çalış kendini paranı harca
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılTesetturlu kızları hiç sevmiyorum hepinizde var bir tuhaflık
00 YorumlaHayat zor maalesef. Senin için daha zor anlsyabiliyorum. Konuşmak istersen yazabilirsin. Ama kafaya takmaya gerek yok hayat devam ediyor.
00 YorumlaUmutla aradığın o rakamida veremiyecek halleri ortada kumar uyuşturucu içki alem
00 YorumlaTrol müsün? Yoksa hasta mu
10 Yorumla
+1 yılÇalışmayı düşündün mü?
10 Yorumla
+1 yılBabana söyle birini bulsun
00 YorumlaSen hangi şehirdesin
00 Yorumla
+1 yılBenimle tanis ben bakarim sana :)
00 YorumlaAllah düşmanıma dahi böyle evlat vermesin
00 Yorumla
+1 yılBaban parayı koca bulman için mi verdi
00 Yorumla
+1 yılYanlış dusunuyorsun
00 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 900 cevap paylaştı.
+1 yılArkadaşlar sana yardımcı olur 😎
00 Yorumla
+1 yılKapalılara talep daha fazla nasıl bakan az
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıliş bulup çalışcan en iyisi
036 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSezonluk otelde çalışın
Cevap sahibi+1 yılHiç olmasa iyidir sezonu açılan bölgeler de iş imkanınız olur
Soran+1 yıl10 tane otele başvurdum hepsi kapalıyım diye kabul etmedi
Cevap sahibi+1 yılNerde yaşıyon
Cevap sahibi+1 yılNe olarak başvurdun da
Soran+1 yılAntalya’da okuyordum orada başvurmuştum şimdi ankaradayım okul online
Cevap sahibi+1 yılHimm çalışmak istersen yardımcı olmaya çalışırım
Soran+1 yılGarson olarak komi olarak
Cevap sahibi+1 yılFarketmez ikiside sen bilirsin komi de olabilir tecrübeli isen de garson olursun
Cevap sahibi+1 yılAntalya da yaşıyorum bende
Cevap sahibi+1 yılBen komi olarak çalıştim garson pek komi fark etmiyor
Soran+1 yılHayır garson olmak istemiyorum sen ne olarak başvurdun dedin ya onu açıkladım ama Antalya’dan başka yerde iş bulamaz mısın
Cevap sahibi+1 yılHım anladım Antalya başka şehir dışı zor Antalya da anca sezonluk yardımcı olurum şehir dışı bende bakiyom Internetden başvuru yapıp haber bekliyorum
Cevap sahibi+1 yılAkdeniz üniversitesi mi okuyon merkez de
Cevap sahibi+1 yılGarsonluk zaten tercih etmem komi öyle de bu sene depertman değiştircem otele gidecem artık sezon geldi
Soran+1 yılAkdenizde okuyordum evet ama şu an online
Cevap sahibi+1 yılAnladım merkez deki otellere başvuruksun o zaman bizde de üniversiteli olup çalışan vardı kapalı ya da açık
Cevap sahibi+1 yılAnkara da yaşıyorsan orada da bulabilirsin ama otel de sezonluk ben sabit iş bakıyorum elimde olsa yardımcı olmaya çalışırım sizede ama iş bulmak da zor artık referans isteyen oluyor
Cevap sahibi+1 yılKapalı olup da almam diyen işveren özellikle otel yoktur sezonluk işçiye ihtiyaçlari olcak bizde hem erkek hem kadın lojmani vardı şehir dışı gelen bayanlar orada kalıyordu sezon bitti herkese çıkış verdiler
Cevap sahibi+1 yılİş uygulamaları ya da internet üzerinden de iş başvuru cv doldurup bırakabilirsiniz
Cevap sahibi+1 yılBir düşünün derim
Soran+1 yılPeki bi şey sorcam Alanya’da çalışıyor musun
Cevap sahibi+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılTurizm olarak ordayım yine gidecem Bayram dan sonra ya da öncesi belli olmaz sezon açıldı
Cevap sahibi+1 yılPara lazım onun için de çalışmak gerek ehliyet yazılcam eksiklerim var
Soran+1 yılorada Berat diye bi çocuk tanıyon mu çalışan
Cevap sahibi+1 yılTanımıyorum nerde çalışiyo
Cevap sahibi+1 yılKendi personelimi biliyorum çalışanları
Soran+1 yılBizim okuldandı arada Alanya’da çalışıyordu organizasyonun çadırlarını kuruyordu kaşının ortasında beni var
Cevap sahibi+1 yılÇalışma gibi niyetin varsa sezon da gel otele katarım çalışır üniversite için paran olur babanın parasınada bı sure ihtiyaç duymassin ben öyle yaptım çalıştım okul ve askerligimi otelde çalıştığım parayla yaptım
Cevap sahibi+1 yılYok tanımıyorum öyle birini
Soran+1 yılSen necisin otele personel veren ajans mı
Cevap sahibi+1 yılHayır komi olarak çalıştim restoran sonra mutfak depertmaninda çalıştım geçensene askerdeydim gidemedim bu sene kat bölümünde gircem
Cevap sahibi+1 yılTercih senin yinede sen bilirsin
Cevap sahibi+1 yılBizim arkadaşlar sezonluk da olsa razıyız diyenler var burada yerliden çok yabancı çalışan var yurt dışından bile gelip çalışan var
Cevap sahibi+1 yılZaten okul tatil olunca yarısi personel üniversiteli öğrenci okul açılınca hepsi gidiyor personel eksikliği oluyor
Kapalısın diye kısmetin neden azalsın
02 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah azalmaz
Gizli Üye(30-35)+1 yılKapalıyla ne alakası var
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılO nasıl oluyor kız :)
00 YorumlaSenin derdin ne
06 Yorumla
Soran+1 yılZengin olmak
Soran+1 yılE yani
- +1 yıl
Nasıl anlatsam seni gayet iyi anlıyorum en yakın arkadaşım aynı senin gibi hem çok güzel hem hanım hanımcık zeki biri mevzu ekonomik pek değil aslında ikinizin ortak konusu duygusal bir açlık ve bağımsız yaşamak istiyorsunuz en kolayı da dişiliğinizi kullanıp Zengin ılımlı bir kocaya sahip olmak
Soran+1 yılEvet
+1 yılKomikmis
00 Yorumla
+1 yılBuldun bile
00 Yorumla
+1 yılFalza bile vermiş
00 YorumlaSakın ol
00 Yorumla
+1 yılHadi evlenelim
00 Yorumla
+1 yılYani sorun ne?
00 Yorumlasacmalıyorsun bnce
04 Yorumla
Soran+1 yılSaçmalamıyorum iğrenç bi annem var sen olsan yüzlerine bakmazsın
Soran+1 yılMuhtaçlık değil kralın kızı bile olsam ben dişil bittim zengin erkek bana bakmalı
Soran+1 yılKanka neden kapandı hesabın ya
+1 yıl😂😅
029 Yorumla
Soran+1 yılEmiiir😀
- +1 yıl
Özür dilerim ama napim koca diyince gülesim geldi 😂
Soran+1 yılBenim de emir ismini görünce selam veresin geldi😅
- +1 yıl
Aleyküm selam
Soran+1 yılOha senin karın mı var
Soran+1 yılEşle arama mesafe kıyamıyorum diye yorum yapmışsın?
- +1 yıl
Evet asla kıyamam mesafeyi çünkü çok seviyorum ve çok bağlanıyorum
- +1 yıl
Hayırrr eş dediğim sevgili yani düşünün okadar çok bağlıyım ki eş olarak görüyorum 🙂🙃
Soran+1 yılHaa sevgilin mi var😒
- +1 yıl
Evet canımdan çok sevdiğim biri var :)
Soran+1 yılBurcun ne böyle sevebiliyorsun
- +1 yıl
Oğlak
Soran+1 yılHaa oğlak burcu sıkıntı ya. Zengin misin
- +1 yıl
Zenginmisin diye sorulmaz ama 😂😂 da var işte birşeyler çalışmayı severim
Soran+1 yılHayır yani kız hem böyle seviliyor hem de zengin biri tarafından mı diye sormak istedim ne iş yapıyorsun
- +1 yıl
İşimi boş ver xper puan kazanmaya çalışıyorum ne bu parayla mı alınıyor bu puanlar bencelere yanıt veriyorum yine olmuyor kafayı yedim burada -_- parayla alınıyor ise nerden alıcam?
Soran+1 yılParayla alınmıyor ben 6 xper im yorum yaptıkça soru sordukça xperler artıyor. Sabah sabah ağlattın brni bi şöyle sevilmedik seni benim eski flörtüm emir sandım o da istanbuldaydı ben yakınkaraımla arama mesafe koyamam ama o beni 5 güne bir arardı kıymet bilmedi kesinlikle kesin o senin kız da açık biridir
- +1 yıl
Benim kıza çok aşığım bana sürekli benimsin diyip durur o kız için canımı bile veririm çok seviyorum çok... :) Onun gibisi bu zamanda zor bulunur
- +1 yıl
Ha bu arada ticaret yapıyorum
Soran+1 yılAçık mı
- +1 yıl
Açık ama kapalı gibi düşün 😂 çoğu kapalı kızda bulunmayan ahlâk onda var be :)
Soran+1 yılHayır açık olmak herkese açık olmak onun günahı yeter zaten neyse bana denk gelen aptal emire bak bi de sana bak iğrenç bi annem var benim tez zamanda evlenmem gerek
- +1 yıl
Kim ne derse desin nasip kısmete inanırım , İnşallah nasibindeki kişiyi bulursun sabret ☺️
Soran+1 yılİnşallah o beni bulur☺️Siz nasıl buldunuz birbirinizi
- +1 yıl
O beni buldu 🙃 bende ona onun doğum gününde tam 00.00 da açıldım aylarca iki ayrı insan yani nasıl desem arkadaş ta değil flört te değil sevgili de değil bir birimizi sevdiğimizi belli ediyorduk ama o adım atmıyordu bende tam doğum gününde adım attım ve iyki de atmışım 1 yıl oldu çok seviyorum :)
Soran+1 yılİkiniz fe 2003lü müsünüz
- +1 yıl
Bir yıl büyüğüm sevdiğim den
Soran+1 yılO 2004lü mü
- +1 yıl
Evet
Gizli Üye(25-29)+1 yılYaparısn sen
05 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yapıcam
Cevap sahibi+1 yılBoya badana aklını al minosluk ile
Soran+1 yılBoya badana yapmam kapalıyım
Cevap sahibi+1 yılYaparısn