Babamın şirketi var bana aylık 2 milyar veriyor ve çabucak bitiyor nolduğunu anlamadan daha fazla vermem kendi paranı kazan diyor ama üni 1. Sınıf öğrencisiyim.
Ailem ev de lüks yaşıyor ben 2 milyarla ucu ucuna yaşıyorum. Haksızmıyım
Ailem ev de lüks yaşıyor ben 2 milyarla ucu ucuna yaşıyorum. Haksızmıyım
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Hiç haklı değilsin bir öğrenci için iki binlira ne demek lüks askaru ücret alan biri o parayla 4 kişilik bir aile doyuruyor
Varken yokluk cekmek, yasadim biliyorum, simdi ekmegimi kazaniyorum ama o gunlerimi unutmadim
Babam parayı mezara götürcek galiba altında 1 milyonluk araba var kizina aylik 2 milyar veriyor
Sasirmadim, babam ise arabasiyla sahilden gidip gelsin diye okuluma giderken kita degistiriyordum, liseye gecene kadar harclik vermedi, lisede artik derece yaparak kazaninca utanarak verdi
Baskalarina anlatinca seni nankorlukle suclarlar, o yuzden seni cok iyi anliyorum, sabret , meslegini eline al , ondan da isteme , ben simdi istedigim hayati yasiyorum, oyle bakiyor, dahil de olamiyor hayatima
Kesinlikle bunlara en iyi cevap okuyup susturmak
Simdi asistan doktorum elime 10k para geciyor, anneme yediriyorum, canim anacigima, yoklukta var eden anacigima , oyle bakakaliyor, bize yok mu diyor, icimden ucun biri diyorum😎
aynen canım banada para yetmiyor. spor kulübüm yurt dışına bağlı o yüzden aylık 20000 pound alıyorum bende ama nafile her gün alışveriş yapıyom
Aylık ne kadar harcıyorsun 20 lira falan mı piyasadan haberin var mi
ne kadar aldığımı tl ye çevir canım bence
senle aynı miktar maaş alıyorum
Anladım canım 2k çok az maalesef 😒
2k 2 bin demek sen milyar yazmışsın. evet yetmiyor gerçekten
yanlış yazmışsın anladım canım bende milyar sandım
Haksızsın... Şimdi tutumlu olmayı öğrenemezsen ileride baban bile para dayandıramaz...
Aylık 500-600 le öğrenciler ay sonunu getiriyor. İki bin lirayı bir ayda nasıl bitiriyon hayret valla
Milyar değildir o. Milyar olsa yerinde duramazsın
Ehheheehe yanlis yazmisim ☹
haklısın knka asgari ücret bile 2800 oldu
Gozun doymaz senin belli ki 😅
Haksızsın
Bin...