Edit: 20000 tl harca harca bitmez
26 yaşındayım
18 yaşından beri çalışıyorum
26 yaşındayım
18 yaşından beri çalışıyorum
Toplam bankalara borcum 21 bin lira Birikim olarak Arsa almak için arabamı sattım Allaha şükür 7 ye katladı Birde kendime ait evim , birazda nakitim var. Nakitide kur daha 17.10 lardayken Dolara bağlamiştım Muhtemelen şecim sonrası 22 yi görür onu bekliyorum.
Cevap
34Cevap
23 yaşındayım. Şuanki işimde 5 aydır çalışıyorum. Öncesinde para getiren bir işte çalışmıyordum. 15k borcum var. 60-70k tl değerinde parça parça paralar var. Yaklaşık 20-25.000.000₺ miras var. Bide 7-8 tane orta-alt sınıf araba.
Birikimim yok, babamın ana parasının 32 günlük faizinden gelen parayı alarak yaşıyorum.
Kredi kartı borcum var sadece, onuda bazen taksitlendiriyorum bazen ekstrenin tamamını ödüyorum.
Yorumlara baktım da ekonomi çokta kötü değilmiş herkesin kenara koyacak parası varmış
Bende de ev araba ve biraz da nakit var
Bir fakir benmişim
@okandemrr sende aglaaa:))
yaş 22 😏 17bin tlm var altına çevrilmiş durumda 5bin borsada oynadığım hissem var birde kenara ayırdığım 6-7 bin tl nakit var.. Kyk borcuda 6 bin kaldı🥲
borsadan korkmuyor musunuz
Borsaya yatırdığınız paradan bir nevi vazgeçiyorsunuz. Örnek vermek istersem bu hafta sadece 2 şirketten hisse aldım 780 tl kârım oldu. Fakat bir ay önce bir şirkete iki bin tl vermiş oldum ama 400 tl zarara girdm bekliyorum mesela yükselene kadar artık bir yılmı sürer bi aymı
35 bin nakit 70 bin kadar altınım 30 bin kadar BTC zararda bekleyen coinlerim ve 1.500 milyon değerinde evim var 32 yaşındayım
Nasıl başardın helal olsun
12 yıldır aldığım her maaşa bir çeyrek alıyorum bayram paralarına da... 10 yıl dolunca evi aldım o zaman 185 bin di 160 kredi çektim iki yıl önce şimdi halen ödüyorum krediyi ama ev kirasından bile düşük kaldı 2.550 sabit kredi idi iki yıldır da biriktiğim ceyrekler var işte hafta sonunda ek işe gidiyorum günlük 600 onuda 35 ettim BTC güzel kazandim 10000 TL yi 30 bin yapmıştım ama şimdi yine sorsan 10000TL bile az kaldı onda çok zarar var bekliyorum şimdilik kardan zarar diyelim bakalım ilgilenemedim işler çok yoğundu umursamadım gitti 😂 güvenli liman altın ve gümüş arsa
Ha bu arada kimseden tek kuruş destek görmedim ailemden ayrıyım asgari ücret alıyorum 😂 herkes çok şaşırıyor iş yerindekiler bile ama kısmetli oldum bu konuda aşk konusunda yerlerdeyim bilmiyorum hafta sonu işler çok kazandırdı 600 günlük olunca iki hafta sonu bir yarım altın etti giyim kuşam da severim az olsun öz olsun afedersin ama iyisinide yerim nasip kısmet diyorum ben rabbim gerçekten az verip şasirtmasin çok verip azdırmasın onu unutturacak ve komşum açken ben tok yatıracak parada vermesin mal mülkte hep böyle diyorum rabbime şükürler olsun
Valla helal olsun 30 yaşinda yim borcum var tel hahaha
Teşekkür 😉
20k ya bir pc alınmaz ülkeye bak adam yıllarca biriktirmiş 1 asgari maaş etmiyor amerikada
Sorma anadan babadan olmayınca böyle
İş: Kurma aşamasında
Borç:800k
Cepteki para:34 lira
2 senede düzlüğe çıkmayı hedefliyorum
İş, turizmle alakalı. Bunun yanında emlak işi de yapmaya başladım.
Borcum yok çok şükür. Biraz altınım biraz da nakitim var.
İyimiş Allah daha çok versin
Yani bugünkü ekonomik şartlarda yine de ortalama 1000 dolar biriktirmişsin Gayet iyi yani bunu Sürdürülebilir hale getirirsen yaşın yükseldikçe paran da yükselir
Karın tokluğuna yaşıyoruz
3 veya 5 ne olursa olsun biriktirebildiğin kadar biriktir her zaman ne olur ne olmaz Bir güvencen olsun
Yatırım tavsiyen nedir
yaş 25
8 çeyrek
1000 dolar btc (2000 dolar dı yüzde yüz zarar :((( )
borcum kredi kartlarına 15 bin TL
80 bin TL (açık hesabım var çeyiz çi dükkanında mobilya televizyon elektronik küçük ev eşyaları mutfak eşyası full onları aldım 12 ay kaldı :(
hm 100 bin falan var borsada 31 yaşındayım ve tutumlu biriyim. buna rağmen max 100 bin toplayabildim. 2016 da yatırım yapmıştım onu satmasam 40 milyon tlm olcakti. ama farketmez şuanki yatırımımda iyi.
çalışmıyorum 10 bin TL borcum var 3 kredi kartın dan toplam. napcagımı bilmiyorum işte yok burada çalışamıyorm ailem 500 tl veriyo sadece kontör filan için 27 yaşında yım
27 yaşındayım. Toplamda 110 bin civarı birikimim var.
kısaca servetim 200 milyon aylık gelırım 250 bin
Yaş 34,
13 senedir yurtdisindayim. Geldiğimde hic biseyim yoktu. Kiradayim burada guzel bir aracim var yazlari Tr ye geliyorum. Şu an Tr de 3 daire,6 apart, 2 tane arsam var. Tam 8 BTC var. Bankadaki parada sır olsun:-))
Abim de Almanya da 10 sene olacak bir şey çıkmadı ne işle uğraşıyorsun
29 yaşındayım 37 bin borcum var 25 bin liralık altınım var bmw 3.16 var
31 yaşındayım, borcum çok şükür yok birikim yapıyorum.
şu an için hiç borcum yok borçlanmayıda düşünmüyorum
20 yaşındayım ev + arabam var + borsa+ arazi var. ve yakın zamandada tarlam olabilir.
28 yaşındayım cüzdanda sadece 500₺ lira var, 10.000 lira borcum var
Çalışıyor musun
hayır 😔
Herkesde maşallah zenginmis varlikli bi ben fakirim heralse birtek 500tl var ona seviniyorum hahahahah
27. calismiyorum. paramda borcumda yok. amele olacagima hayatimdan kısıyorum. kendimi tras ediyorum mesela.
27 yaşındayım 400 bin şahsi 8 milyon da miras malı var
28 yasindayim
1.2 milyonluk evim var
140 bin liralik motorum var
600 bin borcun var 😬
30 yasindayim 300 tl bile yok 😂 nerde hata yaptim Ben Ya borcum Yok 😅
@tahacan__ hayir
@tahacan__ maalesef bana nasip olmadi 🥺
3 yıl calistim kenarda 30 bin TL param vardı, çok az biriktirmişsn
25 yaşındayım
30 bin liralık birikimim var ve hayatımda sadece 6 ay çalıştım jdndjd
18 yaşındayım çalışmıyorum kenarda yaklaşık 8 binim var altın ve euro şeklinde
30 yaşındayım 2 ev bir arabam var. 200 bin TL kadar borcum var.
Saysam bitmez yeminle 😆😆
Ayrıca çalışmaya devam be kardesim çalışan bir bayanla evlenirsem tam olur 😆😆😆
Parayi sevmiyorum o yuzden bahsetmeyecegim. Basimi sokacagim bi evim var. Ayagimi yerden kesecek bi arabam var ve halen calismaktayim yas 39
ben issizken borcum yoktu ise girdikten sonra -240 bin TL oldum tabi araba almis oldumda yinede borç borçtur sjsk
19 yaşındayım valla az önce baktım 3.5 TL var kartımda 🥹🥹🥹
19 yaşındayım birikimim de yok borcum da lazım olduğunda ailemden alıyorum lwğdlfösşckflak
25 yaşındayım , birikimim baya var, borcum yok şükürler olsun
22 yaşındayım
8000 TL birikim var
62000 TL borç var
23 yaşındayım
Değeri 65 - 75 arasında değişen bir motosikletim var
Borcum yok :)
20 yaşımdayım kyk bursum var 🥺 sadece birde 200 lira borcum
600 bin var borcum yok 400 bin babama verdim ev araba yok almayı da düşünmüyorum yaş 29
25 yaşındayım 105 bin tl birikimim var dövize çevrilmiş durumda. 30 bin tl borcum 😅
Neye yatırdın
Gram dolar borsa
Bitcoin var mı
Bitcoine girmem.
Kaç dolar ve kaçtan aldn
32 gr altın olması lazım
600 700 dolar olması gerekiyor
Doları kaçtan aldın ki
Knk benim maaş her yattığında alıyorum ya. yüksek düşük bakmadan. parayı harcamayim diyorum
Diğer 50 bin ise nakitte
Tl de
O yüzden kafan karıştı sanırım 😅onu söylemeyi unuttum
Anladım bende almayı dusnyrm ama bu kdr yüksekten girilir mi seçim seyri nolur blmyrm
Dolardan zarar etmezsin. Seçimden sonra doları kimse tutamaz. Aslında yükselse ne olacak ülke olarak zarar ettikten sonra bir önemi yok
Ya orası öyle tabi ama bilemedim bı Dm den yazsana ayrı birsy sorcm bunla. ilgli
42 yaşındayım. Miktar söylemeyeyim.
30 yaşımdayım. Bütün birikimim: 0 TL.
19
0 birikim
0 borç
20 yaşındayım birikimim yok 12k borcum var
Birikim yok. 1 ev 1 araba
Birikimim yok borcumda yok
700b bankaya borcum var
Hiç borcum yok 24 yaşındayım
20 bin mi 200 bin mi senin?
20 🙄
az ben bi arabam var bi de evim yaş 20 pasaportum var ceyizimi hallettim falan birdr akp ile alakam yok tamamen kendi emeklerim☺️
Benimle evlenir misin
haha ama ben kürdüm mardinliyim😆😆
günde 7 saat halay cekemezsin bu da cekilmez yani😅😅
Beni bununla vazgeçiremezsin keçe dine bende Mardinliyim😅
Bul beni bikez de erkekler zengin kadın bulmuş olsn 😄
hehe na welleh😆😆
Ya bı bul sonrasında istemezsen konusmayz
gerek yok kürdüm ama bayagi salladim sana evet iki evimiz var ama arabayi sattik bende okuyorum
Kürtluk yapma bı mesaj at bisy dicem ya ne korktun sende
niye
Atınca soleriz
tamam
yazdm
22 yaşındayım.
Borç yok.
5000 TL param var.
26 yaşındayım. Daha hiç birikimim yok.
23 yaşındayım 0 liram var 12 bin borcum var
Çalışıyor musun
36 yaşındayım ve birçok şeyim var..