Universiteye gidiyorum telefonum çok eski çikarmaya utaniyorum sürekli çantamda
Bi yandanda diyorum ki kime ne ama yinede kötü hissediyorum
Bi yandanda diyorum ki kime ne ama yinede kötü hissediyorum
Devir mal yarıştırma dönemi değil gençler arasında çok saçma algılar dönüyor. Biz zamanında açılmış ayakkabı bile giydik. Bundan hiç gocunmuyorduk. İnsanları kıyafet ya da sahip olduklarıyla değerlendirenlerden daima uzak kalırım.
İphone alıp gözümüze sokarcasina hareket edenleri görünce senin bunu düşünmen normal. Telefon amacına ulaşıyor görüşme yapiyor mesaj atıyorsa hor gözlerle kimsenin bakmaya kimsenin hakkı yok. Öğrencisin kazancını kendin sağlamış degilsin sonuçta. Kendi kazancını saglayabilsen buradan fikir almak yerine gider telefon alırsın. Başarılar, utanma.
"Başını yere eğme tacın düşmesin" gibi bir klişe uygun olur sanırım. Ldjsbz
İnsanların utanılacak o kadar değişik durumu var ki telefonun ya da herhangi bişeyin eski diye utanma
Cevap
11Cevap
Hiç olmasa ne olurdu gadası
Yoo utanma lütfen, utanılacak bir şey yok ki , bu arada isterseniz söyleyin lütfen, telefonunuzun modeli nedir
Samsung j6
İphone alıp ‘ yhaa bu ayfon aşko ‘ diyen insan kafasıyla aynı kafa.
Telefon bir zeka ya da statü göstergesi değildir.
Gö7ünde donu olmayıp 36 ay taksitle kredi çekip , iphone alan insanlar tanıyorum.
Neden utaniyosun ki onlar utanmali bence. onlar elindeki telefonlarla ne yapiolar? Senin telefonumla. ayni işi yapiolar utancak bişey yok ki. herkes aynı olmak zorunda mı. herkes kendine baksın.
Doğru değil dalga geçen alay edenleri de aldırma onlar daha insanlığı ögrenememişler önemli olan cihazın iş görmesi yeterli gelmesi modeli değil
Utanman normal çünkü insanlar telefonunun marka ve modeline göre kişileri değerlendiriyorlar
Işte öyle maalesef
Aynen
ne utanıcan yaw.. sen okuluna odaklan skiim telefonu. son model tlf olanlar dahamı karakterli.
Kapitalist sistemin kölesi değilim de başka şeylerin kölesiyim de
15 Temmuz darbesinden önce aldığım telefonu kullanıyorum gayet iyi :D
Bunu dert yapma bence
Hiç utanma yaw 1 ay önce değiştirdim oda bozuldu j7 ydi beni idare etti 7 yıl boyunca
Hayır utanılacak bir şey yok
Ne alaka yav takılma böyle şeylere
Hangi telefon o
Samsung j6
Yo olabilir herkes iyi kullanacak die bişi yok
utanma yaaa salla
Yani elinde olmayan bir şey utanman gerek yok
Hangi marka
Samsung j6
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?