Her zaman
Hiçbir zaman
Bazen
Parasız bir hiçim :)
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Parayla mutluluğun bir alakası yok. Parasız da mutlu olabilen insanlar, gerçek mutluluğu yaşar. Parasıyla mutluluğu satın alabileceğini düşünenlerse sadece yanılır ve deyimi yerindeyse kendilerine kibritten bir ev inşa ederler
Evet çok an yaşadım ayrıca o eskidendi para mutluluk getirmez lafı şimdi en ufak simit 5 6 tl, cebinde 2. Banknot olan 10 tl var diyelim simit alınca geriye 4 tl kalır, hadii şimdi bul o 4 tl ile mutluluğu, çoğu şeyin yüklü miktarda para ile yapıldığının farkındayız dolayısı ile mutluluk da uçtu mu avuçlardan..
Bunu öğrenmem için önce bir paralı olmayı deneyimlemem lazım.😶🌫️
Teşekkür ederim.✨
Sağlık sorunu yaşadığım anlarda en büyük servet sağlıktır kafasına giriyorum. Sadece o zamanlar para kıymetsiz geliyor gözüme. İyi olunca karnımı doyurmak, ihtiyaçları karşılamak için yine o lanet şeye ihtiyaç duyuyoruz.
Cevap
9Cevap
maddi olarak çok şükür durumum çok iyi fakat 2017 yılında ameliyathaneye giderken o sedyedeki çaresizligimi çözebilecek ne bir para var nede başka bir güç sadece dualarım ve ben
Babamı kaybettiğim an.. hiç bir şey çare olmuyorsa onun ölümüne o para hiç bir işe yaramıyor lanet olası dedim
Arkadaşlıkta, Aile, Eş, Akrabalardan yana insanın hayatını zehir edebilme potansiyeli olan bir madde.
Paranin mutluluk getirmedigi bir an yoktur, ozguvenin artar, cevren artar, sagligin artar, hayat standartin artar, tecrube ile sabittir.
Ailemden birini kanserden kaybedince anladım... Ne kadar parada döksen bazı şeyleri değiştiremezsin.
Onu diyen e rahat batiyordur birde paran olmasın o zaman görürsün mutluluğu
Her ay maşımı aldığım günden ay sonuna kadar yaşıyorum bu hissi
Evet, karşındaki insanin şirketleri var sırf boşanmamak adına çocuk için nafaka vermek istemedi. Ona rağmen boşanmayı isteyen kadınım ben. O yüzden kriterim hiç para olmadı
Parayla saadet olmaz abi bu er ya da geç anlaşılacak ayağını yorganına göre uzat temalı
Ne istedigine bağlı olarak değişir. Materyal dünya da yaşıyoruz ama çoğu şey para 💸
Saglıgını para ile geri kazanmaya çalışıyorsun iyi olmaya çalışıyorsun oda fayda etmiyor bazen para herzman mutluluk getirmez
Bazen gerçekten para hiç bir anlam ifade etmiyor
Dünyaları olan Kimlere ne terapiler yaptım bu konuda para her zaman mutluluk getirmez
... 🦂
Paranın sağlık getirmediğini yaşadım
yaşadım gercekten ve zengin degilim
Para olursa karar verirz
Hayır. Para mutluluktur her daim
Para her şeydir anlayın artık şunu
Sevmediğimde
para mutlulugun kendisi
Hiç yaşamadım 😂😂
Never
maalesef
Evet yaşadım