• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Para & Ekonomi

Bir kadının erkeğinden kadının giderlerini karşılamasını beklemesi tuhaf bir şey mi?

mssoledad
mssoledad Takip Et
Xper 1 Yaş: 41
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
34
Yapay Zekaya Sor
Erkeğin hesap ödemesi ve kadının ödemelerini yapması kötü mú?
Bir kadının erkeğinden kadının giderlerini karşılamasını beklemesi tuhaf bir şey mi?
Kadın Soruları Ödeme Soruları Ödeme Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
7 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Konu para olunca niye tuhaf oluyor? Kadinlarda erkeklerin camasirini yikiyor, utuluyor dolaba duzgunce koyuyor, yemek yapıyor. Cayini getiriyor. Tatli isterse yapıyor. Bazi erkekler var. Onceki gunden kalmis yemegi bile yemiyorlar. Her gun yeni yemek isteyen tipler var. Kadin ona gore yemek hazirliyor mesela.

Her seyi yemeyen erkekler var, yine ona gore yemek hazirliyorlar. Yani kadinin yaptıkları görülmüyor niye maddi olmadigi icin mi? Yorumlarda erkeklerde her seyini karsilamam falan demisler ama kadin ev islerini bir yapmasin, erkeklerin önüne bu kadinlar bir kap sicak yemek koymasin o zaman niye evlendim ki derler. Bosanmaya kadar bile gider.

Abi o zaman kadina ne yapacaksiniz erkekler olarak ben bunu anlamiyorum. Ev islerini, yemegi kadin yapsin. Cocuklara kadin baksin. Bir de gitsin calissin kendi maddiyatini da kazansin. Siz erkekler o iliskide ya da evlilikte ne yapacaksiniz, ne işe yarayacaksiniz o zaman? Varligim yeter deyip kenara mi cekileceksiniz?

Ben para yedirmem diyen erkekler var. Kadinlar cikip kendi yaptigim yemegi yedirmem diyor mu? Temizlik yaptigim, sildigim koltukta oturma, yikadigim haliya basma, temizledigim tuvalete s*cma diyorlar mi? Yeni serdigim, ütüledigim nevresimlerin uzerinde yatma diyorlar mi?

Erkekler olarak şu hayatta yaptiginiz bir para kazanmak onu bile buyuk marifet olarak goruyorsunuz kusura bakmayin ama. Eve gelip cok yoruldum diyenler var. Yahu senin mesain var karsiliginda para veriyorlar.

Hangi ev hanimi para alıyor yillardan beri? Ev hanimliginin mesaisi var mi? Cocuklara bakmanin mesaisi var mi? Karsiligi maddi olarak var mi? Bir de kadin olarak bir meslegin varsa oeda da çalışıyorsun. Hem disarda hem işte. Bedava kolelik yapiyoruz resmen.

Eve calisan ciftimiz ayni anda giriyor erkek yoruldum diye gidip uzaniyor. Kadin yorulmadi ya zaten. Kadin kim ki? Yani kadinlar kendi yaptıkları şeyleri esirgemezken erkeklerin esirgemesini anlamiyorum.

Yani erkek olarak baktigimda şu dunyada bir tek evi gecindireceksiniz artik onu da beceremediginizden kadindan destek bekliyorsunuz. Baska yapabildiginiz bir sey var mi?

Surekli bir kadına para vermem, yedirmem meselesi aldi basini gidiyor. Kadinlarda yemeginizi, arkanizi toplamanizi, temizligi vs esirgesin o zaman. Oyle bir sey olsa aninda kapinin önüne koyarsınız ama. Kadinlar hep bedava isler yapiyor, mesaisi olmayan isler yapiyor yine yaranamiyor.

Bir tanidik vardi kadin yemek yapmayi pek beceremiyordu. Ama temizlik ve diger konularda sıkıntı yoktu, adam önüme yemek koyamıyor diye ayrıldı.

Yani eve getireceginiz 3 kr para, kadina saglayacaginiz 3 kr maddiyati bile dilinizden dusurmuyorsunuz, fazla görüyorsunuz. Kadinin yaptigi bu seyleri siz erkekler yapsaniz demek ki bizim basimiza nasil kalkar dururdunuz dusunemiyorum bile. Tek yaptiginiz sey maddiyat saglamak onda bile ceneniz durmuyor cunku.

Ama kadin, kadin oldugu icin tek bir konuda dahi eksik olsa kapinin önüne koymayi, bosanmayi hak gorebiliyorsunuz kendinize.

Hadi sevgili vs tamam anlarim para harcamamayi. Bende bugune kadar sevgiliyken karsi tarafin parasini yememeye dikkat ettim ama evlilikte de para yedirmem mevzularına ayar oluyorum.

Kisisel harcamalarina karismam ne demek? Kadin hastalandi çalışamıyor artik surekli olarak. Parasız mi birakacaksiniz yani. Hamile işi birakti. Kisisel harcamalarina karismiyorum mu diyeceksiniz? Kadina hem evde hem disarda calismak zor geldi, siz erkek olarak esinizin yukunu de almiyorsunuz diyelim. Kadin ben yoruluyorum calismak istemiyorum, senden de ev islerinde ve cocuk bakiminda destek gormuyorum bu yuzden isten ayrılacağım dedi. Bu kadina maddi destek saglamayacak misiniz yani? Bu kadinda degil esiniz ve cocuklarinizin annesi bir de ustelik. Ben senin kisisel harcamalarina karışmam, ya calisacaksin ya da ben sana maddiyat saglamam mi diyeceksiniz?

Tamam o zaman bizde sizin kisisel islerinize karismayalim, makine orada camasirinizi yikayin. Tek tek asın. Utu orada ütüleyin. Ocak orada yemeginizi her Allah'ın gunu 3 ögün kendiniz pişirin. S*ctiginiz tuvaleti kendiniz temizleyin. Cocuklarin derslerine buyrun siz calistirin, cocuklarin karnini siz doyurun, banyosunu falan siz yaptırın, ortaligi, yasadiginiz alani siz temizleyin, misafir geldiginde pasta borek corek siz yapin, misafiri ağırlayın...

ayri gayri yapacaksak sadece maddiyat olarak olmasin bu. Adaletsizlik oluyor boyle. Ayri gayri olacaksa sadece maddi degil manevi olarakta, diger islerde de ayri gayri takılalım o zaman.

Calismayi ve 3 kr para kazanmayi da erkekler olarak bu kadar buyuk bir şeymiş gibi lansedip durmayin. Ben işte calisirken evdeki isler kadar yorulmuyorum. Eve 3 kr para getiriyorsunuz ama yillardan beri bu konuyla ilgili kadina karsi ekonomik siddetiniz bir turlu bitmedi.

Kadinlar bugun bu yuzden calismaya hevesli zaten. Yoksa kimse 6 aylik bebegini evde birakip calismaktan haz almiyor. Kimse hem evde hem işte ayri ayri calisip yorulmaktan haz almiyor. Eve calisip para getiriyorsunuz, yükünüz sadece bu, bunun icin bile ceneniz durmuyor yillardan beri.

O yuzden de bizim annelerimiz, ninelerimiz ekonomik siddeti yasayan tayfa bize baski uyguladi oku kizim, ev isleri yapma ben yaparim sen yeter ki oku, maasin, bir gelirin mutlaka olsun dediler. Kendi rahatimiz icin dediler ama yine erkekler rahat. Evdeki ekonomik yuku kadin sayesinde ustlerinden atıyorlar. Diger islerde kadin işi diye el vurmuyorlar. Biz rahat edelim dedik, yine erkekler rahat etti. Su dunyaya erkek olarak gelmek varmis. Kendi özgürlüğümüz bile bizden cok erkeklere özgürluk tanıyor, onlara yarıyor her türlü.

Kadinlik gorevlerini yapmazsan da ustune bir de ayrilmayi öne sürüyorlar. Yemek yapamiyorsan falan. Hanimlar erkekler kazandi, biz degil. Biz özgür olmak, bagimsiz olmak istedik ama bize degil her turlu erkeklere yariyor bu. Evin ekonomik yuku sirtlarinda degil. Kadin calisiyor diye guzel arabalar falan alabiliyorlar altlarina. Faturalari falan bizim babalarimiz gibi dert etmiyorlar cift gelir var çünkü.

Beylerimiz mesaisini bitirip eve geliyor daha da sorumluluklari yok. Ne guzel degil mi? Eve gelip ayaklarini uzatip yemek, cay falan bekliyorlar bir de. Hanimlar biz kaybettik kabul edelim.

Evet ekonomik ozgurluk guzel bir sey ama ustumuzdeki yuk cok fazla. Calisan kadin olmak, calisan anne olmak, calisan ev hanimi olmak. Cok daha yuku agir. Biz kaybettik, biz rahat edelim dedik beyler rahat etti. Bekar ve calisan kadin olarak evli kadin meslektaslarimin yerinde dahi olmak istemiyorum. Bir de cocukluysa daha fena. Her acidan yalnizlar evlilikte. Cogunun kazandığı para bakiciya, temizlikçiye falan gidiyor zaten. Yani parani kazansan da evlilikte yine ozgur olamadigin gibi bakici gibi ekstralar da çıkıyor.

4
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• Green_mile_devi
    Green_mile_devi Takip Et
    Master Yaş: 34 , eic 60%
    +1 yıl

Niyete

ve

İmkanlara bağlı olarak değişebilecek bir konu.

Tipik bir Türk ailesine ait gelenek görenek ve örfe göre yaşanıyorsa elbette tabiki,

Ama Avrupai tarzda yaşantı varsa aralarındaki muhabbete ve anlaşmaya bağlı.

Ama bunların dışında, işine gelince hanımefendicilik oynayıp; işine gelince de elini taşın altına sokamayan bir kişi ise; bu durum biraz işine nasıl geliyorsa öyle davranıyor gibi bir durum oluşuyor. Ve pek de hoş bir durum olmuyor.

Yani çıkarlar varken güllük gülistanlık, davranış ve tutumlar varken; işler karıştığında bye bye diyen bir kişi ise; o zaman gereksizdir diyebiliriz

0
    0 Yorumla
  • Myystic
    Myystic Takip Et
    Master Yaş: 31 , eic 70%
    +1 yıl

Sevgili ise bunu beklemesi tuhaf olurdu. İhtiyacı olan bir şey olmuş olabilir, o an durumu falan yoktur giderilir ama bakıcı gibi her şeyiyle ilgilenmesi saçma ve yersiz olurdu. Dost hayatı yaşayan kişilerde görüyoruz genelde fatura ödetme, kira ödetme gibi durumları bence bu hoş değil.

0
    0 Yorumla
  • Alpagu16
    Alpagu16 Takip Et
    Yoda Yaş: 30 , eic 100%
    +1 yıl

bak yemeğe gidilir orada öderim bir şey yapılır ben öncü olmaya çalışırım ama en azından ondanda bir karşılık beklerim ben 3 veriyorsam o da 1 vermeli sadece para konusunda değil hayat konusunda da

0
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

26

Cevap

47

Cevap

• Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Bir arkadaşınızın sürekli hesabınızı ödemesi zorunuza gider miydi? Bence hoş olmazdı çünkü arkadaşlıklar eşitliğe dayanınca güzeldir. Peki bir erkeğin hesabınızı ödemesi neden zorunuza gitmiyor? Bir erkekle neden eşit olmak istemiyor musunuz? Tabi ki istiyorsunuz ve hesabı o ödeyince eşit olduğunuzu düşünüyorsunuz. Çünkü siz içten içe ona bir hizmet sağladığınızı düşünüyorsunuz. Bu sebeple de her zaman hizmetinizin karşılığını verebilecek erkeği seçeceksiniz. Sevgililikte de evlilikte de. Sözüm erkeği finansal köle olarak görenlere. Emeği ile yaşayan kimsenin malına tenezzül etmeyen kadınlara saygım ve hürmetim sonsuz.

1
    8 Yorumla
    • mssoledad
      mssoledad
      +1 yıl

Erkek eril kadın dişil enerjidedir. Eril enerji verme dişil enerji alma enerjisidir. Tıpkı penis vajinada olduğu gibi. Erkek ihtiyacı doldurur. Bu yüzden ben erkegin maddi manevi sahiplenici olmasi taraftarıyım...

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Bu da senin bakış açın. Mutluysan problem yok

Yorumla
    • Belkibirgünbiryerde
      Belkibirgünbiryerde
      +1 yıl

Adam dediğin evin geçimini sağlar. Nokta.

Yorumla
    • El-tigre38750
      El-tigre38750
      +1 yıl

Çok saçma konuşmuşsun yok enerji bilmem ne falan. Kesin burçlara falan da inanıyorsunuzdur. Penis vajina örneğiniz de saçma. Erkeğin de zevk ihtiyacı var sırf giriyor diye öyle mi oluyor.

Yorumla
    • El-tigre38750
      El-tigre38750
      +1 yıl

@mssoledad

Yorumla
    • El-tigre38750
      El-tigre38750
      +1 yıl

@Belkibirgünbiryerde Cahil şey seni. Diğer yorumlarını da okudum. Karın senin paranı yiyip kaçınca görürsün. Sen zaten eş değil bakıcılığı yapacağın birisini arıyorsun. Kendini ezik görmek istemediğin için her şeyi ben yaparım kafasındasın. Karın kendine bir şeyler alsa herhalde "off karım bir şeyler aldı ben yetersizim" dersin. Bir de adam olan demişsin diğerine de hakimiyetine girme falan demişsin. Sen mi belirliyorsun bu zekayla bunları? Burada evin geçiminden bahseden yok giderler bahsediliyor. Seni finansal köle olarak çok kullanırlar. Evlilikte her şey karşılıklıdır. Ev geçirmekten bahsetmiyorum. Gidip bunu da yanlış anlama. Ben zaten evlenmeyeceğim orası ayrı da neyse. Engelleyim seni.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Arkadaşlar kadınlara sinirlenmeyin. Onu kadın yapan dürtüler bize saçma gelen şeyleri savunmaya inanmaya itiyor. Buradaki mesele senin benim erkek olarak sosyoekonomik durumumuz. Fakirsen Albert Einstein olsan bu tarz kadınlar seni ciddiye almaz. Filozofların hayatı dışlanarak geçmiştir. Tarihte ne kadar gaddar zalim insan varsa onlara tapan kadınlar da vardır. Velhasıl kelam kadınların dedikleri ve yaptıkları hayata uymaz zira kadınlar erken olgunlaşır bu yüzden de hep çocuk kalırlar.

Yorumla
    • Belkibirgünbiryerde
      Belkibirgünbiryerde
      +1 yıl

@El-tigre38750 düğme sende. Engelle gitsin. Zavallı.

Yorumla
  • Seyyah_Derviş
    Seyyah_Derviş Takip Et
    Yoda Yaş: 109 , eic 99%
    +1 yıl

Dışarı çıktıysak hesabı ben öderim, şahsi ödemelerine karışmam. Fakat durumu iyi değilse ve bunu anlarsam kadınımın bu anlamda yanında tabiki dururum. Her erkek böyle yapar. Kendisi isterse ve samimi ise fazlasıyla karşılarım her şeyini

0
    0 Yorumla
  • PervasıZampara
    PervasıZampara Takip Et
    Xper 7 Yaş: 35 , eic 100%
    +1 yıl

Karı koca olsanda sevgili olsanda herşeyi bi tarafın karşılaması haksızlık bi. Hayatı paylaşıyorsun sonuçta. Bence kadının beleşçi olması itici lakin öyle kadınlar vardırki ne verirsen ver az da gelir dersin duruma ve kadına göre değişir.

0
    0 Yorumla
  • UgROzcN
    UgROzcN Takip Et
    Guru Yaş: 37 , eic 65%
    +1 yıl

eğer erkek çıkma teklifi ettiyse evet tüm masrafları karşılaması centilmenlik olarak kabullenebilir ama ama bazen de kız arkası ya da sevgilisi ya da eşi destek çıkabilir

0
    0 Yorumla
  • TeslaDaVinci
    TeslaDaVinci Takip Et
    Guru Yaş: 49 , eic 97%
    +1 yıl

erkek kadının maddi kaynağı olursa buna farklı gözle bakılır. hoş değil. evlilikte roller değişebilir ama bence ilişkilerde herkes kendinden sorumludur.

0
    0 Yorumla
  • yagmuuradam
    yagmuuradam Takip Et
    Guru Yaş: 32 , eic 33%
    +1 yıl

Sürekli olursa evet kötü. Bir kadın kimseye muhtaç olmadan hayatını sürdürebilmeli. Erkek onun her türlü giderini karşılıyorsa onun hakimiyetine girdiğini kabul etmesi gerekir.

0
    1 Yorumla
    • Belkibirgünbiryerde
      Belkibirgünbiryerde
      +1 yıl

Adam olmayanlar için evet hakimiyetine girer

Yorumla
  • Irresistibleart
    Irresistibleart Takip Et
    Guru Yaş: 34 , eic 97%
    +1 yıl

İlginç sorular bunlar lüks değil gelir gidere ortak olması jesttir olmaması onu kötü konumuna koymaz ama benimle olamaz

0
    0 Yorumla
  • waitaminute
    waitaminute Takip Et
    Xper 7 Yaş: 38 , eic 100%
    +1 yıl

Davet eden bensem öderim, davet eden oysa o öder. Sürekli benden beklerse zaten görüşmeyi keserim, o kadın yiyicidir.

0
    0 Yorumla
  • Affedilmeyen
    Affedilmeyen Takip Et
    Mentor Yaş: 42 , eic 52%
    +1 yıl

süreklilik arz ediyorsa bence kötü..
    hayatımda eşim dışında kimsenin giderini karşılamak istemem ha dönem dönem sorun yaşarsa destek olurum

0
    0 Yorumla
  • Jealous_14
    Jealous_14 Takip Et
    Guru Yaş: 22 , eic 99%
    +1 yıl

Tuhaf değil bence normal ama erkeğin sözünden çıkmaması lazım ona ait olması lazım benim düşüncem bu

0
    0 Yorumla
  • zürazhr
    zürazhr Takip Et
    Xper 6 Yaş: 28 , eic 69%
    +1 yıl

Kötü ya ne alaka lan bana teklif edilince direk soğuyorum bi bekle hemen herseyini verme beee

0
    0 Yorumla
  • Bi_Sus
    Bi_Sus Takip Et
    Guru Yaş: 40 , eic 100%
    +1 yıl

Tuhaf değilde abartıyorlar bazı kadınlar kocalarını iflas ettirecekler

0
    0 Yorumla
  • Lalavande
    Lalavande Takip Et
    Xper 7 Yaş: 26 , eic 98%
    +1 yıl

kadin ve erkeğin rolleri vardır herkes rolünü üstlenmeli..

0
    0 Yorumla
  • AliceMixfield
    AliceMixfield Takip Et
    Master Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl
    Para & Ekonomi konusunda 885 cevap paylaştı.

Elbette kötü. Herkesin kendi parasını kendi kazanabilmeli. Birisinin eline bakarak hayat mı geçer

0
    0 Yorumla
  • Neveaşıkbiri
    Neveaşıkbiri Takip Et
    Master Yaş: 23 , eic 100%
    +1 yıl

Tuhaf ve kötü değil. Hoşuma gider jest yapması isterim. Bende yapmak isterim tabi ona.

0
    0 Yorumla
  • Zorunne388
    Zorunne388 Takip Et
    Master Yaş: 30 , eic 98%
    +1 yıl
    Para & Ekonomi konusunda 446 cevap paylaştı.

Erkek tabiki de kadınının giderlerini karşılamak zorundadır.

0
    0 Yorumla
  • betterböcek
    betterböcek Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 64%
    +1 yıl

Eskiden normaldi şartlar farkliydi, simdi anormal. Simdi artik asalakliğa giriyor

0
    0 Yorumla
  • Sosyetic_SheqiiL u
    Sosyetic_SheqiiL Takip Et
    Master Yaş: 36 , eic 100%
    +1 yıl

Bir kadının erkeğinden bunu beklemesi tuhaf bir şey.

0
    0 Yorumla
  • P4nch_
    P4nch_ Takip Et
    Yoda Yaş: 30 , eic 86%
    +1 yıl

Hersey tek taraflı yapilirsa bu insan kullanmaya girer

0
    0 Yorumla
  • CounterOffensive111
    CounterOffensive111 Takip Et
    Master Yaş: 33 , eic 100%
    +1 yıl

İstisnai bir durum yoksa erkek karşılamalıdır.

0
    0 Yorumla
  • ᐯEᖇIᖴIEᗪ
    ᐯEᖇIᖴIEᗪ Takip Et
    Bilge Yaş: 30 , eic 97%
    +1 yıl

Zorunlu değil ama nezaketen böyle olması gerekir.

0
    0 Yorumla
  • şurum_şine
    şurum_şine Takip Et
    Xper 5 Yaş: 43 , eic 97%
    +1 yıl

Karı koca değilseniz çok uygun değil, çıkar ilişkisine döner ilişki.

0
    0 Yorumla
  • Pesimizm
    Pesimizm Takip Et
    Master Yaş: 27 , eic 55%
    +1 yıl
    Para & Ekonomi konusunda 510 cevap paylaştı.

Eşimin her ihtiyacını karşılarım bunun lafı bile olmaz.

0
    0 Yorumla
  • ProducerT
    ProducerT Takip Et
    Guru Yaş: 34 , eic 99%
    +1 yıl

Kötü bence her şey eşit ve dengeli olmalı bir gün erkek ödediyse bir gün kadın ödemeli...

0
    0 Yorumla
  • Bülentadn
    Bülentadn Takip Et
    Guru Yaş: 42 , eic 99%
    +1 yıl

En doğal hakkı. Ben sevgilimin tüm ihtiyaçlarını karşılarım.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Aynı anda geleneksel ve modern olamazsın. Geleneksel olup hesap ödetiyorsan, erkek istediğinde her ihtiyacını gidereceksin. Modern oluyorsan özgürsen de hesap ödetmeyeceksin.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Erkek öder o ödediğini ee kadından başka şekilde alır. İster kabul edin ister etmeyin. Birine hesap odettirirsen zikmeden birakmaz

0
    0 Yorumla
  • Grininellitonu35
    Grininellitonu35 Takip Et
    Master Yaş: 41
    +1 yıl

Kadın; böyle bir şeyi asla kabul edemem, yan cebime koy diyebilir...

0
    0 Yorumla
  • Semad24
    Semad24 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 27
    +1 yıl

Bence bir kadın kimseye muhtaç olmamalı hayatın ne getireceği belli olmaz. Belki yarın aldatır ya da yaptıklarını, aldıklarını başa kalkar

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Eskiden erkekler savaşa giderdi şimdi ise ilk mesajı kadından bile bekliyorlar. Ayrıca bi kahve parasını ödediği zaman bu kadın benim paramı yiyor triplerine giriyor. Komik.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Bir kızın eğer ilk sevgilisiysem kızın yaşıda 17-18 se bütün hesabını öderim para sıkıntım yok ama 21-22 yaşında bir kızla çıkıyorsam hiçbir şeyini ödemem

0
    2 Yorumla
    • Cilekliimilseyk
      Cilekliimilseyk
      +1 yıl

17 yaşında bir kızla sevgili olmanız etik mi beyefendi? Yaşınıza bir bakın.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@Cilekliimilseyk kıza 18 yaşına kadar hiç bir zarar vermem zaten. Ki çıktığım kızlar 3-4 ay sonra 18 oluyor. bacım çıkacağıma 17 yaşında kızla çıkarım. Yaşım 23 bu arada

Yorumla
  • DümenciHaydardan
    DümenciHaydardan Takip Et
    Xper 6 Yaş: 29
    +1 yıl

Niyet önemli kullanıldığımı hissetmediğim sürece sorun yok

0
    0 Yorumla
  • mesuttorpak
    mesuttorpak Takip Et
    Xper 2 Yaş: 23
    +1 yıl

Yo doğru olan budur erkek kadinin kölesi değilmiydi

0
    0 Yorumla
  • MuYılmaz99
    MuYılmaz99 Takip Et
    Guru Yaş: 26 , eic 83%
    +1 yıl

erkek kolemi kadinin ihtiyaçlarını ödeyecek

0
    0 Yorumla
  • ConnorKenwayy
    ConnorKenwayy Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30 , eic 100%
    +1 yıl

Eşi değilse neden zorunda olsun?

0
    0 Yorumla
  • Belkibirgünbiryerde
    Belkibirgünbiryerde Takip Et
    Xper 7 Yaş: 44 , eic 95%
    +1 yıl

Olması gereken bu zaten.

0
    0 Yorumla
  • kadinsix
    kadinsix Takip Et
    Yoda Yaş: 28 , eic 89%
    +1 yıl

ikiside istiyosa normal

0
    0 Yorumla
  • hıçkıdık23
    hıçkıdık23 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 25 , eic 73%
    +1 yıl

Degil bonkör erkekler daima bi adım öndedir

0
    1 Yorumla
    • J0KKeR
      J0KKeR
      +1 yıl

Tanışsak bi bende kalbinin bonkorlugunu merak ediyorum şu an 😅😅

Yorumla
  • ballıpankek
    ballıpankek Takip Et
    Xper 6 Yaş: 21 , eic 97%
    +1 yıl

Ben kötü hissederdim

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Zihniyete göre değişir, eğer cinsiyet eşitliğini savunuyorsa evet tuhaf bir şey

0
    0 Yorumla
  • ESKIbirKSliadam
    ESKIbirKSliadam Takip Et
    Guru Yaş: 38 , eic 100%
    +1 yıl

Kocasıysa evet, değilse hayir.

0
    0 Yorumla
  • ParlayanGüness
    ParlayanGüness Takip Et
    Xper 6 Yaş: 24 , eic 39%
    +1 yıl

Surekli oluyorsa kötü

0
    0 Yorumla
  • thefrost
    thefrost Takip Et
    Xper 5 Yaş: 23 , eic 100%
    +1 yıl

Tuhaf bence, benlik değil.

0
    1 Yorumla
    • mesuttorpak
      mesuttorpak
      +1 yıl

Erkek arkadaşim var benim ne zaman yesek içsek hep o öder ve çok iyi arkadaşiz beraber takiliyoruz bir gün 1000tl lik bişeyler yaptik tamamini o ödedi benim masraflarimi karşiliyo diye yatakta onun koynuna mi gireyim erkek erkeğeyiz geçin bu boş işleri

Yorumla
  • KalkKızCayyDemlee
    KalkKızCayyDemlee Takip Et
    Guru Yaş: 32 , eic 100%
    +1 yıl

Bide kadının ödemeleri mi çıktı 😯

0
    0 Yorumla
  • WhiteeCloud
    WhiteeCloud Takip Et
    Xper 6 Yaş: 25 , eic 100%
    +1 yıl

Evliyse ve kadın çalışmıyorsa normal.

0
    0 Yorumla
  • Bosdurankisi
    Bosdurankisi Takip Et
    Guru Yaş: 27 , eic 100%
    +1 yıl

Yok be normal şeyler niye

0
    0 Yorumla
  • brn19
    brn19 Takip Et
    Yoda Yaş: 35 , eic 100%
    +1 yıl

Cikar iliskisi seziyorum

0
    0 Yorumla
  • Nes2mvarhayatt4
    Nes2mvarhayatt4 Takip Et
    Yoda Yaş: 110 , eic 95%
    +1 yıl

Abi kocansa normal sen calismiyorsan

0
    0 Yorumla
  • t4yFun40
    t4yFun40 Takip Et
    Guru Yaş: 37 , eic 100%
    +1 yıl

bi kadını obze olarak görenler çok

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Değil. Centilmen bir erkeğin yapması gerekiyor.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Ağanın eli tutulmaz😅

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Kocası değilse eğer normal değil.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (45 üstü)
    +1 yıl

sugar dadyy oluyor

0
    2 Yorumla
    • hıçkıdık23
      hıçkıdık23
      +1 yıl

Nerdehxhs abi bu sular dadyy ler herkes fakirleşti yemin ederim

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@hıçkıdık23 verirsenn. Hemen aninda bulursun.

Yorumla
  • anavrinn7
    anavrinn7 Takip Et
    Yoda Yaş: 22 , eic 96%
    +1 yıl

Büyük tuhaflık

1
    0 Yorumla
  • isterimolur
    isterimolur Takip Et
    Bilge Yaş: 23 , eic 100%
    +1 yıl

Degil normal

0
    0 Yorumla
  • NymphomaniacV2
    NymphomaniacV2 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 27
    +1 yıl

Asalak gibi yaşamak bir sorun bence

0
    0 Yorumla
  • laylaylomgalibaa
    laylaylomgalibaa Takip Et
    Guru Yaş: 29 , eic 100%
    +1 yıl

Çalışmıyorsa normal

0
    0 Yorumla
  • BiBusesin
    BiBusesin Takip Et
    Guru Yaş: 25 , eic 99%
    +1 yıl

tuhaf evet

0
    0 Yorumla
  • Pronari3
    Pronari3 Takip Et
    Bilge Yaş: 31 , eic 100%
    +1 yıl

Tuhaf tabiki

0
    0 Yorumla
  • Aşkokuşko23
    Aşkokuşko23 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 27
    +1 yıl

Peki ya profilindeki minik göğüslerin😂

0
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (13)
Devamını Gör(58)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Para & Ekonomi > Sorular > Bir kadının erkeğinden kadının giderlerini karşılamasını beklemesi tuhaf bir şey mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Bir erkeğin bir bayandan para istemesi sizce doğal mi ? 18 cevap verildi
Erkeklerin kadinlardan para beklemesi sizce normal mi? 22 cevap verildi
Bazı kadınlar tüm şahsi masraflarını sevgili olduğu erkeğin karşılamasını bekliyor. Bu çok onur... 42 cevap verildi
Kadından para isteyen erkekten soğumak normal mi? 20 cevap verildi
Kadından para bekleyen erkekler türedi çok tuhaf değil mi? 18 cevap verildi
Bir erkeğin kadına para harcatması hesap ödetmesi normal mi? 19 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Laf anlatamadığınız da yapacağınız hamle ne olur 🤦‍♀️?
  • Yazın en sevdiğiniz meyveler neler, siz de karpuz kavunla öğünü geçiştiriyor musunuz?
  • Linux kullanıcısı olanlar var mı?
  • Akşamları sahile gitmeyi seviyormusunuz?
  • Soru cevap yapalım mo?
  • Kahve ile ne iyi gider sence?
  • Her özlemin bir sonu var mıdır?
  • Acı mısın , tatlı mı?
  • Aşkta önemli olan ne?
  • Dans etmek yaşlanmayı önler mi?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨