Selamlar arkadaşlar banka üzerinden altın hesabı açıp yatırım olarak altın alımı yapmayı düşünüyorum. Yapanlar var mı hangi banka üzerinden altın alımı yapmak mantıklıdır makas aralıkları bankaya göre değişiyor.

Selamlar arkadaşlar banka üzerinden altın hesabı açıp yatırım olarak altın alımı yapmayı düşünüyorum. Yapanlar var mı hangi banka üzerinden altın alımı yapmak mantıklıdır makas aralıkları bankaya göre değişiyor.

Katılım bankalarından ve 5/24 işlem yapabileceğin bankalardan alım satım yap tek tek girip alış satış fiyatlarına bak en düşük makas aralığı hangi bankadaysa ordan al sat
Banka farketmez, hepsinde hesaptaki altın miktarı kaydi zaten. Fiziki altın olarak istediğin zaman da vermek zorundalar. Sadece alım-satım arasındaki komisyonlarını karşılaştır.
Cevap
4Cevap
Ziraat
Ben Ziraat Bankasından almıştım ama reel altın almanı tavsiye ederim ne olacağımız belli değil
Her türlü risk var senin kafana hangisi yatıyosa öyle davran derim ve ziraat bankasını öneririm
Öncelik fiziki olmalı değilse devlet bankaları.
ziraatten almıştım ama fibabanka da daha uygundu galiba
Ziraat üzerinde ve Kuveyt gerçeği bütün bankalarda aynı diye bilirsin makaslama. Qyni hemen hemen
Fiziki altin her zaman daha iyidir.
Neden
Bozdurua zarari fizikiden daha fazla
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?