1 saçını yeşile boyamak
2 çok acı biber yemek
3 sosyal hesabını kapatmak
4 soğuk suyla duş almak
5 sevmediğin biriyle evlenmek
2 çok acı biber yemek
3 sosyal hesabını kapatmak
4 soğuk suyla duş almak
5 sevmediğin biriyle evlenmek
Sadece biri yapabilirim sanırım, ondan da pek emin değilim, saçlarımı yeşile boyatırım, sonra yine istediğim renge boyatırım, olabilir.
Hele 5 , en yapılmaması gereken, değil 5000 lira karşılığında , dünyaları da verseler sevmediğim bir kişiyle evlenemem, bile bile lades oynayamam, kağıt üzerinde dahi olsa evlenemem, sevdiğim adamla aşkı karşılıklı yaşayıp mutlu olmak varken sevmediğim kişiyle evlenip niye kendime , o kişiye ızdırap çektireyim ki, sadece saçlarımı yeşile boyatabilirdim 5000 lira karşılığında
Soğuk su ile duş almak yapardım bunu diğerleri için 5000 kurtarmaz hadi dolar olsa neyse de. bunların dışında diğerlerini yapmazdım ben saçımı boyatsam zaten dalga geçerler uzaylı falan derler adım çıkar. sevmediğim biri ile evlenirsem daha çok borçlu çıkarım zaten :D
5000 bin lira için yapılacak iki madde olabilir burada saçını yeşile boyamak birde soğuk suyla duş almak diğerlerini yapmak için 5000 lira yetmez üçüncü madde acı biber sosyal hesabı kapatmak evlenmek ise 50 milyon dolar olursa ihtimali var 😂
Hamiline olsun çekim lütfen çekim 50 milyon dolarlık sadece 🤣
Cevap
16Cevap
500000 tl olsa hepsini yaparım ama 5 bin tl için kılımı kıpırdatmam
Niye şıkların zorluk derecesi bu kadar alakasız 5 ben ne alaka diyor mesela dkfjfjjfj
Yaaaani fkfjfj
5 bin tl mi? hahaha ben üstüne bir 5 bin daha verirdim teklif edenin orayı terk etmesi için
Acı biber zaten yiyorum artı soğuk suyla duş alırım zaten. Seç beğen yapayım paramı ver jdjdn
Para meselesi değilde ben zaten kafama esince hepsini yaapbilirim parayla yaptırmaz kimse🤣
Bes binmi o ne be ben evden calosarak haftalık6/9 bin arası kazanıyorum
Soğuk su ile duş severim zaten
Soğuk suyla duş almak
Para için kimsenin istediği bir şeyi yapmam
İlk 4 ü yaparım ama 5 asla
Soğuk su sadece kabul edilebilir bu paraya
5 bin ₺ bir para değil
Soğuk suyla duş alırdım
20 bin için ne yaparsın
🤣🤣Beni opermisn
Hayir dudaktan ama küçük bir öpücük
Ask olsun ya