3 ayBana kocamın hayrı olmadığı için 5 trilyonla kızımla beraber Yeni hayat kurardım kızımın üstüne 2 tane daire alırdım bir araba alırdım geleceği için banka açardım en lüks okullarda okuturdum ama maalesef sadece düşünebiliyoruz hayal etmesi bile güzel bombok Bir köyde yaşıyoruz ne yatağımız var ne yatak odasınız var ne televizyonumuz var sadece fareli mutfak mutfağa girebilirsem toksun giremezsen açsın aşırı soğuk sobayla uğraşmak perişanlık çocuğumun soy ismi bile yok eşim uyuşturucu bağımlısı İmam nikahla duruyorum 5 senedir ama kızım için onun hayatı için benden kopmasın diye susuyorum yoruldum artık gerçekleri görüp susmaktan görmekten yoruldum ben de insanım ben 24 yaşında bir anneyim evet hayatımda yanlışlarım oldu eşimle tanışmadan evlendim 5 senelik evliyim 3 sene boyunca uyuşturucu bağımlısı eşim hiçbir iş yapamaz sadece otobüslere gider ekstra kazandığı parasını ilaca verir çocuğa mama bez alır eve erzak almak için de milletten dilenir bana gelecek olursanız ben aç yatmaya razıyım çocuğumun karnını tok olsun sırtı pek olsun altı temiz olsun mutlu olsun huzurlu olsun bir şey istemiyorum yanımda olsun sağ olsun aç da kalırım üşürüm de hasta da olurum ama çocuğum yanımda olsun yani demek istediğin şu siz siz olun tanımadan etmeden bir evliliğe adanmayın bak tekrardan söylüyorum çocuğumun soy ismini almayan babadan karısının nikah yapmayan adamdan adam olunmaz iki iki dört ben de yoruldum kayınvalidemin çenesinden kayınpederimin çevresinden görümcelerimin kaynilarimin yeterince doluyum bir odada çocuğumla beraber yaş ıyorum Konya'dan ev kiraladık 2 ay yaşadık ilkayını babamla konuşmuyordum yalvara yakara ilkayını babam ödedi 2 ayını oradan bulma ilaçları satarak kirayı ödedi kendi ailem dedi gelin yanımıza yaşayın biz size bakarız dedi gittik eşim orada gene çalışmadı yalanlarla dolanlarla gelin memleketine getirdi beni ve Allah'ın cezası bir köyde yaşıyoruz ne market var ne hastane var ne eczane var ne hiçbir şey yok ya gerçekten benim şu yazılır mı okuyun ve ona göre evliliğe karar verin teşekkür ederim ben kimseden yardım istemiyorum hakkımızda en hayırlısı olsun Allah'a emanet olun görüşmek üzere
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılOkul, cami, hastane, Kur'an kursu açardım aç insanlara yiyecek içecek yardımı. Kimsesiz çocuklara özel oyun parkı. Ülkemde ki Sma hastası çocukların ilaçlarının hepsini karşılar mı bilemem ama karşıladığı kadarıyla ilaçları alırdım. Engelli yürüyemeyen imkanı olmayan insnalara tekerlekli sandalye alırdım. Yani kısacası nerde ihtiyaç sahibi varsa onun yardımına koşmaya çalışırdım. Rabbim bana nasip eder mi bilmem ama keşke şu an böyle bu paradan kat kat fazlasına sahip olan insanlar yapsa bu tarz insani yardımları
10 Yorumla
+1 yıl300bin araba.
1milyon bahçeli ev.
100bin kyk, askerlik, ıvır zıvır
200bin evlilik, düğün
200bin toprak/arsa
200bin altın/stok
Kaç etti? 2Milyon. Geriye 3 kalır.
1Milyonu borsaya aktar. Alım-Satım yap.
1 Milyon ticarî araç plakası hissesi (minibüs veya taksi)
1 milyona da 2 daire alıp kiraya ver.
Toplam 5milyon.
Ahhh, sabah sabah güzel hayallerdi. 🤣🤣23 Yorumla- +1 yıl
Yolun açık olsun, varacağın yer 5 milyon olsun. Yıllar sonra kazanınca parayı, bekliyorum seni bu yoruma ahhanana
+1 yıl1 milyon TL auro yapardım 1 milyonu dolar 1 milyonu altın. Geriye kalan 2 milyonun 1 milyonu ile 4 kat daire alırım 250 binden. Diğer kalan 1 milyonda 2 ye böler 500 bin yetimlere 500 binde kimsesizler yoksullar durumu iyi olmayanlar için..
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
73Cevap
Miktar önemli değilde elime gidebilecek kadar para geçsin ülke değiştireceğim.
11 Yorumla
+1 yılBizim yeterınce var okdar para yetmezde yetrı kdar bir vakıf şirketı kurar geliriyle dunyadaki ac susuz cocuklar gunde ceyrek ekmek ve yarim lıtre su yardımı yapardım
01 Yorumla- Ev alırım (500.000-850.000₺)
- Araba alırım. (500.000-850.000₺)
- Mekan açarım ( gece kulübü)
11 Yorumla2 milyonu ile tüm hayvanları ücretsiz tedavi ettirebileceğim bir hayvan hastanesi açarım. Gerisini isteyen alabilir
11 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılParamın yettiği kadar ev alırım sonra kiralara veririm yatırımı daha çok ev üzerinden kurarım. Genellikle üniversite çevresi olur, uygun fiyattan kiralarım öğrencilere. Sonra da gezer dolaşır yer içerim 😂
04 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBen bi çay alayım ahsjkdc
Cevap sahibi+1 yıl☺️☺️☺️
+1 yılYettiği kadar 1+1 daire alır kiraya verirdim. En az aylık 30000 kira getirir.
14 Yorumla- +1 yıl
Ankara'da 1+1 ler en fazla 250.000 tl 20 tane alırsın eşyalı olarak ve aylık 1500 tl kira getirisi olur buda aylık 30.000 tl demek.
- +1 yıl
Hayal kurmak Güzel 😁
+1 yılAilemin bütün borçlarını kapatırdım sonra üstüne bir ev alırdım. Geri kalacak paranın bir kısmını borsaya, bir kısmını bankaya geri kalan kısmını ise yapacağım iş hakkında kullanırdım.
00 Yorumla
+1 yılÇocuk esirgeme kurumu ve kadın sığınma evlerine bağış yapardım hepsini. Onların benden daha çok ihtiyacı var bu paraya.
00 YorumlaGüney Amerikadan rusyadan avrupadan 4-5 tane güzel kızları toplar lüx bir villada doyasıya parti yapardım 😂😂
02 Yorumla
+1 yılyatırım yapardım başka ülkelere gidip alem yapmak yerine daha mantıklı tabii 5 milyondan daha fazla paran yoksa
00 Yorumladirekt ehliyete yazılıp sıfır bi araba almak sonra manzaralı bir ev kendi isteğimle döşediğim sonra da full tatil gezme
00 Yorumla5 milyon u napacan valla o kadar para benim için çok fazla kendim için 400bin ayirirdim hepsini sadaka verirdim yani buna calisirdim
00 Yorumla
+1 yıl😬 yarısını 🧜♀️ verirdim geri kalanı lüks bi araba + ev 😬
10 YorumlaGüzel bir işyeri açardım, bir bölümünü de bağışlardım kimsesiz insanlara
10 YorumlaArsa alır yapsata devam ederdim hayatımıza sürekli etki edecek kadar büyük bir para değil maalesef
00 Yorumla
+1 yılbir o kadar daha kredi çekip kendime kuru yük gemisi alırım.
00 Yorumla
+1 yıl1 dükkan 1 ev 1 araba geri kalanı faize tamam yeterli
00 Yorumla5 milyonla hiçbir şey yapılmaz ciddi para 50 milyon falan olmalı
02 Yorumla- +1 yıl
Ne yapılmamış 5 milyona gayet iyi para
- +1 yıl
Maz*
+1 yılYavaş ve kontrollü bir şekilde hayat kalitemi arttırırdım.
00 Yorumla
+1 yılKktc ye falan yerleşmeye çalışırdım herhalde. Kaçardım bu ülkeden
00 Yorumla
+1 yılAynı soruyu ben de sormuştum 🤣 mülk en iyi sii mülke basarfım paramı
00 Yorumla
+1 yıl5 milyonla hiçbir şey yapılmaz ancak araba alırsın.
01 Yorumla
+1 yılYükselişteki bir şirkete yatırımcı olur kendimde bir seyahate çıkardım
01 Yorumla- +1 yıl
Bunu görebilecek çok az insan var tebrik ederim hanımefendi
+1 yılHer milyonu nu bi coine atsak 5 tane biri de tutsa katlasan şöyle mis
00 YorumlaOturur kara kara düşünürdüm bu kadarcık parayı nereye harcasam diye🙄
00 Yorumla
+1 yıl400 bin sterlin yapıyor İngiltere'de bir ev aldırır 👍
00 Yorumla
+1 yılKredi kartini bitirip once italya turu sonra dunya turuna cikardimmm.
00 Yorumla
+1 yılKendime bir ayakkabı almam lazımdı en son. Jsjsksnsb
00 Yorumla
+1 yılTüm parayı orta sınıf daireler alıp kiraya verirdim.
00 YorumlaKendime bir ev ehliyet ve araba almak isterdim kalan para olursa da veririm bağışa bitti 😇
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılLeva'ya çevirip Varna'da küçük bi büfe açar orada yaşardım (zaten vatandaşlığı kaparım 3-5 seneye bi şekilde, o zamana kadar da oturma izni ayarlanır para ile)
00 YorumlaOlmasını istemiyorum.
13 YorumlaNe yapabilirsin 5 milyonla ki senin düşündüğün gibi çok para değil o
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılRusya ya ya da Ukrayna’ya gider karı kız becerirdim
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılEvet bu dünyaya becermek için gelmişim
Gizli Üye(30-35)+1 yılArsa alıp bina dikerim sonra satıp tekrar arsa alıp bina dikerim
05 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılLüks yerde yapmayacam ki
Cevap sahibi+1 yılNormal orta sınıf veya alt tabaka için
Cevap sahibi+1 yılFark ettiniz mi artık orta sınıf alt tabaka zengindir diyoruz anasını satım kanal 7 de hindistan dizileri izlete izlete normal bişeymiş gibi geliyor bana artık 😏
Test kitabı almak isterdim ve öğretmeninin doğum günü ona hediye olarak kalem almak isterdim bu kadar
12 Yorumla1 haftada anasını çükerim o paranın ama geneli yatırım amaçlı
10 Yorumlaülkemin heryeri cami dolu cami açmam fabrika açarım herkes işe girip çalışsın
00 Yorumla
+1 yıl1. Yatırım
2. Yatırım
3. Yatırım
En son olarak başka ülkelerden kimlik çıkartıp o ülkeden yerlisi olurdum veya bir süreliğine yurt dışında kalırdım00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılSadece doyasıya gezmem doyasıya yemeeeek he bi de bi kaç kıyafet alırdım dkdhksksk
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılYatırım yapmak nakit yok ama şu an oturduğum evin değeri o kadar
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılValla bes milyonla artık yasadigim semtte ev bile zor alınıyor o yüzden fazla büyük bir mebla değil.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl1 milyonu Faize koyarim ayda 15000 getirir
1 milyonu dolar alirim ama o sıkıntı sonra terörist olabilirim 😂😂
1 milyona iki ev alirim
1 milyona altin alirim
500 bin coin alirim
500 bine araba alirim00 Yorumla
+1 yılsamos adasinda yasardim
10 Yorumla
+1 yılyarısını hayır kurumlarına verirdim. yarısını da karılarla yerdim...
00 Yorumla
+1 yılEuro ya Frank a çevirip Almanya veya İsviçre ye yerleşirdim
00 Yorumla
+1 yılEv ve motor bir kısmını da ihtiyaç sahillerine bağışlardım
00 Yorumla
+1 yıl5 milyon tl 500 bin dolar yapiyo. Cok da buyuk hayaller kurmamak lazim
01 Yorumla- +1 yıl
500 bin dolara da büyük hayal kurmayanda ne bileyim 😅😅
+1 yılYarısını kendim için diğer yarısı ise fakir ler için
00 YorumlaYurtdışında kendi işimi kurmak
10 Yorumla
+1 yılVallahi ev alırım buzdolabını doldururum o kadar
02 Yorumla- +1 yıl
Yok ki, bizim buzdolabi Şu an bombos acikinca biseylerde yemek gerekiyo malum ondan yani
+1 yılMersin'de batırdığım butiği tekrar açardım :D
05 Yorumla- +1 yıl
Bi anlasam :D
- +1 yıl
Butik işte, kadın giyim
+1 yılKafami dagitacak her şeyi... yurt dışına kaçardım
02 Yorumla- +1 yıl
Rusya (moskova)
O kadar parayla ne yapılır bilmiyorum.
02 Yorumla
+1 yılSevdiğimi alıp giderim
03 Yorumla- +1 yıl
Uzun hikaye
Var ve ticaret yapiyorum
02 Yorumla
+1 yılFabrika kurarım, sektörü vs bende kalsın :)
08 Yorumla- +1 yıl
Böyle bir şansım olsa harbiden harika olur ama... Ekonomi yüzünden evlenememek en büyük sıkıntım şu an, bunu zaten gerçekleştiririm de üstüne iş bile kurarım miss gibi
- +1 yıl
Ekonomi yerinde olmadığı için birisini hayatıma almıyorum demem daha doğru olur :)
- +1 yıl
Sen ne yaparsın o parayla
- +1 yıl
4 milyonla kurulacak çok iş var ama öyle bir şey kur ki, o olmadan hayat dursun. Mesela kağıt fabrikası. Kağıt olmadan bir yaşam düşünülebilir mi? Tekstil, insanlar giyinmeden dolaşır mı? Çok merkezi bir yerde en az 3 cephesi açık gıda. İnsanlar yemeden duramaz. İletişim, telefon üzerine bir dükkan açabilirsin. Daha yaratıcı, ileriyi kestirebilecek "10 sene sonra bu olmazsa insanlar ölür, psikolojik sıkıntı yaşarlar" dediğin bir şey varsa o işi yapabilirsin mesela. 5 milyon güzel para, bunu iyi değerlendir. Bu kadar iyi bir para batarsa emin ol insanın toparlanması 10 seneyi buluyor
+1 yıl2 ye katlamak isterdim.
00 Yorumla
+1 yılPara kazanmak isterim onunla 😉
00 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 421 cevap paylaştı.
u +1 yılYurt dışına çıkar mesleğime orada devam ederdim.
00 Yorumla - Devamını Gör (59)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat