Öncelikle çıktığını öğrenince sevinç göz yaşlari dökerim. Aileme durumu açıklarım, ilk işim hattimi kirip telefonu çöpe atmak, sevgilimin ve arkadaşlarimin bana ulaşmamasi için işte :D
Aile mi ingiltereye birakirim, daha önce gitmiştik harika bir ülke sakin yaşamalari için uygun. Ben ise irlanda dublin'e yerlesirim.
The temple barı satın alırım, işletme sektörüne kafa atarak girerim asfshjdd kızıllardan oluşan bir harem kurarim. Gece gece derinlere inmek istemiyorum :D14 Yorumla- +1 yıl
fazlaca bir hayal gucun varda hattini niye kiriyon :D paran oldugunda degiseceksin farkettik :) daha nasil derinlere ineceksin yeterli harem fikri iyiymis :)
- +1 yıl
tamam beeee oralara girme :D kur haremini kac git buralardan :D ama degisme para her sey degildir
En İyi Cevaplar
ben olsam bazılarına ders verırdım buparayla adamlıgın parayla olmadıgını abnlatırdım adamlıgın evlenmenın evle arabayla olmadıgını anlatırdım mesela
00 Yorumla
+1 yıl1trilyonunu bağışlardım orya buraya. kalanıylada kocaman bir cafe açardım. güzel bahçeli bir ev alırdım araba alırdım. kiraya verebileceğim evler alırdım.
00 Yorumla
- Diğer konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılO kadar param var bunlarıda ben mi düşüncem birini tutarım benim yerime o düşünsün pehhhh :D :D
346 Yorumla- +1 yıl
ahahaah cok guldum ya haaklisin valla bizene bundan onlar dusunsun :D bankalar ayagimiza gelsin
- +1 yıl
Tabiiii ki 5 trilyon diyorsun parayla değil mi o insanlar buraya gelecek :D :D
- +1 yıl
ayy ya bir senin mesajina guldum :D o buraya gelecek yolu yok :D
- +1 yıl
Gül canım gül asdfh :D birden havaya girdim parası neyse veririm çok konuşmasınlar :D
- +1 yıl
:D eniyigorus plusssss :&
- +1 yıl
o kedi buraya gelecek :D paramiz var nasilsa. d
- +1 yıl
Hahha teşekkürler o en iyi görüş verilecek parasıyla :D fena havaya girdim asdfgj :D
- +1 yıl
ustu kalsin :D :D napioruz ya fena koptuk asdfgj :D
- +1 yıl
Yarın ögle yemeğinde portakallı pekin ördeği yemek isterdim ama tost ayrana kalıcaz yine fena yere çakılıcaz bacımm :D :D
- +1 yıl
aynennnn yhaaa :D kader utansin :/
- +1 yıl
Ahh ahh :(( :D
- +1 yıl
tamam bee asmaa :D iki ay bekle alicam pekin ordeqini 1 kiloda portakal yeriz istee :D asdfgj :D
- +1 yıl
Asdgghjk 2 senede anca yeriz bacım biriktiririz :D
- +1 yıl
cokmu pahali yhaaa :D yok almiyom vazgectim ben yemicem zati asdfgj :D :D et yemiom salata ismarliyim sana daha ucuza gelir yirtariz :D
- +1 yıl
Bilmem ki ne kadar asfgh salata yiyelim zaten sağlıklı yaşam için yani yoksa para bol pehh asdghj :D
- +1 yıl
ahahahaah :D hersey saglik icin saka bir yana ben et yemiyom da yiyo olsamda yemezdim yhaaa gerek yok :D D sagliga zarar hep pihh asdfgj :D
- +1 yıl
Et yerim ben şimdi ona verdiğim paraya acımam adfghjk can boğazdan gelir yaşamak için yiyenlerden değilim yemek için yaşayanlardanım :D
- +1 yıl
saka yapiyorum canim yesem tabikide alirdim tadi guzelmi bari :D asdfgj :D
- +1 yıl
Normal etten bahsediyorum ben senin kafa gitti uykun geldi heralde :D
- +1 yıl
bende ondan bahsediyorum guldum ya gerci ne bilicen :D asdfgj :D okadar dalgaya vurduk herseyi saka saniyoruz ahahaaah vejeteryanim ben :D
- +1 yıl
Ahah aynen hangisi gerçek onu şaşırdım valla :D bana göre çok çok güzel ama yağsız ve dana eti severim yani bir vejeteryana bunları söylemek garip :D hiç canınız çekmiyor mu yahu :D
- +1 yıl
valla acikcasi migdem bulaniyo :D :D ama eminimki cok guzeldir o kadar insan yiyiyo asdfgj :D
- +1 yıl
Birşey yiyip tiksinmiş olabilrmisin belki ondan böyle geliyordur :D
- +1 yıl
onu anlaticam :D asdfgj :D gulmek yok :D 5 yasindayken 2 tavsanm varmis kesmisler yemisler nenemler abimde bana ballandira ballandira anlaatmis tabi o da kucuk :D asdfgj:D hastanelik olmusum gerisi malum yas 20 tadini bilmem :D
- +1 yıl
Hahhaha emin ol hiç gülmedim asfgh :D neler yaşamışsın sen yahu git bir steakhouse orada adam akıllı mis gibi açılışı yap gör bak ne kadar güzel :D
- +1 yıl
yapmaaaa sunu :D :D abim gibisin asdfgj:D hep tavsan yemeye gidelim diyo :D :D
- +1 yıl
Ne tavşanı bee dana eti ye yağsız :D abine söyle götürsün :D
- +1 yıl
asLaaaa :Dsiz gidin onlaa :D ama baska etler yedirir pislik :D tavsan at asdfgj :D
- +1 yıl
Her türlü giderim ohh miss abin kandırmaz heralde ya ben götürürüm seni tamam asdfgh :D
- +1 yıl
yhaaaaa :D Allahimmm abimm gelio aklimaa ayni israrlar ne burcusun sen :D
- +1 yıl
ikizlerim abin hangi burç bak kafa insana benziyor en önemlisi agzının tadını biliyor asfg :D
- +1 yıl
terazii :D :D birbirini tamamlayan burclar enerjili neselisiniz vede konuskansiniz :D asdfgj:D agzinin tadini bilmez yaaa her gun adana yese yok demez gicik :D
- +1 yıl
Çokkkkkk :D biliyor işte buna ağız tadı denir bol acılı adfk agzımın suyu aktı gece gece :D
- +1 yıl
yaaa sennnnn :D asdfgj :D fenasinnnn ya ama cok sevdim seni :D konu nerelere geldi :D ahhh abi ahh bende senin karina yapicammm :D
- +1 yıl
Aynen nerden nereye teşekkürler bende sevdim seni asdf :D yazık kız yengenin ne günahı var elleşme :D
- +1 yıl
o bir evlensin de :D dugunumde sana koyun kescem diyo gerci o ceneyle kimse almaz ya onu :D asdfj :D
- +1 yıl
Ahahha sen öyle diyorsun ama bu çeneyle neler oluyor laf yapıyor agzımız asfgh :D
- +1 yıl
oda dogru yok kizz abim bitane onun yuzunden et yemiyom bisey diyommu :D :D ayni bana benzio cenesi yuzunden seviyom pisligi :D asdfgj :D
- +1 yıl
Abine olan sinirir sevgini kustun buraya abiler sevilmez mi şu hayatta istedipim ama olmayacak tek şey abimin olması değerini bil :D
- +1 yıl
ayy kiyamam yok mu sana verim kiz valla al gotur :D :D ama hic tavsiye etmem kimseye asiri fena oluyolar hele bir salak diyim ona aboow saclarimi darma duman eder :/ asdfgj :D
- +1 yıl
Abla var abi yok en azından abladan kurtardım :D anlatma kız kıskanıyorum çok fena asdfg :D
- +1 yıl
canimin ici boswer ablalar daha iyi dertlesiyosundur en azindan :)
- +1 yıl
Öyle ama işte :D
- +1 yıl
Şu muhabbeti okudum da :))) @PatikliKertenkele ve @incirkuslari :)) güldürdünüz beni :)
- +1 yıl
- +1 yıl
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
52Cevap
Diğer konusunda 1,4b cevap paylaştı. polisi arar kendimi ihbar ederdim bir çılgınlık yapmamam için.
12 Yorumla- +1 yıl
güzel bir araba, güzel bir yazlık güzel bir ev, yeter kalanı napardım bilmiyorum :) kültür sanat derneği olabilir... haa birde bu yazlıklar tatiller ve arabada yanlız kalmamakta lazım :)
07 Yorumla- +1 yıl
kalani bana verirsen gorkemcimmm :) k arabada yalniz birakmam seni hani :D
- +1 yıl
o niyeymis nasil davraniom gicikkkk :D neyse sormadim farzet :D :D cevabi yapistirirsin hemen biliyorum (:
- +1 yıl
seviliyosunnnnn :)
Diğer konusunda 11,7b cevap paylaştı. Bana göre çok ta abartılacak bir para değil.. Yatırım yapar, aynı mahallemde daha güzel bir ev alır ve arabamı değiştirip gerisiyle yatırım yapardım.
00 YorumlaDiğer konusunda 8,5b cevap paylaştı. https://i.hizliresim.com/kAW7Rm.jpg her eve bır bebek bundan
01 Yorumla- +1 yıl
adana da bir apartman alırdım geri kalanını bağışlardım
03 Yorumla- +1 yıl
hepsini mi :)
- +1 yıl
helal olsun ne diyim :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılBüyük bir hastane acardım. Hastanenin sahibi benim insan kaynaklarında ben varım
Bütün hastalara yardım ederdim. Parası olmayan fakir ve sağlık güvencesi olmayana bedava muayne etme hakkı verirdim. Bu hastane de bütün doktorlar profosör üzerine alırdım alanında uzman ekipler hasta memnuniyeti kibar çalışanlat alırdım. Bu paraya değer. Eğer paradan artmaz bilirim ama olur ya artarsa kendime de araba alırdım :)06 Yorumla- +1 yıl
artar canim 5 trilyon bu boru degil arabani al bir de luks evini ama hastane fikri cok hos bir fikir umarim rabbim boyle fikirlilere nasib eder o parayi:)
Cevap sahibi+1 yılAile çok önemli tabi ki ama
Hasta olanların herşeye ihtiyacı var. şu an kim hastaysa Rabbim şifa versin ;)
Cevap sahibi+1 yılPardon başka bir yorum sandım
Amin :) hayal işte bize gelmez o para :)- +1 yıl
amin canim benim sana da bol. para versinki bu guzel dileklerin olsun
Cevap sahibi+1 yılAmin Amin bil mukabil İnşAllah :)
- +1 yıl
insallah :D
bahsettiğin esk iparayla ise 6 sıfırlı hali yanio o zaman bir iş kurardım. yok yeni parayla ise saymaya kalksam ömrüm yetmez. iş kurmaya gerek yok
00 Yorumla- Diğer konusunda 20,5b cevap paylaştı.
+1 yılwww.unipedi.com/.../...on-zimbabwe-dolar%C4%B1.jpg
Para böyle olursa 100 trilyon bile bir halta yaramıyor. :)03 Yorumla- +1 yıl
bu ne :)
- +1 yıl
100 Trilyon Dolar :)
- +1 yıl
ohaaaaa :D pardonn. d. d
+1 yılBana 5 trilyon ciksa bankaya yatırmaya giderken kafama gök taşı düşer bee.
01 Yorumla- +1 yıl
evet ya :D sanssizliklar bizi bulur :)
+1 yılbir cami yaptırır hacca gider. En az 5 kişinin hacca gitmesine yardım ederdim. Akrabalarımı tanımaz bir oto galeri açardım.
08 Yorumla- +1 yıl
:D iyi. bakalm
- +1 yıl
bir de sana 1000 tl verirdim kuaföre falan git
- +1 yıl
cok komiksn :/
- +1 yıl
Para veriyoruz almıyor. Sana para falan yok saçın dağınık kalsın:-D
- +1 yıl
:D 5 trilyon dan 1000 tl mi dusuyo bize
- +1 yıl
Ha öyle desene:-S
Tamam 20 bin vereyim - +1 yıl
:D ciksinda bakarik
- +1 yıl
Tamam:-)
+1 yılaklima sakar sakir geldi bu siteyide alacam bu moduda kovacam
11 Yorumla- +1 yıl
+1 yılHayrına seni baştan aşağı estetik yaptırırım :( karakterine napcaksak
02 Yorumla- +1 yıl
bencede hayrın olur
- +1 yıl
Özür mesajını yazyonmu devammı ediyim :D
+1 yılDaire alırdım hepsiyle sonra kira verirdim yatardım :)
01 Yorumla- +1 yıl
:D iyi bakallim
Kesinlikle ilk önce 1 ay içerisinde kendime harcardım. Çekerdim kılık kıyafeti Zara'dan - Sarar'dan, çekerdim altıma BWM vb. Daha sonra yatırıma yönelirdim. Ev alırdım mesela, verirdim kiraya. Arsa alırdım değerlenecek yerlerden.
024 Yorumla- +1 yıl
bwm iyiymis son modelinden :D
- +1 yıl
hiiic :D zor soru sordun :)
- +1 yıl
yapma sunu :D arabadan anlamiyorum kabul :D
- +1 yıl
Minic Cooper iyi gider sana ama. :)
https://imageshack.us/a/img838/6886/kklt.jpg - +1 yıl
vayy bea :D ehliyet varda ondan yok alsana bana :D okadar ev araba aliyon :Dasdfgj:)
- +1 yıl
sozunu unutma basina bela olurum :D
- +1 yıl
Bunu solicegini tahmin ettim cunku cok fenasin belli tamam be adam alma :Dasdfgj:D
- +1 yıl
saq ol yavru :D kiyamam ben binmesemde olur :D soylemen yeterli asdfgj:D
- +1 yıl
bak o olur iste :D ehliyet saglam değil ama olursen karismam :D :D
- +1 yıl
olmeyek yaa :D yazik bize :D
- +1 yıl
olur :D ne kadar o cooper :D
- +1 yıl
:) ozel message lütfen :D
- +1 yıl
ingilizce yazdim turkceye cevirdi ya sansa bak :D :D asdfgj:D
- +1 yıl
mesaj at ozelden yazdim ingilizceden turkceye cevirdi oyle yolladi manyak telefon :D :D asdfgj:D sasirdim :D
+1 yılSessiz sakin bir tatil köyünde hayat kurardım kendime. (Zaten hayalimdir) Çok gezip tozmazdım sakin bir hayat yaşardım o para zaten kolay kolay bitmez böyle bir hayatta :)
02 Yorumla- +1 yıl
vayy guzel bir de araba aldimmi tamamsin :)
- +1 yıl
Aynen öyle :) Hayali bile huzur verici ^^
- Diğer konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılMemleketin her iline incir ağaçları dikerdim :)
Tam BK sarayın önüne de kral bir hayvanat bahçesi yaptırırdım :)05 Yorumla- +1 yıl
hayvanat bahcesi guzel :D buyuk olsun biraz
- +1 yıl
Küçükken okuldayken diktiğimiz çam ağaçları millete battı yahu. Hakkımı helal etmiyorum.
Her arabayla geçtiğimde küfür ediyorum yeminle :(
Keşke çıksa da yapabilsek :D - +1 yıl
yaparsin yaparsin agac dikmek. istiyosan. simdide yapabilirsin :D
- +1 yıl
Öbür dünya da hepsini o kapıda inim inim inletmiyen nolsun :)
- +1 yıl
cok takmissin kafaya :D bence git bul onlari
Gayrimenkule yatırım yapardım sonra hisse sendine yatırırdım kalanını bankaya faize koyardım sevgilimi yanıma alırdım.
13 Yorumla- +1 yıl
faiz yicen yani :D
- +1 yıl
:) olabilir
5 trilyonum olsa 1 trilyonluk bir yerde bir ev alirdim diğer 1 trilyona deniz kenarinda ev diger 1 trilyona sehir mermezinde bir ev diger 1.5 trilyona is kurar 500 bin lirayada araba alirdim. d
010 Yorumla- +1 yıl
ohaaa o evleri geri satamassin be :D
- +1 yıl
Bak evin biri. etrafi ağaçlıklı doğal ortam olan dublex bir . villa olcak dieri deniz kenarinda bir . villa 1000 m2 içinde hiç ev olmicak sadece bizim ev bide şehrin göbeğinden bir ev alırım herşeye yakın olmak için sosyallik için şehirdeki ev kafa dinlemek huzur için ağaçlıklı tatil. icin deniz kenarı satmam zaten nie satim ;)
- +1 yıl
kimse almaz zatenn cok pahalilar :D neyseee paran olunca gorurum seni kafa bile gider. d
- +1 yıl
paran kalmadiki hepsi eve arabaya gitti basta dusuncektin :D
- +1 yıl
:D satar yersin arada sen onlari yok banane harcamadan once olsaydi olurdu belki bende harcamak istiom (:
- +1 yıl
para seni cok degistirdi :D
- Diğer konusunda 17,7b cevap paylaştı.
+1 yılönce esra erola cıkarım bir kız bulurum duzgun :D sonrada sahil kentlerinden birinde bir ev alırım cok rahat. sonra 100 kişi felan istihdam edip para kazandırcagım bir kuruluş açarım hepsine 2 bin tl maaş veririm :)
05 Yorumla- +1 yıl
iyiymis :D ama esra eroldan niye o kiz isi :D
- +1 yıl
cevremdeki herkes param için peşimde düşcek en güzel kızlar bile :D ama ben esra erola servetimi acıklamadan gitcem :)
- +1 yıl
ben aciklarim arayip bu adam zengin derim.:D
- +1 yıl
hıı :)
- +1 yıl
: )
+1 yıl15 milyon lira yapmaya çalışırdım 5 milyon lira az bir lamborghini veneno alınmaz o parayla.
00 Yorumla
+1 yılişi bırakır kücük bır daıre alırdım psıkolojı okurdum bırde audı a1 sportback alırdım
01 Yorumla- +1 yıl
neden kucuk bir daire peki
Yauf kardeşim obur yazılarda buna yorum yaptım ama sıkıyo ya :) 5 trilyonumuz olmucandan ole hayal etmeyede gerek yok bos bos olmayan şeyin neyini hayal edecen.
03 Yorumla- +1 yıl
ediyoruz keyfimiz istedi :D
- +1 yıl
beyincigimiz yorulmuyo :D insallah
+1 yıl5 milyonum olsa hepsine yılbaşı bileti alırdım 50 milyon için :D 😁♥
05 Yorumla- +1 yıl
abooo ya cikmasaydi :D
- +1 yıl
O zaman şansıma sıç. ayım der 😁
Şans oyunlarından uzak dururdum 😁 - +1 yıl
Hı birde sokak hayvanları için bir şeyler yapardım barınak mama falan.
- +1 yıl
Aslında ne yapardım o milli piyango biletlerini yerdim 5 milyon lirayla karnımı doyurmuş olurdum en azından 😁
- +1 yıl
guzel fikir :D
+1 yılkendime belirli bir butce ayırdıktan sonra ihtiyacı olan insanlara yardım ederdim
02 Yorumla- +1 yıl
aynen yardim etmessek o paranin bir hayri olmaz :/
- +1 yıl
paranın hayrından değil ben rahat edemem öyle. mutlaka bir seyler yaparım onlar için
+1 yılbir kaç dükkan alır kiraya verirdim bir de araba alırdım bir iki tane de ev alayım bari bir kilo portakal bir yarım döner sar bana abi
03 Yorumla- +1 yıl
:D ya okadar paran var yarim doner istiyon yolla ordan 2 tane acili adana :) benimki etsiz olsun :D
- +1 yıl
bir dakka trilyon muuu ben milyon okudum :D trilyonum olsa hiç bise yapmaz sırf yer yedirirdim ölene kadar bitmez be o para :D
- +1 yıl
ayneennn :D
Bir tane 69 model mustang alıp dünyayı turlardım onunla sonra hesaplarıma göre artan parayla da fransa da yaşamaya başlar bir iş kurardım
03 Yorumla- +1 yıl
fransada yasiyabilicekmisin peki
- +1 yıl
hadi bakalim :)
Diğer konusunda 3,1b cevap paylaştı. bu siteyi alırdım ilk baş mobil uygulamasını çıkarırdım ilk olarak sonra eski haline geri döndürürdüm :DDD
09 Yorumla- +1 yıl
:) ya gercekten neden mobil uygulamasi yok buranin
- +1 yıl
daha da olmaz bekliyelim bakalim :D
- +1 yıl
benide master yap bari hatta admin :D
- +1 yıl
len zaten sahibi oluyon ne admini D
- +1 yıl
eyvallah :))
- Diğer konusunda 6,1b cevap paylaştı.
+1 yılvalla ılk once aıleme bır garantı saglarım cocuk esırgeme kurumlarına ve huzur evlerıne bagıslarım bı mıktarınıda
04 Yorumla- +1 yıl
tebrik ederim okadar paran olucak bagis yapmassak ayip :)
- +1 yıl
e yanı paylasmak lazım fazlasını :D para bize göre değil ya :D
- +1 yıl
nedenmis neyimiz eksik :)
- +1 yıl
ne ne ne anlamadım neyımızmı eksın neyden zengınlerdenmı :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevdiğim insan benimle olmayacak milyarlarım olsa bile.. O yüzden istemiyorum
05 Yorumla- +1 yıl
neden olmuycak sanirim ayni durumdayiz
Cevap sahibi+1 yılHata da yaptım yanlışta anlaşıldım kısaca kaybettim para versem mi olacak? Hayır.. O yüzden hiç biseyin önemi yok
- +1 yıl
paramiz olsun kaciririz be onu yardim ederim sana gul biraz :)
Cevap sahibi+1 yılTamam olur o zaman :) o kadar param olursa yardım isterim senden :))
- +1 yıl
tamamdir :) bizlere aglamak yakismiyo birak bee zenginiz artik onlar aglasin eee cevabimi aliyim 5 milyon liran olsa... ?
+1 yılİlk önce parayı yönetmek için bir profesyonele danışırdım. Sonrada Dünya turuna çıkarım
02 Yorumla- +1 yıl
sen bize danis :D 1 trilyonunu aliriz ama :D
- +1 yıl
şakacı seni :D
Karıyı bosayip 0 Mercedes alırdım 2 yavru kapıp boğaz yolunda o biçim fiyaka atardım
17 Yorumla- +1 yıl
kariya o para ciksa seni bosasa :)
- +1 yıl
cok fenasiniz ya siz erkek milleti :)
- +1 yıl
oyle oyle :D
- +1 yıl
gecti artik ilk cevabin kabul edildi :D
+1 yılbütün hepsiyle ev satın alıp hepsini kiraya verirdim hayatım boyunca çalışmama gerek kalmazdı
01 Yorumla- +1 yıl
aynen
Burger King bayiliği almak istiyorum ben ya , yanına bir de Starbucks
04 Yorumla- +1 yıl
burger king gelirsek bir hamburger ismarlarsin artik :)
- +1 yıl
cok bonkorsun saq ol :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılAşkımı özgürlüğümü alamadığım için ben parayı muhtaçlara dağıtmak istiyorum onun dışında herşeyim var çok sükür.
01 Yorumla- +1 yıl
hepimizin var cok sukur bizimkide bir hayal iste
Gizli Üye(30-35)+1 yılSokakta yasayan milyon tane cocuk var onlar icin birsey yapardim oncelikli olarak sonrasinda ailem icin bseyleer dusunurdum.
01 Yorumla- +1 yıl
ailen icin cok sey dusunebilirsin o parayla basta bir kac yardim yapilmali dusuncen icin sag ol
bir adet sevgili satin alirdim
20 Yorumla
+1 yıl3 milyonunu harcamaya ayırır; 2 milyonunu da borsaya sokardım
02 Yorumla- +1 yıl
kara borsaci seni :D
- +1 yıl
aynen öyle. bu bir sevda :)
+1 yıl5 milyon lirayı 5 yılda 15 milyona çıkarmış olurdum benim işim paraya para kazandırmak.
04 Yorumla- +1 yıl
cok para amaa :)
- +1 yıl
5 milyonmu çok para hiçbir para miktarı çok değildir. herkez para kazanır önemli olan parayı harcamaktır. ben o 5 milyonu 20 yılda 50 milyona çıkarayım bu aradada zaten 20 milyonluk bir harcama yapmış olurum 5 milyon nerde 20 milyon ve geriye 50 milyon nerde? ticareti herkez yapamaz
- +1 yıl
valla haklisin sen bu kafayla zengin olur cikarsin bak bana sorsan o para toz olur :D
- +1 yıl
zengin olmak derdim değil sana parayla neler yaparak daha çok kazanacagıız anlatıyorum sadece bu mantıgı ben kendi hayatımda uygulamıyorum uygulasam şu an mal varlıgım 2 milyon olurdu gelen parayı harcamak gibi bir huyum var ev bile almıyorum sadece elimde şu an arabam var başka birşeyim yok hazırda nakitim var belli bir seviyede sabit onun dışında hiçbirşey biriktirmiyorum.
+1 yılkadınları paramla etkilerdim :))))) böle manken gibi olanlarını
04 Yorumla- +1 yıl
paraya bakmazlarki :)
- +1 yıl
biri bakmassa diğeri bakar :)))))9 eygidi mey kadın mı bitti
- +1 yıl
oda dogru :)
- +1 yıl
yaşamak isterdim yani böle bişe
Diğer konusunda 902 cevap paylaştı. bir kanal satın alıp oyunculuğa başlardım.
00 Yorumlawadfseghdfx
12 Yorumla- +1 yıl
yazik ya :D
Diğer konusunda 9,5b cevap paylaştı. Dünya turu
13 Yorumla- +1 yıl
soruyu soralı 1 yılı geçti :)
dünya turu ıyı fıkır ama - +1 yıl
hmm anladım :)
- Diğer konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılVar zaten inan gene herkes yaptığını yapardi
00 Yorumla Diğer konusunda 10b cevap paylaştı. Ayyyy o kadar param olsun hic bir sey yapmam :)
01 Yorumla- +1 yıl
demi oturup sekline bakardik :)
+1 yılBirkac ev alirdim. kira geliri ile yasardim
03 Yorumla- +1 yıl
:) neden cok paran var hepsine ev mi alicaksin
- +1 yıl
Hazira dag dayanmaz
- +1 yıl
aynen :)
Ev alirdim ve kendi kütüphanemi acardım okadar:)
03 Yorumla- +1 yıl
kalani :D
- +1 yıl
kendin icin bir seyler daha dusunmelisin cok kaliyo cunku kutuphane ve evden sonra :)
+1 yılev araba düğün.
00 YorumlaMerkez bankasını satın alırdım.
03 Yorumla- +1 yıl
o parayla alamassin bence tam bilmiyorum :)
- +1 yıl
(: o bile cok ya bize okadar paramiz var bankayi alamioruz
- Diğer konusunda 743 cevap paylaştı.
+1 yıl@Afroditt_ i hizmetçim yapardım :)
06 Yorumla- +1 yıl
:))
- +1 yıl
ben sana bir hizmetci gösteririm ama aklın hayalin ucar :D @themarmarasea
- +1 yıl
:) :) ya yazdıklarımın tamamı çıkmamış :) @Afroditt_ i yanıma alır Tüm Ks halkını hizmetçimiz yapardım demek istemiştim ben :)
- +1 yıl
tabi tabi bende yedim bunu @themarmarasea
- +1 yıl
:) @Afroditt_ imiz bitane :)
- +1 yıl
offf @themarmarasea
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevdiğim kızı istemeye giderdim.
02 Yorumla- +1 yıl
isteyelim simdi parayi bekleme ya sevgi beklenmez :)
Cevap sahibi+1 yılÖyle olmuyor işte :(
Diğer konusunda 958 cevap paylaştı. Ev alırım 9 10 tane kira yerim ömür boyu
01 Yorumla- +1 yıl
ev almak yerine ev dikmek daha mantikli :)
+1 yılYok ki pampa dusunemiyorum bile
02 Yorumla- +1 yıl
dusun dusunmek guzeldir :)
- +1 yıl
Hayal hayal nereye kadar bir kac kere kurdum olmadi :))
+1 yılO para bir şekilde değerleniyordur zaten.
02 Yorumla- +1 yıl
nasil yani
- +1 yıl
O parayı 10 trilyon yapmanın yollarını arıyo olrdum.
Diğer konusunda 6,9b cevap paylaştı. Victoria secret meleklerini satın alırdım
01 Yorumla- +1 yıl
guzel fikir :D
Diğer konusunda 3,8b cevap paylaştı. Ben dünyayı geziyorum
01 Yorumla- +1 yıl
dunya turu :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılDeniz'in üstünü parayla kaplardım ;);)
01 Yorumla- +1 yıl
ahahaah guzel fikir :)
- Diğer konusunda 14,3b cevap paylaştı.
+1 yıl1 trilyon bağışlar 4 trilyon ile gezer tozardim
01 Yorumla- +1 yıl
iyi gezmeler :) insallah olur. bir gun
+1 yılpavyona giderim
00 Yorumla
+1 yılseni yanıma alırıdm yeterdi bana :D
02 Yorumla- +1 yıl
o kadar paran olsa olabilirdi :)
- +1 yıl