50 gram alırız artık fdghfdgh

50 gram alırız artık fdghfdgh
Bu ülkede ne kadar cahil var ya adam buzhaneden çıkarıyor daha sezonu gelmeden geçen seneki erikleri piyasaya sürüyor pahalı olması normal değilmi sizcede erikler olduğunda zaten düşüyor bir çiftçi olarak söylüyorum bunu tabi siz şehirdekilere yine yüksekten kakalıyorlar burada yerinden gelip kilosunu max 10 tl den alıp size 30-40 a iteliyolar her sene aynı terhane hshs
Cevap
55Cevap
Her sene ayni terhane. Iki hafta sonra dustugindr sesiniz solugunuz kesiliyor hayirdir?
Bizim erik bahçesi var, istersen kilosu 899 dan yollayayım?
Bunlar seni kandırıyor😂😂😂
Mevsimi gelmedi ondan böyle ama mevsimi gelince de 100tl olursa şaşırmam artık taneyle alırız 🥲
Yakınlarda köyler var , gider 3-5 poşet toplar kaçarım 🤣😂 tek derdin bu olsun , çocukken çok yapardık😂
Tanesi 19.95 e geliyor ucuzmus sarayin bahçesinde yetişirse hep birlikte dalalim erik yeriz biraz 😂
Pahalılık varda cahilce sezon öncesi ilk mahsül olarak çıkan senelerdir hep böyle pahalı olarak başlayan bir şeyi meze etmeyelim.
Hamilelikte alınması mantıklı olabilir mi bilmem ama bence şimdi almak mantıksız ekşi yüz sakızı ile idere edecuk
Anlaşıldı. Bizi erikle de papaz edecekler alsşğdğs
O değilde altını satıp erik mi alsam. Yatırım tavsiyesi değildir.
Bu saatten sonra sadece tadı için alınır. Besin değeri her neyse daha ucuz şekilde başka yerden alınabilir. Sanki 100 gramında 100 gram protein var.
Henüz sezonu değil o yüzden böyle fiyatlar. 1-2 ay sonra 70-100 arası bir şey olur fiyatı.
Yaw zamanı gelmedide ben markete gittim sarımsak 70 lira aga 70 bir de ekonomi iyi diyolar
Gel bizim tarlaya 35 ten vereyim
Bir erige o kadar para vermek saçma zaten her sene aynı terane zaman sonra kilosu düşer fkf
Bu fiyat etiketini rulo haline getirip oraya koyan arkadaşın münasip bir yerine ittirmek istedim sinirle, ne yahu bu rezalet. İnsanlar iyice saçmaladı vallahi
Zaten sevmem de. Sevmediğim bir meyveye de bu kadar para verip almam boş yere.
ilk çıktığında hep böyle olur. amaç haber değeri oluşturup çıktığını bildirmek.
Daha sezonu değil normal değil mi bu fiyat yazın 100 TL den alınır
Kredi çekmek lazım artık bu tür şeyleri almak için ülkenin hali çok acınası.
2 ya da 3 hafta sonra fiyatı 50 ₺ ne gerek var 1000 ₺ vermeye
Bizim burada birsürü yetişiyo sana bedava tabi bulabilirsem
Ne kadar büyük peki? Çekirdekleri oluşmamıştır daha
Bilmem orasınıda çağala ve erik yetişiyodur bu zamanlarda
En İyi Cevap