Para & Ekonomi 15 000 tl maaşla taşınıp geçinebilir miydiniz? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 siz geçinebilirmiydiniz? aç kalmaz insanda ama gidip kiyafet alışverişide yapılmaz sanırım? 15 000 tl maaşla taşınıp geçinebilir miydiniz? Cevapla 7 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
UgROzcN Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 63% 8 ay ev kira değilse eh işte ama iki kişi çalışıyorsa kişi başı 15 bin tl alıyorsun daha iyi 0 2 Yorumla Soran Yeni 8 ay sorum belirttiğim gibi abicim başka soru sormadimki diğerleri cevapliosun Yorumla Soran Yeni 8 ay ben iki kişi düsunmuyorum evlenmeyeceğim ev arkadaşıda istemiyorum çünkü herkesle anlaşamam kriterlerim var bi düzenim var evde Yorumla
apro45 Takip Et Master Yaş: 30 8 ay Para & Ekonomi konusunda 2,2b cevap paylaştı. Geçinirm çok rahat 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
ev kira değilse eh işte ama iki kişi çalışıyorsa kişi başı 15 bin tl alıyorsun daha iyi
sorum belirttiğim gibi abicim başka soru sormadimki diğerleri cevapliosun
ben iki kişi düsunmuyorum evlenmeyeceğim ev arkadaşıda istemiyorum çünkü herkesle anlaşamam kriterlerim var bi düzenim var evde
Nerde yaşıdığına bağlı
Tek başına geçinirsin.
Geçinirm çok rahat
İstanbul'da zor
Kira 5 olsa olur
Zor sanmıyorum