Altın rekor kırmaya devam ediyor. Tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaşan gram altın 1.200 lirayı buldu. Çeyrek altın ise 1.992 liradan satılıyor.
Artık düğünlerde takılan çeyrek ve gram hayal mi olur? 0,5 gram daha çok mu tercih edilir?

Altın rekor kırmaya devam ediyor. Tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaşan gram altın 1.200 lirayı buldu. Çeyrek altın ise 1.992 liradan satılıyor.
Artık düğünlerde takılan çeyrek ve gram hayal mi olur? 0,5 gram daha çok mu tercih edilir?

Altın, diğer emtialara göre geride bile kaldı. Araç piyasası bile son 5 yılda daha fazla değerlendi. Gayrimenkul fiyatlarını düşündüğümüz de gram altının şu an en az 3000 lira olması lazımdı.
bankacılık ve finans sistemi domino taşları gibi çöküp de altına hücum edildiğinde, altının gramını 10 bin tl den bile alamadıgın vakiti gördüğünde altın almadıgına bin pişman olacaksın. alttındaki araçtan belki en az 5 tane alırsın değerlenmiş altınla.
@enteresanbiadam çöker mi sence? 3. Dünya savaşı çıkarsa belki dediğin olur, zor.
armageddon çok yakın. seneye görürsün felaketler peşpeşe geldiğinde.
@enteresanbiadam sanmam
Hay altın sevdanız yere batsın dünyada sadece şu ülkede var bu hastalık kopun su saçma adetlerden artık altın altın altın öyle insanlar varki altın ver gözünü oy kimse almasa dip yapacak ama millet hastası şu metal parçasının.
Cevap
35Cevap
Bence alınır
Keşke daha fazla alsaydım, Amerika'da finans sisteminin çökmesiyle birlikte altına yığılma yaşanacak. Ve bu da inanılmaz bir şekilde altın fiyatlarını tavan yapacak.
200 TL'lik banknot takınca da beğenmiyorlar artık mecbur 0,5 gram takacağız ama çok sevdiğim biri evlenirse çeyrek veya cumhuriyet altını da takarım
Artık düğünlerde altın bekleyenler üçün birini alır.
Geçen hafta 1090₺ ye aldım gram şu an 110₺ kardayım satayım hemen 😂😂
100₺ ile Bi hamburger yersin sadece 😅
@SevimsizMuhallebi kar kardır 😄
Valla tozunu koyup satacaklar sonrada boşunu satacaklar içinde altın vardı bunun diye
Geçen ay 10 tane çeyrek 1.820 den aldım. Şu hale bak su gibi yükseliyor
0.5 ne ya, resmen rezillik, insan takarken utanır onu
fiyatları görünce tam tamına 955 tane gram altın biriktiren ben
Geçen sene Kasım ayında 3 tane Reşat altınını 20.500 e yapmıştım şimdi 24.500 olmuş
böylesine istikrarlı yukselısı en son pandemı zamanında görmüştüm o değil de halk dılınde kötüye yonelık ne soylenırse yaşanıyor
Geçen küpemi sattım o kadar ucuza gitti ki, keşke türkiyede satsaydım 🙄
Artık erkekler evlenmek istemiyor kızlar masraflar çok asdfg
Artık düğünlerde altın bekleyenler üçün birini alır
Türkiye de böyle olursa teneke takılacak düğünlerde bu gidişle
artık düğünlerde millet 0.5 ya da para takıyor. çok yazık
gramın gramı var asdasdas
Hadi bakalım 🤷♀️
2000 3000 Olsun
Bu sene sonunda 2₺k yı görür
3 ceyrek 2 tam altın aldım iyi ki almışım 1 hafta önce 😂
Altın yerine artık gümüş takarlar
takar gıbı yapar gerı cıkarırız
0.25 gram takan çok gördüm
Düğünlerde artık sahte para takıyorum
ne kadar olursa olsun o çeyrek takılır
awk 2018 de 400 e alıyordum gramı
Koy gtune rahvan gtsin
Bizimkiler takıyor valla çamoluk biz
Takılanların takmamız lazım mecburen
Artık gram altın takılmaz
Padişahım çok yaşa
Bu gidişle o da olur
Neyseki altınım yok
yaz geliyor normal
Yavaş yavaş o da olir
Biriktirmeye devam
Aynen öyle
Evet artık öyle olur
Bu gidiş nanay
Ülkenin...
Hala düğünde altın takılacağıni düşünüyor musun?
O kadar yükseldi mi
200₺ falan takılır
Yazık ki öyle..
Alacak galiba
Belki de
0.5 olur artik
Geleneksel 200₺ mük
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?