Para & Ekonomi Gram altın 900'den yükselir mi? Chocolateshake Takip Et Xper 5 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor 1300 görürmü sizce gram altın. Yaza giriyoruzzz. Güncellemeler+1 yıl Son soru sizce Gram altın banka hesabımı? yoksa yastık altı çeyrek altınmı? Gram altın 900'den yükselir mi? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Richie_richh Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Ben full gramdayım valla geçmişse bakınca bi süre düşse bile uzun vadede hep kazandırıyor. Ama öyle bugün aldın yarın yükselsin diye bişey yok. Yatırım sabır işi. 0 2 Yorumla Chocolateshake +1 yıl Aynen katılıyorum bakalım Yorumla Chocolateshake +1 yıl Banka görevlisine sordum marttan sonra yükselecek dedi Yorumla
KıyametAlameti Takip Et Master Yaş: 42 , eic 62% +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 740 cevap paylaştı. Yükselir.Yastık altı daha güvenli.Yarın bir gün savaş ülkemize sıçradığında, bankalara el konulursa sıkıntı, riskli. 0 0 Yorumla
cpanel Takip Et Guru Yaş: 104 , eic 100% +1 yıl Savaş bitiyor ve fed faiz arttırdı sanmam artmaz daha. 0 2 Yorumla Chocolateshake +1 yıl Yaz ayına giriyoruz yükselmezmi daha Yorumla cpanel +1 yıl Ytd bir şey diyemem. Yorumla
Phantosos Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 73% +1 yıl 1300 gerçekçilikten uzak olur. Sertifikalı 24 ayar gram. 1 0 Yorumla
pectus Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl bu piyasada hiçbir şey belli olmuyor ama alınır mı dersen alınır herkesin bildiği gibi altın değerini korur 0 0 Yorumla
MD_avicenna_ Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Biraz düşüp büyük sıçrama yapacak ama 1300 ler zor 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Gidişat o yönde ama bilemiyorum. YTD.
Ben full gramdayım valla geçmişse bakınca bi süre düşse bile uzun vadede hep kazandırıyor. Ama öyle bugün aldın yarın yükselsin diye bişey yok. Yatırım sabır işi.
Aynen katılıyorum bakalım
Banka görevlisine sordum marttan sonra yükselecek dedi
Yükselir.
Yastık altı daha güvenli.
Yarın bir gün savaş ülkemize sıçradığında, bankalara el konulursa sıkıntı, riskli.
Savaş bitiyor ve fed faiz arttırdı sanmam artmaz daha.
Yaz ayına giriyoruz yükselmezmi daha
Ytd bir şey diyemem.
1300 gerçekçilikten uzak olur. Sertifikalı 24 ayar gram.
bu piyasada hiçbir şey belli olmuyor ama alınır mı dersen alınır herkesin bildiği gibi altın değerini korur
Biraz düşüp büyük sıçrama yapacak ama 1300 ler zor
seçime kadar 1250 görür bence. ytd
Hayır o kadar görmez
Düşecek