Güncellemeler
+1 yıl
Bu arada parayı bankadan borç almıştık banka sürekli arıyor 1 ay içinde avukatlık olacağız haciz gelecek
Babam bir arkadaşına yaklaşık 170 bin tl borç vermiş adamin parası var ama sürekli bi aksilik oluyor parayı veremiyor biz parayı gördük banka hesabında ama sürekli farklı bir olay oluyor baya maddi olarak sıkıntılı bir durumun içine girdik nasil geri alabiliriz bilgisi olan var mı galiba en son banka parama bloke koydu demisti çok büyük para olduğu icin büyük para olduğu icin kara paradan şüphelenmişler
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Hemen en yakın savcılığa gitsin baban durumu anlatsın şikayetçi olsun yoksa ödenmez o para
Zaten bir davamız var babamın koruduğu yere babam yokken girmişler hırsızlık yapmışlar 1 haziranda babamın mahkemesi var sadece ifade verecek orada güvenlik olarak çalışıyor 10 kişi ifade verecek
Bu zamanda kimseye 1 kuruş vermeyeceksin dünya kötü
Benım gıbısın sende Şu an baktığım zaman cocuga ben ona borcluymusum gibi davranıyor
Senet yapın sonra hacze verin
Biz onu yapana kadar bize haciz gelecek bankadan almıştık parayı
Of varya çok kötü bı durum Allah yardımcıniz olsun
Çok teşekkürler evde sürekli kavga oluyor ben sakinlestiriyorum ama nereye kadar
Ya bide parayı alırken kedi gibiler verirken aslan kesiliyolar
Aynen öyle bize kızıyor diyor bir para verdin sürekli ariyorsun parayi hesapla verecek diyor hesaplıyoruz sonra diyor bir sorun çıktı 1 hafta sonra versem olur mu
İnsanı katil eder bunlar
Walla ben olsam yakasına yapışırım
biner biner öderse olmaz mı
Öyle olmaz çünkü bankadan borç aldik banka haciz getirecek eve
adam sizi yiyo bence ödemeye niyeti yok
Babam gözüyle bankada gördü parayı müdürle konusmus müdür demiş ki bloke Ankara 'daki genel şube koydu onun kaldırmasını beklicez demiş daha sonra kaldırmadı genel merkez 24 saat dediler 1 hafta oldu
Git avukata sor
Sen niye gergin davranıyorsun anlamadım?
Avukatın bileceği şeyi niye buraya soruyon
O zaman sen niye cevap veriyon sen avukat misin soruyu görünce direkt geç hiç cevap verme yerine tıklama
. burası avukatların yeri degil
Ha bu arada o zaman cinsellik ile ilgili bir soru sorulsa biz ona diyelim cinsellik uzmanına git sağlıkla ilgili mesela nasil kilo verebilirim dese biri biz ona diyelim diyetisyene git ohoo böyle olsa bu site ne işe yaradı?
Evet aynen gitsin ona soesun
Bence kapansin
Bu sitenin kapanması istiyorsan bence kapansin diyorsan neden o zaman bu sitede bir hesabın var ve aktif şekilde bu hesabı kullanıyorsun şimdi ben senin cevabını soyliyim sanane diceksin komik :D
Hayır sizi eleştirmek. icin varim
Tamam sen kendi kendine eleştirmeye devam et