Bu şehirde büstürü fabrika var orada asgari ücretli calisanda var nasıl oluyor anlamadım

Bu şehirde büstürü fabrika var orada asgari ücretli calisanda var nasıl oluyor anlamadım
Eğer millet gidişte 14 mayısta yine aynı kafayla devam ederse bunlar hiç bir şey. Eskiden hiç kiralar konuşulmuyordu çünkü mevcut maaşı sadece yazlıklar geçiyordu. Millet her şeye alıştı hiç iyi değil bu gidiş.
Eskiden ailemden ayrı yaşardım. Hem aileme yardım ederdim hem de kendi kiramı ve geçimimi sağlardım hatta bir miktar para da kalırdı cebime. Eskiden dediğim bundan 5-6 yıl öncesi. 1 yıl önce baba evine geri döndüm, şimdi anca kendi evimizi geçindirebiliyorum. Ayrı yaşasam kirayı karşılama ihtimalim sıfır. Paramızın değeri eridi bitti.
Çok pahalı. Denetim yok. İsteyen istediği fiyatı yazıyor. Herkes yapınca da düşük kira isteyenler enayi gibi görünmemek için onlarda artırıyor. Rezalet. İzmir'de normal bir semtte 40 metrekare eve 6-7 bin TL istiyorlar
Cevap
7Cevap
çok yüksek buluyorum dünyada kaç tane ülkede kira fiyatları asgari ücretin üzerinde merak ediyorum
Kiralar asgari ücretin yarısını bile geçmemeliyken bu fiyatları vereni sallandıracaksın dar acağında
Villa ya da rezidans kiraliolar sank 15 bin kira nedir ya Allah yedirmesin dicm olmick
İstanbul'da 15 bine eşyalı 2+1 evi şehir dışı köylerinde bile bulamazsın
eşyasızını bile bulamazsn gerçi o da ayrı konu. merkezi geçin ortalaöa bir semtte 2+1ler 20binden başlar en aşağı
Kucak dolusu halk sevgisi olarak görüyorum. Çocuk, ebeveynlerini taklit edermiş!
O evlerin bak yarısı deprem olsa çöker o yüzden gereksiz pahalilar inanmayın depreme dayanıklı demelerine dayanıklı olanida gördük
Berbat ben 2 1eve 4500 veriyorum ülke çok iyi uçuyor
İyide ilandaki evlerin çoğu yazlık ve villa
Bende anlamıyorum kim veriyor
denetim yok devlet yok
Sövgülerimle bu fiyatları verenlere.
Sacma buluyorum ama sıkıntı yok. Yakinda bol bol kiracı ev sahibini katletti haberleri görürsünüz.
Antalyada normal bu fiyatlar
Normal değil ama yapacak bir şey yok
Pahalı buluyorum
Maşallah
Çok pahalı ya
Çok para be
millet kafayı yemiş
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?