AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
99Cevap
Bende çok üzüldüm ya Allah kahretmesin onları Allah ıslah etsin tok açın halinden anlarmi? Anlamaz
Sende ters köşe yapıp onlara 100 TL bile fazla deseydin iyiydi. Madem beyenmiyolar
Keşke hiç takmasaydınız. Bu insanlara ederinden fazla ödemişsiniz...
Durumunuz iyi olmayabilir ne var bunda insnalar başka. sey konuşsun onun peşine düşecekleri yerine çıldırıyorum sole arkadan. Konuşan kisilere
Bahşiş sanmıştır onlar :) boş ver takılma gücün yettiği kadar onların ki yüzsüzlük.
Bu ne la babanız petrol kralı mıymış da laf etmiş yahu!
Yediğiniz yemek en az ₺200 bari hesabı ödeseydin ayıp
200 tl bencede takılmalıydı 100 tl az. Ama bunu onların demesi de ayıp. Siz 200 takmalıydınız ama takmamışsınız öyle mesaj atıpta o laf denmez. Onlarda ayıp etmiş.
O düğünde bulunmanız bile bi maneviyatken.. Takının meblasına göre edilen tavır yanlış.
Hiç takmayacaksin öyle insanlara, herkes kendi cebine Göre takar boş. Ver umursama
Konussun boş ver cunku insanlar kendine dedikodu arar ama hicbiri durunu konusmaz
Varını veren utanmaz diye bir söz var. Gitmek mecburiyeti bile yok
çok ayıp ama ne demişler... Milletin ağzı torba değil ki, osurup da ağzını bağlayasın :D
Düğüne katıldığı için teşekkür etmesi gerekir aksine o mutlu gününe eşlik etmiş.
hiç de takmayabilirdi bu milletin sadece kendini düşünmesi ne zaman bitecek
Ben düğünlerde hiç takmıyorum. Hatta gitmiyorum bile.
Abi takı takmak kanun değil sonuçta gönlünden kopanı takarsın
Boş ver konuşsunlar sen sevap onlar günah kazanıyor
Baban karakterli adammış. Sende öyle. Bu karakter milyon dolar eder.
Bu ne saçmalik ya ister takarsin ister takmazsin bu ne ac gozluluktur
Ben olsam gider geri isterim nitekim herkes para topluyordu iş yerinde ben de verdim sonra ben paramı geri istiyorum dedim geri verdiler. Beni görüp bir kaç kişi daha verdiği parayı geri aldı
hic takmayin ak kardesim evlense yine takmam ben. paran yoksa evlenme.
Allahım ya bunları bile düşünüyolar Allah böylelerini bildiği gibi yapsın
100 TL gayet normal herkes 100 lira takar ne var ki bunda millette cins ya
Taktgnza dua etmiolar bı de takilani begenmiolar demekk durumu o kadr ki takms begenmiosan geri ver
Açlıktan öldünüz mü köpekler diye mesaj atardım ben olsam
umrunuzda bile olmasin insanlik sizde kalsin takmayin asalaklari
Bizim burada 50 TL takıyorlar cimri ler 100 gayet iyi
Nankörlük işte boş ver sen onları cahil insanlar işte
Asıl bu konunun lafını etmek ayıptır. Aurıca çoluk çocuğun sözüne de güven olmaz. Gereksiz biriymiş o mesajı atan kişi.
17 yaşında. Yani aklı bu tür şeylere eriyor
17 yıl yaşamış sadece şu an pervasızca düşünmeden konuşuyor. Para kazanmanın ev geçindirmenin ne demek olduğunu bilmiyor. Söylediklerimin hala arkasındayım yani. Çocukça bir hareket.
boş ver iyi yapmış biz yakın ya da uzak akrabalara hep en düşük çeyrek altın taktık kardeşimin düğününde 50 tl gibi komik bi takı taktılar artık bende hiç kimseye altın takmıyorum
Bizimkinde akraba dediklerimiz komsu dediklerimiz bütün çocuklarının her bokuma gittiklerimiz utanmadan 50 TL vermişler annemin eline
Bence o insanın düşüncesini önemsemeyin boş biri olduğu paraya değer vermesinden belli ben olsam en azından düşünüp birşeyler yapmış düğünümüzde yanımızda olmuş derdim takılmayın böyle şeylerle canınızı sıkmayın
a. k köylerinde hep böyle olur zaten o köylülerin ağzı bi türlü kapanmaz konusurda konuşurlar aldırmayın köylü olmak berbat bişey maalesef.
Hahshahsha benim abimin düğününde çeyrek taktigimiz bile 100 TL taktı. Hiç de arayıp sormadik. Herkes kendine yakışanı yapıyor. Hiç tanımadığımız birisine 100 TL takmak gayet de yeterli. Ne diye arayıp sormuşlar
Ben şahs3n düğünlere de gitmiyorum neymiş gitmezsen gelmezler gelmesinler. Nekadar net konuştum
iyi ki 100 takmışsınız. böyle şrfsiz insanlara 200 çok olurdu.
en iyisi düğünde para takmamak parası olan evlensin azı beğenmiyolar
Karşılık bekleyerek takı takanlar lütfen gitsin altın günü falan yapsın
Yani 100lira ayıp olur bence. Çünkü bu devirde 100lira bile para yapmıyor
Millet anca konuşur. Kime ne bundan? Ayıplamak kusur bulmak için doğmuşlar.
100 TL takman ayip değil mi?
Örf adet gelenek görenek töre anane diye bir şey var
Böyle seviyesiz İnsanlarla muhatap olmayın, boş ver.
Asgari ücret açlık sınırının altında olunca böyle şeyler daha çooookkk yaşanır.
Evlenen bazı çiftleri anlamak zor. Mutlu anınıza bütün sevdikleriniz tanık olması için yapmıyormusunuz düğün? Bu kadar para koparmak istiyorsaniz gidin dilencilik yapın saçmalık ya valla
oha gercekten cokkkk ama cokk ayipp
sevinsinlwr ki gittiniz o gün de onlari yanliz birakmadiniz terbiyesizler!!
Kim ne derse desin boş ver ya umursama adam sıkışık olduğu halde bile düşünüp takması bile hepsine kapak olsun
Ne bu düğün değilde para toplamaya mi gelmişler istersen takmayabilirdin de teşekkür eder geçersin sorgulamazsin aç gozlulermis şahsen
mk böyle zihniyetin içine allahın cahilleri boş ver yorma kafanı kim ne derse desin doğru insanın ağırına gidiyor biliyorum ama takmamak lazım koyun can derdinde kasap et derdinde bunlar para düğün peşinde düğün sahiplerine diyorum
şu durumda anlayışlı olmaları gerekiyor
Ben dayanırdım kapılarını sizin gibi insanları 100 lira bile değmez deyip paramı geri isterdim Neyse Gözümün sadakası olsun da diyebilirdim
Şaka bir yana Hoş bir durum değil ve Hani maddi durumunuz da iyi değilmiş asıl amaç orada düğüne katkıda bulunmak yani ne kadar olup olmadığı önemli değil 100 lirayı da gitsinler kendini ceplerinden ödesinler zaten inan bana o toplanan paralardan daha az masraf yapmış derler her türlü kâr'dalar yani değmez ya Ayrıca nikah kıyacaksın sadece ne düğünü çok gereksiz masraf
Gerçekten sağlam bir eğlence olmadı haricinde tüm yapılan düğünler Bana kalırsa görgüsüzlük ve boşa Vakit kaybı boş para kaybı
Çok bile size güvenerekmi düğün yapmışlar ne kadar ayıp hiçbir şey takmasa bile geldiğine sevinmeliler
Valla biz çok yakinimiz değilse 20 takıyoruz AHWHWHDHEH
Igrenc bir düşünce kendilerini rezil etmişler hiç üzülmeyin bile
Arkadan konuşmak ayıp tabi ki durumuna göre atacak parayı 700 lira atacak hali yok yani
Begenmediyseniz geri verin parayı deyip iletişimi kesin gitsin 😂
Bu laf olucak seymi canım mı bu insanlar. allah akıl fikir versin
Ayıp değil tabikide en azından on dolar falan takaydiniz
konusanlar da sanki milyon liralar ile oynuyor. hahah ne takıyorsun arkadaş manyakmısın
Herkes içinden ne geliyosa o kadar takar. Yaptıkları çok ayıp
Bırak konuşsunlar. Birgün 100 ₺ ye muhtaç kalırlar o zaman kendilerinden utanırlar.