bakmayın bir ev araba dediğime.. ev babadan kalma, araba da dededen kalma 2002 model bir araba fdghfg

Benimle evlenir misin? 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Şaka yapıyor tabi ki benim elhamdülillah bir tek mesleğim ve o yüzden maaşım var elhamdülillah başka da bir şeyim yok arabam vardı pert oldu yaşadığım kazada toki üyeliğim vardı sanmıştım aylar önce az bir paraya başka hiçbir şeyim yok
Dünyam var ! Nereyi istersem oraya gidiyorum ! arabam yok evim yok. Paramı betona ve demire yatırmadım. Gittiğim ülkede kiralıyorum geziyorum... Yiyor içiyor renkleri tanıyorum.
Mala mülke önem vermem. Yurt dışında yaşıyorum. Kirada oturuyorum. .. param var. Ev almam. Araba almam... Boş yatırım ömrümü onların taksitleriyle dolduramam. .
herkesin maddi olarak durumu bir iekil var ki hala ayaktayız. Önemli soru aslında şu olmalıydıd Maneviyatınız var mı yeterli olduğunu düşünüyor musunuz.. ki ülkemize bakınca maddi sorunlardan çok manevi çöküntüler görebilirsiniz.. Maddiyat önemsiz demiyorum fakat bir kuş misaliyiz bir kanadımız maddiyse diğer kanadımız da maneviyatdır.
Mal varlığı beyanı mı yapıyoruz :D Bak bunu ilk defa yapıyorum normalde yapacağım bir şey değil. 2 evim var bir de kızım var (2019 Ford Ranger Veloci Raptor) 4800$ maaşım ve yatırım olarak bir miktar borsada param var.
Ne iş yapiyorsun nasil geliştirdin kendini
@ØŔůhĚmīčīØ Uzakyol gemi kaptanı olarak çalışıyorum. Biraz da doğru yatırım
Nelere yatirim yaptin mesela ben şu an öğrenciyim yazlari calistigim asgeri ücrete neye yatirim yapabilirim
@ØŔůhĚmīčīØ ben sana yatırım tavsiyesi veremem burada. Bunu biliyorsun.
yardimci olmak istersen verebilirsin ama illegal koşullar var ise onu bilmeme
@ØŔůhĚmīčīØ İllegal ile işim asla olmaz. Fakat yatırım tavsiyesi vermek suç teşkil ediyor biliyorsun.
Peki iyi akşamlar
@ØŔůhĚmīčīØ Kusura bakma lütfen
Cevap
84Cevap
Maddi olarak bir şeyim yok pek
Şu son yaşadığımız depremden sonra çok daha iyi anladık ki maddiyatın hiç bir işe yaradığı yok. Bugün güvendiğimiz o arabalar, evler saniyeler içinde moloz yığınlarına dönebilir. Kısaca maddiyat olarak pek bir şeyim yok ve bu da pek umrumda değil şahsen.
Kendimi bildim bileli çalışırım benimde eski bir evim, eski bir aracım var işimde var yetiyor evlenmezsem ekonomik anlamda büyük sorunlarım olmaz.
Yaş 24,
2017 model bir arabam var. Başka da kendi üzerime maddi olarak bir şeye sahip değilim. Onu da kendim aldım. 3. arabam. Darısı daha yükseğine yükseltmek.
Araba, ev, mal, mülk umrumda değil. Huzur dolu bir aile ortamına sahibim. Annem yanımda, hiçbir şeyim olmasa da olur 😍
32 yaşındayım, 6,5 yaşında evim, 3 ay önce aldığım 22 yaşında (2001 model) bir otomobilim ve 405 bin ₺ evlilik birikimim var.
İphone 11im var 3 ay sigortasız çalışarak aldığım takılı olan hatta babamın üzerine yani öyle söyeyeyim
25 yaşındayım, bankada 100 bin birikmişliğim var. Ama baba parası derseniz onu hiç konuşmayalım.
35 yaşındayım 1 kamyonum var 1 binek aracım var değeri 3 milyon kadar tutan bir işyerim var evi daha alamadık ama kısmetse sene sonu
1 dairem 2 tane da arsa var. Babaannem zamanı gelince hakkımı verirse daire sayısı 3'e çıkacak. Bunlar önemsiz, önemlş olan maneviyat tabi ki
Hepsi biyerde kalma yani emek vermedin sonuçta ama iyisin işte şanslısın ben tırnaklarımla kazıyarak aynilarina sahibim
31 yaşındayım geçen sene tokiden ev çıktı ve evimin taksitlerini ödüyorum.
Bizde ne dededen ne babadan bişey kalmadi bakmayin diyorsun sma
Benim bir şeyim yok ya kazandığımı yemeyi severim 😂
Sayısını bilmedigim kadar uçağın var inanmaya fotoğraf atarım 😂😂😂
Yarım altın ve altın bileklik bir çeyrek altında yolda 😅😂
Vereceğim son nefes sonrası benden başkasına geçecek her şey bu yüzden bana ait bi şey yok
Şahıs olarak hiçbirşeyim yok, babamın sahip olduğu mülk ve sağladığı imkanlar var.
İşte içerde kalan param var maaş günü yatmasını bekliyorum sadece 😂
Bütün dünya senin olsun bir dost, bir post yeter bana
İstanbul'da 3 ev bir arsa İzmir’de bir ev bir arsa bir devremülk 22 model 0 km de aldığım SUV
1 ev araba bir de bankada 250 bin TL değerinde altın
Ben 23 yaşındayken otobüse binecek param yoktu. Maşallah sana
Acıklama için tsk calısıp kazandığını düşünmemiştik zaten
Baba parasiyla hava atiyorlar mkkkk ya da eskortluk yaparak mi kazandin ehdjejejjejeje
Onlyfans accam bende
Arkadaş kendini Amerika'da sanmış sanırım, uyanması gerek.
Köpek gibi çalışıyorum hiç bişeyim yok biraz param var dersaneye verecem onuda sanırım bu kadar
70 yaşına geldiğimde hem emekli olurum hemde her şey ucuz bu yaşta daha bişey istemem
Sadece 2019 model telefon masallah 😂😂 Allah daha cok versin
Allah bereketini arttırsın inşallah. Sadece bir evim var çok şükür
Bi arabam var ama benimkide seninki gibi eski yasimizda ayni
3 ev,1 araba,100 dönüm arsa. Aileden kalma tabi.
19 yaşındayım ve daha hayatta kalma isteğim bile yok , maddi bir şey beklemiyorum sonrası için de :)
200 TL param ve 2019 model bir telefonum var 😅😅. Ama aşağı yukarı 10 milyon miras kalacak ona güvenip yiyip içip geziyorum
21 yaşındayım 2 diplomam ve bir küçük işletmem var. Öyle evim arabam yok ama olsun buna da şükür 🥲
Ankara'da bir arsa bir araba alacak kadar da nakitim var. Miraslar daha beklemede maalesef. 5 yıl önce daha iyi seviyedeydim geri gittim
Kimseden bir şey kalmadığı için henüz 0'ım. Önümüzdeki yıl ilk arabamı alacağım, üstüne ekleye ekleye devamı gelir sonra.
Battigimdaki mal varlığımı saymazsak evim arabam villam yatırım için kullandığım 1 milyona yakın nakitim var
Not babamdan bana bir şey kalmadı. babamda benm. evimde oturuyor.
28 yaşındayım sol tarafi çalışan kablolu kulakligim ve her iki tarafı da çalışan beynim var
Bir tane motosiklet var kendi üstüme başka da bir şey yok. Ev annemin arsa annemin.
Maddi olarak bir şeyim yok ama böyle hayallerimde yoktu. Yeni yerler görmek, yeni şeyler öğrenmek istiyordum; elimden geleni yapıyorum bu konuda☠️✌
Kendin sahip olmadigin şeyleri burada başarı hikayesine dönüştürme.
4 adet taşıt var bide Allaha emanet bir canım var...
Babam dedem sağ kalsında varsın hiçbir şeyim olmasın
Üzerimde bir iç çamaşırım, bir ben, bir de 50 bin TL cik borcum var
Borsada traderım
Harcayamayacak kadar çok param var
128 aracım var (rent a car) 4 evim var 6 kirada isyerim var
Kendime ait almis oldugum arabam evim ve 300 bin tl cash
Harika hayatını yaşaman için her şeyin var ne güzel benim hiçbir şeyim yok 32 yaşındayım kuru maaş
Onsekiz yaşındayım bir ehliyetim bir iphone 14üm var yeterli bu bana hahshhs
Owww zenginiz hshshsh
Araba ev var bende 2. Evi almak istiyorum inşallah borsa da para var ilmini bilenler için ilgilenlere duyurulur
Bankada 200 bin borcum var bir maaş ile ödüyorum o parayla btcoinde kaybettim bide acım var böyle işte hayat gülmedi gülmüyor
Kendi çalısip kazanarak yapamazsin bu devirde zaten. Sansliymissin. Allha dedenden ve babandan razi olsun.
Çok şükür ev hariç herseyim var 2.5 milyon değerinde.
25 yaşındayım. 2000 dolar maaşım, 300bin birikimim ve bir arabam var. Evim yok
Babadan gelme mutahitlik çiftlik ticaret var yas 22
Bir adet bisiklet iki adet ayakkabı bir adet pantolon var kanka😂😂😂😂
Ev var araba var para var ama bunlar önemli değil cünki aşk yok
Eğğe
Yapmayın şöyle şeyler vurmayın yüzümüze üzülüyoruz jdhdhdhrhr
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?