Para & Ekonomi Minimum işletme açma parası? postmodernpokemon Takip Et Guru Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor İşletme açabilmek için en düşük ne kadar paranız olması lazım ve ne yapabilirsiniz?@postmodernpokemon Minimum işletme açma parası? Cevapla İş Soruları Para Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
06romeo Takip Et FenomenMaster Yaş: 60 +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 368 cevap paylaştı. Bir milyon lira yeterli. Daha küçük bir para ile ciddi bir işletme kurulamaz bence. 😎 1 0 Yorumla
sevimlimanyak Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 65% +1 yıl Hangi alanda faaliyet göstereceğine bağlı. 1 2 Yorumla postmodernpokemon +1 yıl Fark etmez. Siz belirleyin Yorumla sevimlimanyak +1 yıl 😀😀 teşekkür ederim ama bu öyle bir şey değil ki. Yorumla
öğrenimelemanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 1,1b cevap paylaştı. Yaaa nicke koptum uaofıksksk 1 0 Yorumla
Я-Вала Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Hangi alan 1 4 Yorumla postmodernpokemon +1 yıl Sen belirleyebilirsin. Hangi alanda olursa olsun, fark etmez. Yorumla Я-Вала +1 yıl Alana göre min bütçe değişir ama ticarete atılmak için çok paraya gerek yok Yorumla postmodernpokemon +1 yıl Anladım, düşük bütçe ile neler yapılabilir peki? Yorumla Я-Вала +1 yıl Ne kadar Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Hangi anan 0 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Alan yanlış anlaşılma olmasın Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bir milyon lira yeterli. Daha küçük bir para ile ciddi bir işletme kurulamaz bence. 😎
Hangi alanda faaliyet göstereceğine bağlı.
Fark etmez. Siz belirleyin
😀😀 teşekkür ederim ama bu öyle bir şey değil ki.
Yaaa nicke koptum uaofıksksk
Hangi alan
Sen belirleyebilirsin. Hangi alanda olursa olsun, fark etmez.
Alana göre min bütçe değişir ama ticarete atılmak için çok paraya gerek yok
Anladım, düşük bütçe ile neler yapılabilir peki?
Ne kadar
Hangi anan
Alan yanlış anlaşılma olmasın