Para & Ekonomi Boya bayisi açmak için en az ne kadar sermaye gerekli sizce kazançlı bir iş mi? Gizli Üye (45 üstü) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Filli, polisan, jotun vs gibi boya bayileri kazançlı mı genel olarak? Açmak için ne kadar sermaye gerekli en az? Güncellemeler+1 yıl İç mimarlık okuyorum bitirince Boya bayisi almak istiyorum mantıklı olur mu sizce ticarete ilgim ve yeteneğim olduğunu düşünüyorum.. Boya bayisi açmak için en az ne kadar sermaye gerekli sizce kazançlı bir iş mi? Cevapla İş Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u kakilakuku Takip Et Master Yaş: 102 , eic 44% +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 859 cevap paylaştı. ICerıyı doldurmak ve fabrıkaya bır mıktar temınat yatırman lazım sana boya makınası falan verıyorlar ama Şu an o sektor bıle durgun 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Şu an açmayacagım zaten 3 yıl gibi bir süre sonra Yorumla Soran +1 yıl Peki genel olarak mantıklı, kazançlı bir iş mi? Tahminizce en az ne kadar sermaye ile girmeliyim? Yorumla u kakilakuku +1 yıl Insaat sektoru acılmadan ben onermem. En az 200 bın lıra bulundugun yere gore degısır Yorumla Soran +1 yıl 3 yıla açılmaz mı ne zaman açılacak bu sektör? Yorumla
Emrebatu07 Takip Et Xper 4 Yaş: 43 2 ay İş tecrübesi, bilgisi olmadan maaliyetin en az 5 kat artar. Net 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
ICerıyı doldurmak ve fabrıkaya bır mıktar temınat yatırman lazım sana boya makınası falan verıyorlar ama Şu an o sektor bıle durgun
Şu an açmayacagım zaten 3 yıl gibi bir süre sonra
Peki genel olarak mantıklı, kazançlı bir iş mi? Tahminizce en az ne kadar sermaye ile girmeliyim?
Insaat sektoru acılmadan ben onermem. En az 200 bın lıra bulundugun yere gore degısır
3 yıla açılmaz mı ne zaman açılacak bu sektör?
İş tecrübesi, bilgisi olmadan maaliyetin en az 5 kat artar. Net
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!