Emlak şirketi yaptığı paylaşımda, deprem sonrası mülklerinde fiyat artışı gerçekleştiren mülk sahiplerine arıcılık yapmayacaklarını açıkladı.

Emlak şirketi yaptığı paylaşımda, deprem sonrası mülklerinde fiyat artışı gerçekleştiren mülk sahiplerine arıcılık yapmayacaklarını açıkladı.

şimdiki fiyatları sanki çok ucuz?
yahu ülkede daha yeni 5500 den 8500 oldu asgari ücretle 3-4 milyonluk (eski parayla trilyon ) Bi ev nası alınır ?50 sene taksit ödesen yemeden içmeden anca ödenir
bu sistemi savunanlara soruyorum :-- bu insanların neresini savunuyorsunuz? hala uyanamadiniz mı? çok mu zor yanaginiza atılan tokata tokat demek? biri suratınıza vuruyor siz ne oldu diyosunuz o tokatı atan ben yapmadım dış minnaklar diyo yahu uyanın uyanın ülkenin dört Bi tarafı satıldı ormanları yandı limanları araplara peşkeş çekildi?
şimdide 8 kere inat affı yapanlar kendilerini aklamak için bin takla atıyolar ama nafile hepsii yargılanacak !
kacamazlar tüm siyasilere yurt dışı çıkış yasağı konmalı hemde acilen !
ölü sayısı gizlenecek , yahu içim kanıyor aciyor gerçeği nasılda göremiyor (görenlere lafım yok ) sunuz? hersey gözler önünde oluyor , canlı çekilen mobese görüntülerini izledim her taraf toz duman Bi yerde polisler ard arda feryad ediyor merkez devreye giriyor sakın olalım tek tek anons verelim diyor her anons efendim falan cd tüm binalar yıkıldı tamam Bi sonraki anons yine aynı ama değişen cd ismi az sonra merkez bina sallanıyor binayı terkediyoruz diyor rabbim bu nası Bi acı
bizi kimlere emanet ettin
milletçe dolduj be usta kaç tane can kaldı beton altında? sahaya erken gidip insanları kurtarmaya bile tenezzül etmediler? askeri kışladan çıkarmadılar? bak görüceksin ölü sayısınıda gizlicekler
doğrusu bu
Şimdiden çevre illerdeki fiyatlar yükselmiş
keza bizim ilçe de yükselmeler var evim sağlam yıkılmadı koyayım parayı diyor
ne aptalca her şeyden bir şekilde çıkar arıyoruz
Antalyada emlakçı iki tanıdığımız var bu sebep yüzünden ikiside bi çok müşteriyleriyle yollarını ayırdılar. Böyle emlakçılar da var. Sadece cebine girecek olan komisyonu düşünenler de.
Cevap
15Cevap
Bence olması gereken olmuş. zaten ülkede herkes fırsatçı
Diğer şirketlerde de aynı hassasiyet olsa o zaman görürüm ben o fahiş fiyata çıkaran ev sahiplerini.
Fahiş fiyat artışının önüne geçemez ama rengini belli etmesi güzel bir davranış.
Fırsatçılığa izin verilmemesi tabii ki iyi ama önüne geçebilicekler mi bilemedim
olması gereken buydu emlak ofisleri kabul etmezse bu fiyata kiralayamazlar
Şirkette iyi kötü bilinen bir şirket sonuçta
samimi olduklarına inanmıyorum... sahibinden kiralamak daha iyidir... en azında bir kira bedelide emlakçıya vermekten kurtulurlar...
Takdir edilesi.
Şu çaresizlikten dahi faydalanmaya çalışanlara karşı bir tavır koymuş ortaya.
Helal olsun. ve bu bilgiyi olabildiğince yayıp. Vicdanlı emlakçı arkadaşlara emsal teşkil etmesi için tesvikte bulunmak lazım
Sonundaki keşke her emlakçı böyle olsa da kiracılar bu hallere düşmese
Helal olsun, umarım büyük küçük tüm emlakçılar bu direnişe katılır
Tek bir firmanın bunu yapması çok bir şey ifade etmez
aman ne büyük etki ne büyük etki
peki ya arz/talep dengesi ne olacak?
Zaten oarayı götüren bu komisyoncular. Altlarinda x5 i olmayını dövüyorlar
İyi düşünmüşler, hiçbir emlak aracı olmamalı
Darısı diğer şirketlerin başına
Güzel davranış herkese örnek olsun
Simdiye kadar kirayi ucuran bendim zaten
Fahis fiyati ilk getiren remax :)
Güzel hareket
Yani biz artış yapamıyoruz millet ucuruo
Süper bir karar olmuş bütün firmalar bu şekilde tavır alırsa bunun önüne geçilebilir belki
vaay çok iyi. ordan bulacaz demektir artık
Az önce onlarca emlak gezdik. Rezillik
Inanmam, iyi imaj icin soylenmis bir soz bence.
Hainler pislikler
Ben boyle hasiyetsiz insan toplulugu gormedim.
bizde yaptık
reklam
Doğru karar
Aferin onlara
Helak
Artmamasi lazım
Cok ac bi milletiz
Doğru bir karar fakat uygulamada oldu mu?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?