Hocam pazarlık ve uygun olmasına dikkat edin. hatta uygun fiyatli bı kaç tane alın bı sattiginizda araçsız kalmayın. birini satar diğerini alırsınız. ayrifa çevrenizde uzak bolgelerde şehirleşmenin yakın olduğu yerde uygun fiyatlı arsada alwbilirsiniz
Gayrimenkullerde arabalar gibi bir çok özellik barındırır o yüzden önce arwstirin ve kesinlikle satıcı ve aracının tavsiyelerine kulak aşmayın. size kar saglayacak olan tek şey tarafsız ve kendi bildiğiniz bilgilerdur
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Birikimim yok
5 tl bozuk param var. O da zaten sakız bile alınamadığı için kenarda🤣🤣
😀
Ayyy yazık🥺🥺
çoh hemde 🥺
Evet ya kıyamam
Bir tam altınım var kenarda 6 bin kadar da param var...
Hayırlısıyla pazartesi günü işe başlayınca birktiririm inşallah.🧿
bereketli olsun insAllah
Çok Amin...
Sizinde.
Para konusunda konuşmayı sevmiyorum. Ancak benim bozuk para biriktirme huyum var senelerden beri her gün belli bir miktar koyuyorum
60 bin liram var benim de. tabi Türk parası olarak tutmuyorum
MasAllah bereketli olsun insAllah
Teşekkür ederim
Hayır
400 bin civarı
Henüz böyle bir ekonomide birikmiş 1 tl param bile yok
500g altın 50k$ ve hisse senetleri. Daha da biriktirmeyi planlıyorum bakalım.
Birkaç yüzbin tl var ama yetmiyor istediğim şey için
Kendime ait tek birikimim, 100 dolarım var.. Onu da her an harcayacakmışım gibi hissediyorum..
Bir çeyrek vardı onu unuttun 😁
Aaa evettt çeyreğim var : )
Çalışıyoruz çalışıyoruz ama birikim yok.
Yatırımlar altın 300.000
borsa 350.000
vadesiz hesap 25.000
Yok bilmiyorum ilgilenmiyorumda
Tamam
Birikimim yok 2.000 borcum var
Canın saolsun para beki Bugün yok yarın var yarın var bugun yok Allah saglık versin ağız tadını bozmasın insAllah..
Bende hiç yok bugün yarın çıkmaz ayın çarşambasi hiç yok
hicc
Canın saolsun para beki Bugün yok yarın var yarın var bugun yok Allah saglık versin ağız tadını bozmasın insAllah..
1 kuruş 🥺
Canın saolsun para belki Bugün yok yarın var yarın var bugun yok Allah saglık versin ağız tadını bozmasın insAllah..
ne güzel dua ettin ya ALLAH razı olsun
🤗🤗 amin Cümlemizden ins
şimdi ağzımı bozucam ya
79.000 TL 😒araba almak istiyorum
Amin
60 bin TL eder.
Ama TL olarak tutmuyorum tabiki
En mantıklısı bu zamanda
Sıfır ₺ iş bulamıyorum insanlar çok açgözlü
Canın saolsun para belki Bugün yok yarın var yarın var bugun yok Allah saglık versin ağız tadını bozmasın insAllah..
Askeri fotoğraf yasak değil mi
Profilde duruyor öyle
Hiç yok. Günü kurtarma derdindeyim.
Şu an hiç birikimim yok
5-6 bin tl var
Sülemem hırsız var mırsız var mazallah.
Süle
Küçüklüğümden beri babam parayı sır gibi sakla böylesi daha hayırlı derdi 😂
Süleme
Tamam🥺🥺 jxjx
@İstanbull_hanım senin kaç tlcik var
@İstanbul_bey Sülemem
@İstanbull_hanım niye çalacam diyemi söylemiyon
@İstanbul_bey burada olmaz 🤫
2500 😏😏 yeni başladım daha biriktirmeye
Allah bereket versin 🙂
dokodemo diye bi uygulama kullandın mı?
Yoo o ne programı
reklam izle kazan aylık minumum 4 bin TL getirisi var
Günlük 10 dakika ayıryorsun sadece ilgilenirmisin?
Sn böyle mi kazandn
Hayır kendi maaşım var orası ek gelir 10 bin falan kazandım ordan istersen senide üye yaparım
Bilmedgm bı yere üye olmak istemem
Haklısın önce incelemeni sağlarım kafana yatmazsa girme 😃
Avon gbi bsi mı ne o
Evet avonun uygulama gibisini düşün elin değmiyor hic bişeye 10 dk izle cık hepsi bu
?
Sadece video izlemeye bu saçma değil mi
İkinci el araba al sende
Zaten öyle yapacaz 14-15 model hasar kayıtlıya yetiyor anda
Eski olsun temiz olsun modelli alacam diye haşat araba alma model düşük olsun temiz olsun iyi mal her zaman iyi para
Aynen eyw saol
0 Tl
İnşallah çalışmıyorum şu an öğrenciyim çalışınca birikim yapmayı düşünüyorum
Nakit tutmam.
Bu enflasyonda en mantıklısı o
Aynen hocam beş parasız gezerim ama psrayi nakite çevirmem geçen sene 600 bin olan gayrimenkul bu sene 1.5 mmilyon
Aklın yolu bir. cevremde bankada para biriktiren insanlars aciywrak bakiyirum yahu 100 bin bile olsa hesabında tutma git araba al diye kızıyorum
Hatta maaşınixi bı yatirima endeksleyebilirseniz yıl sonunda müthiş karlı cikacaksinizdir. ama tabi buda tutumlu ve tasarruflu olmaktan geçer
Hocam bide eşit 400 bin yazmışsın onun her dakika durmasinsanw büyük zarar
Araca yatıracam haklısın hocam
Hocam pazarlık ve uygun olmasına dikkat edin. hatta uygun fiyatli bı kaç tane alın bı sattiginizda araçsız kalmayın. birini satar diğerini alırsınız. ayrifa çevrenizde uzak bolgelerde şehirleşmenin yakın olduğu yerde uygun fiyatlı arsada alwbilirsiniz
Arsa içinde denize yakin şehirlerin civarlarındaki villalık arsalar düşünün
Arsada zarar etmemek içinde arsaların nasıl olması imar ve belediyecilik ile ilgili ufak çaplı bı donanim sizi kara goturecektir
Gayrimenkullerde arabalar gibi bir çok özellik barındırır o yüzden önce arwstirin ve kesinlikle satıcı ve aracının tavsiyelerine kulak aşmayın. size kar saglayacak olan tek şey tarafsız ve kendi bildiğiniz bilgilerdur
Umarım faydalı olur saglicakla
Cok teşekkür ederim saolun
sadece bin euro var onuda yarın harcarım 😅
😀 harcama
Su an bin euroyla ticaret iş yapsam garanti 3 bin Euro yaparım cok basit bi şekilde 😀
Evet doğrudur tr de iyi yapar tl çevirince ama yurtdışında bu imkansız gibi oluyor 😬
Hayır bilmiyorum dokodemo uygulamasını bu hesabıda yeni açtım bunda da acemiyiz bakalım 🫣😂
Gerçekten ordada imkan var su sn
Buldun mu
Sıfır haahaj
1 milyon
Hiç yok
Amin teşekkür ederim
600 tl🥲
Amin cumlemizin 🙂
200 lira.