Para & Ekonomi 1 ay Şu an kenarıda kaç TL birikiminiz var? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 edit : 400 bin var günümüz şartlarında araç bile alınmıyor bu paraya sizde durumlar nedir Şu an kenarıda kaç TL birikiminiz var? Cevap Yaz 32 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
tortitotilla Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 1 ay 5 tl bozuk param var. O da zaten sakız bile alınamadığı için kenarda🤣🤣 3 4 Yorumla Soran 1 ay 😀 Yorumla Yenigizliüye 1 ay Ayyy yazık🥺🥺 Yorumla tortitotilla 1 ay çoh hemde 🥺 Yorumla Yenigizliüye 1 ay Evet ya kıyamam Yorumla
Aso6533 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 99% 1 ay Bir tam altınım var kenarda 6 bin kadar da param var...Hayırlısıyla pazartesi günü işe başlayınca birktiririm inşallah.🧿 0 2 Yorumla Soran 1 ay bereketli olsun insAllah Yorumla Aso6533 1 ay Çok Amin...Sizinde. Yorumla
Portakal-Çiçeğii Takip Et Master Yaş: 26 , eic 99% 1 ay Para konusunda konuşmayı sevmiyorum. Ancak benim bozuk para biriktirme huyum var senelerden beri her gün belli bir miktar koyuyorum 0 0 Yorumla
Altinbasakk Takip Et Master Yaş: 39 , eic 99% 1 ay 60 bin liram var benim de. tabi Türk parası olarak tutmuyorum 0 4 Yorumla Soran 1 ay MasAllah bereketli olsun insAllah Yorumla Altinbasakk 1 ay Teşekkür ederim Yorumla Altinbasakk 1 ay Hayır Yorumla Oskibey 1 ay 400 bin civarı Yorumla
Sxsiz Takip Et Xper 5 Yaş: 21 , eic 100% 1 ay Henüz böyle bir ekonomide birikmiş 1 tl param bile yok 0 0 Yorumla
beachgirl07 Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 100% 1 ay 500g altın 50k$ ve hisse senetleri. Daha da biriktirmeyi planlıyorum bakalım. 0 0 Yorumla
s Sosyetic_SheqiiL Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% 1 ay Birkaç yüzbin tl var ama yetmiyor istediğim şey için 0 0 Yorumla
çakırınkurşunu Takip Et Yoda Yaş: 22 1 ay Kendime ait tek birikimim, 100 dolarım var.. Onu da her an harcayacakmışım gibi hissediyorum.. 0 2 Yorumla ZodiacK 1 ay Bir çeyrek vardı onu unuttun 😁 Yorumla çakırınkurşunu 1 ay Aaa evettt çeyreğim var : ) Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 ay Yatırımlar altın 300.000borsa 350.000vadesiz hesap 25.000 0 2 Yorumla Cevap sahibi 1 ay Yok bilmiyorum ilgilenmiyorumda Yorumla Soran 1 ay Tamam Yorumla
seherdumaan Takip Et Xper 6 Yaş: 20 , eic 94% 1 ay Birikimim yok 2.000 borcum var 1 2 Yorumla Soran 1 ay Canın saolsun para beki Bugün yok yarın var yarın var bugun yok Allah saglık versin ağız tadını bozmasın insAllah.. Yorumla seherdumaan 1 ay Bende hiç yok bugün yarın çıkmaz ayın çarşambasi hiç yok Yorumla
kendalliste_ Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 99% 1 ay hicc 1 1 Yorumla Soran 1 ay Canın saolsun para beki Bugün yok yarın var yarın var bugun yok Allah saglık versin ağız tadını bozmasın insAllah.. Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 34 , eic 98% 1 ay Para & Ekonomi konusunda 397 cevap paylaştı. 1 kuruş 🥺 1 4 Yorumla Soran 1 ay Canın saolsun para belki Bugün yok yarın var yarın var bugun yok Allah saglık versin ağız tadını bozmasın insAllah.. Yorumla merakettimmişte 1 ay ne güzel dua ettin ya ALLAH razı olsun Yorumla Soran 1 ay 🤗🤗 amin Cümlemizden ins Yorumla merakettimmişte 1 ay şimdi ağzımı bozucam ya Yorumla
m cikolatikek Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 99% 1 ay Para & Ekonomi konusunda 303 cevap paylaştı. 60 bin TL eder.Ama TL olarak tutmuyorum tabiki 0 1 Yorumla Soran 1 ay En mantıklısı bu zamanda Yorumla
Okan_Akarsu1992 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 98% 1 ay Para & Ekonomi konusunda 332 cevap paylaştı. Sıfır ₺ iş bulamıyorum insanlar çok açgözlü 0 1 Yorumla Soran Yeni 1 ay Canın saolsun para belki Bugün yok yarın var yarın var bugun yok Allah saglık versin ağız tadını bozmasın insAllah.. Yorumla
punishar Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 100% 1 ay Askeri fotoğraf yasak değil mi 0 1 Yorumla Soran Yeni 1 ay Profilde duruyor öyle Yorumla
Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 22 , eic 99% 1 ay Para & Ekonomi konusunda 3,6b cevap paylaştı. Birikimim yok 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Çalışıyoruz çalışıyoruz ama birikim yok.
5 tl bozuk param var. O da zaten sakız bile alınamadığı için kenarda🤣🤣
😀
Ayyy yazık🥺🥺
çoh hemde 🥺
Evet ya kıyamam
Bir tam altınım var kenarda 6 bin kadar da param var...
Hayırlısıyla pazartesi günü işe başlayınca birktiririm inşallah.🧿
bereketli olsun insAllah
Çok Amin...
Sizinde.
Para konusunda konuşmayı sevmiyorum. Ancak benim bozuk para biriktirme huyum var senelerden beri her gün belli bir miktar koyuyorum
60 bin liram var benim de. tabi Türk parası olarak tutmuyorum
MasAllah bereketli olsun insAllah
Teşekkür ederim
Hayır
400 bin civarı
Henüz böyle bir ekonomide birikmiş 1 tl param bile yok
500g altın 50k$ ve hisse senetleri. Daha da biriktirmeyi planlıyorum bakalım.
Birkaç yüzbin tl var ama yetmiyor istediğim şey için
Kendime ait tek birikimim, 100 dolarım var.. Onu da her an harcayacakmışım gibi hissediyorum..
Bir çeyrek vardı onu unuttun 😁
Aaa evettt çeyreğim var : )
Yatırımlar altın 300.000
borsa 350.000
vadesiz hesap 25.000
Yok bilmiyorum ilgilenmiyorumda
Tamam
Birikimim yok 2.000 borcum var
Canın saolsun para beki Bugün yok yarın var yarın var bugun yok Allah saglık versin ağız tadını bozmasın insAllah..
Bende hiç yok bugün yarın çıkmaz ayın çarşambasi hiç yok
hicc
Canın saolsun para beki Bugün yok yarın var yarın var bugun yok Allah saglık versin ağız tadını bozmasın insAllah..
1 kuruş 🥺
Canın saolsun para belki Bugün yok yarın var yarın var bugun yok Allah saglık versin ağız tadını bozmasın insAllah..
ne güzel dua ettin ya ALLAH razı olsun
🤗🤗 amin Cümlemizden ins
şimdi ağzımı bozucam ya
60 bin TL eder.
Ama TL olarak tutmuyorum tabiki
En mantıklısı bu zamanda
Sıfır ₺ iş bulamıyorum insanlar çok açgözlü
Canın saolsun para belki Bugün yok yarın var yarın var bugun yok Allah saglık versin ağız tadını bozmasın insAllah..
Askeri fotoğraf yasak değil mi
Profilde duruyor öyle
Hiç yok. Günü kurtarma derdindeyim.
Şu an hiç birikimim yok
Birikimim yok
5-6 bin tl var