Şu an da net servetiniz ne kadar?

Evim 2.5 trilyon ,1 trilyon da birikmiş param var banka da.3.5 triyon. maaş hariç. bekarım ve 500 bin lirası ile en az 50 ülke göreceğim. yurt dışı turları. işsizdik , üç yıl da bu kadar oldu. ev de tokiden çıktı ,180 bin liraya hesabı 12 bile sürmeden kapattım.1 trilyona yakın biriktirdim. o da parayı har vurup harman savurmama rağmen. bir çok kez paramı fuzuli kaybettim. en az 300 bin tl.

Güncellemeler
3 ay
triyon dediğim işte , eski para ile yani. bugün kü milyon yani. ben george soros , elan musk muyum arkadaş forbese gireyim. bu arada en zengin iş adanları hep bilgisayar , internet ve sosyal medyadan köşeyi dönüyor. örneğin fasbuğun kurucu mark zukerberg , bıll gates , elan musk vb gibi. yazılım deniyor galiba. acun televizyonculuktan köşeyi döndü. iyi para var. kimi de petrol ve uranyum işinden köşeyi dönüyor.
Güncellemeler
3 ay
işsizken gerçekte beni beğenmeyip kibirli kibirli konuşup küçümseyenlere de bilerek bu defa ben kibirli görüneceğim. yaptıkları hatayı anlasınlar. insana insan olduğu için değer verilir. kişiliğine , karakterine ve ahlakına. makam , zenginlik , güzellik , zeka , yakışıklılık , mevki ve şöhret hepsi geçici bu dünyada ama gel de bunu insanlara anlat. adam otostop ve bisiklet ile dünya turu yapıyor , ben beş yüzbinle yaparım.
Şu an da net servetiniz ne kadar?
Cevapla