Para & Ekonomi Kadına yaş, erkeğe maaş sorulmazmış. Doğru mu? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Ne kadar maaş alıyorsun veya aylık kazancın ne Benim 16 22 k arası Güncellemeler+1 yıl @shivers Kadına yaş, erkeğe maaş sorulmazmış. Doğru mu? Cevapla Maaş Soruları Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 22,8b cevap paylaştı. Evet bence doğru ama herkes için değil 0 0 Yorumla
caNözüMm Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 42% +1 yıl İkisini de sorabilirsiniz. 😅 30 yaş, 13bin maaş 🤭 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Ahey ahey 13 bin derken tlmi yoksa gavur parasımı 😂😂😂 Yorumla
BirAnanasAldirdim Takip Et Master Yaş: 26 , eic 59% +1 yıl Yoo bana yaş sorulabilir dert etmem ama kimseye maaşını sormam beni ilgilendirmez 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Vışşşşş zengin koca arayanlar var ondan 😂😂 Yorumla BirAnanasAldirdim +1 yıl İsteyen sorsuj Yorumla Soran +1 yıl Ohoooo sorduklarında otomatikmen bu kız param için geliyor moduna giriyorlar Yorumla
Redww Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 84% +1 yıl Kadına yaş memura maaş öğrenciye de karne sorulmazmis😄 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Beklediğim cevap buydu 😂😂 Yorumla
sadececanımsıkıldıı Takip Et Xper 5 Yaş: 21 +1 yıl Yaş sorulur da kimseye maaş sorulmamalı bence görgüsüzlük 0 1 Yorumla Soran +1 yıl İyi taam sormadım say Yorumla
Yamaç20 Takip Et Xper 6 Yaş: 56 +1 yıl Katılmıyorum! İlk buluşmada tabii sorulmaz ama sonra konuşulmalı mutlaka 0 0 Yorumla
u Shivers Takip Et Master Yaş: 35 , eic 77% +1 yıl Evet doğru ama neden etiketlendim 🤔 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Soruyu silermisin dicektim ama gören gördü 😁😁 Yorumla
merkürkedisi0 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 40% +1 yıl Bana yaş da sorabilirler erkeğe maaş da sorarım 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Şiii kaç lira mayış alıyon 😂😂 Yorumla
ichwillsieg Takip Et Master Yaş: 32 , eic 47% +1 yıl 14 civarı belki üstü 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Allah daha çok versin Yorumla ichwillsieg +1 yıl Sizede Yorumla Soran +1 yıl Cümlemize Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 1,2b cevap paylaştı. Doğru 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl 0 TL 😅😅 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Baba parasına devammı 😁😁 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yok koca parası yiyorum şu an Yorumla
windman107 Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 470 cevap paylaştı. Doğru 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Evet bence doğru ama herkes için değil
İkisini de sorabilirsiniz. 😅 30 yaş, 13bin maaş 🤭
Ahey ahey 13 bin derken tlmi yoksa gavur parasımı 😂😂😂
Yoo bana yaş sorulabilir dert etmem ama kimseye maaşını sormam beni ilgilendirmez
Vışşşşş zengin koca arayanlar var ondan 😂😂
İsteyen sorsuj
Ohoooo sorduklarında otomatikmen bu kız param için geliyor moduna giriyorlar
Kadına yaş memura maaş öğrenciye de karne sorulmazmis😄
Beklediğim cevap buydu 😂😂
Yaş sorulur da kimseye maaş sorulmamalı bence görgüsüzlük
İyi taam sormadım say
Katılmıyorum! İlk buluşmada tabii sorulmaz ama sonra konuşulmalı mutlaka
Evet doğru ama neden etiketlendim 🤔
Soruyu silermisin dicektim ama gören gördü 😁😁
Bana yaş da sorabilirler erkeğe maaş da sorarım
Şiii kaç lira mayış alıyon 😂😂