+1 yılSıkıntı olmaz çünkü maaşım olmadığı için net cevap veremem 🤷🏻♂️ 30 yaşını aşmış kadına yaşını sormak intiharla eş değerdir 🤦🏻♂️ benim neneme yaşını sorduğumuzda 20 yıldır 50 yaşındayım diyor 🤦🏻♂️ biraz daha beklerse onu geçmeyi planlıyorum
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. Kadınlara sorulmayan ne varsa hepsini bize soran yine kadınlar size sorulmasından hoşlanmadığınız ne varsa bize niye soruyorsunuz ayıptır günahtır cidden 😂
134 Yorumla- +1 yıl
😂size sormak sevap
- +1 yıl
😂yardimci olalim sana
- +1 yıl
Seni mi kaçırsak onları mi? Onlar kalabalık seni kaçıralim😂
- +1 yıl
Aman diyeyim beni kacirirsaniz pesinize düşerler biri olmazsa muhakkak diğerleri bir şekilde takılır bak Interpol un bulamadıklarını buluyor kuzenler internette sonra namusumuzu temizleme ayagina kim kacirirsa baş göz ederler beni ellerine geçmeyecek fırsatı altın tepside sunmuş olurum hiç gerek yok 😂😂😂
- +1 yıl
Ay Altay görmedim🌸 o zaman onlardan her gün birini kaçıralim😂
- +1 yıl
Böyle dürt😂görmedim.. sen ikinci yorumu yazinca gördüm özür dilerim..🌸🌸
- +1 yıl
Hayır niye böyle diyorum bir sürü insanla tartıştım burada çok kalp kırdım gram pişman değilim hatta az dedim diyorum ancak kalbini kırmaktan çekindiğim birisi olunca insan garip oluyormuş şu an kendimi rahatlamış hissetmekle bir o kadar dayak yemiş gibi hissediyorum teşekkür ederim sağol ya 😒😔😒😔
- +1 yıl
😂😂Lan manyak jsjsjs yazsana inci cevap ver gormedin inci aloo😂çok bildiri var kaynamış arada özür dilerim birdahagine aşırı dikkatli olacam.
- +1 yıl
Yiaaaa Altay😂😂😂😂
- +1 yıl
Aktif olduğumu gorunce yaz tabi😂
- +1 yıl
Görüşlerime ya bakarsin son Görüş saatime
- +1 yıl
Boyle olursa.. umarim daha olmaz samimiyetime inan.. ve görüşlere bak inci aktif dur şunu dürteyim😂Altay sen soru. sormaz misin hiç görmüyorum sorularini
- +1 yıl
Yinede tkip etmediklerimin sorulri düşüyor bana ama. senden ses yok 🙄😂
- +1 yıl
Askıya alma süren 14 gün🙄 ben geçen gittim 2 gün iyi süre bence😂
- +1 yıl
Senin için dedim askıya alma perilerin 13 gün kalabilir.. fazla kalmasin hesap silinir.. 3 gün önce bunaldim bi sildim 2 gün
- +1 yıl
Hesabı ilk açtığımda birkaç sene aktif kullandım sonra çok uzun bir seneler kullanmadım hesabı yeniden girince baktım eski hesabım duruyor devam edeyim Ara ara böyle bunaldığım zamanlarda girdim tekrar sildim uzun sürdü tabii ama hesabım hala duruyor silinmedi şu an hala kullanıyorum
- +1 yıl
Askıya almak dondurmak olarak anladım.. uygulamayi siliyorsan tabi hesap durur..
- +1 yıl
Haber ver 🙄
- +1 yıl
🙄Şöyle bi goz gezdir.. kimle sohbet ediyorum görüşler de? Sayılı ve sende onlardansin sağolasin Altay.. ama gitme.. ya da git dinle kafayı dön sonra jjs
- +1 yıl
Evet o konuda haklısın yorumlari dm ye çeviriyoruz her seferinde aynı şekilde ben de de durum sen den farklı değil ki sana yazdığım samimiyette çok az kişi var ve her seferinde nasıl oluyor benim yumuşak karnimdan beni vurabiliyorsun tam modumu yakalamışken hemide zalım İnci 😏😂
- +1 yıl
😂Günaydınnnn
Genelde sormam gördüğüm anlsabildigime göre analiz ederim kendim yaş sorma sebebi saçma tutuyorsa sevgilimi olcak tutmuyorsa abi mi dicek mesela önemsiz
10 Yorumla
- Kişilik & Karakter konusunda 13,5b cevap paylaştı.
+1 yılMaaşım sorulunca oluyorum evet.
15 Yorumla- +1 yıl
Sen iyileşmişsin esmer 😂
- +1 yıl
Günaydın esmer , dikkatli ol kız
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
48Cevap
+1 yılOnu diyenler yaşından maaşından utananlardır. Ben utanmam 😂
20 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 9b cevap paylaştı. Rahatsız olmuyorum bu tarz düşünce kalmasın artık.
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 9,6b cevap paylaştı.
+1 yılBen hiç rahatsız olmuyorum ama maaşım sorulunca rahatsız oluyorum
26 Yorumla- +1 yıl
1m dolar
- +1 yıl
Bende manevi kiz kardeş olabilirim
- +1 yıl
Değil by😒
- +1 yıl
Aaaaa ölünce mirasımı da yersiniz siz
- Kişilik & Karakter konusunda 977 cevap paylaştı.
+1 yılKilo yaş maaş söyleyebilirim herhangi utancım yok kilo 50 yaş 22 maaş 20 😂
22 Yorumla- +1 yıl
Maaşın kilon kadar olur insallaaaahhhh❤
- +1 yıl
İnşallah teşekkür ederim Allah herkesin rızkını arttırsın 🙏🏻 🌺
+1 yılHımm ben pek sevmiyorum maaş yok ama aylık kazancımdan sanane değil mi:)
13 Yorumla- +1 yıl
Kilomdan kimene🙄
- +1 yıl
Kaç kilosun:)
- +1 yıl
🙄🙄 ne kadar canına susamış bir bey
Kadınlar peygamber gibi tüm sorulardan muaf mi ya😃😃 onu sormayin, bunu sormayın.
12 Yorumla- +1 yıl
Öyle 😂daha çok var da eklemedim..
+1 yılBen rahatsız olmam heralde ne olacak ki sorsalar 28 yaşındayım işte belki 30 dan sonra rahatsız olurum bilemem ama 😄
20 Yorumla
+1 yılMaas konusunda evet sacma geliyor her iki tarafa da sorulmamali yas kilo boy cok onemli degil benim icin sorulabilir 😅
10 Yorumla
+1 yılOlurum.
Maaşımın sorulması, ucundan da olsa merak edilmesi canımı sıkar.
Karşı tarafa bakışım bir anda değişir.10 YorumlaBence yas ve cinsiyetle alakali durum değil..
Samimiyetin varsa sormak istersen sorarsın cevap vermek isterse verir.
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 6,3b cevap paylaştı.
+1 yılDikkat edin sorulmaz denilen seyler direkt taraflarin cinsellige olan erisiminin sembolu. Erkegin arzulanabilir olmasinin parametresi para kadininki guzellik. Niye bu kadar tabu bunlar cozebilen var mi? Mordernlik falan diyorlar ama hala butun toplum cinsellik uzerinden dönüyor isimiz gucumuz o. Modernlik kalıbı altinda bile bunlarin cilalanmis haline sahibiz farkli bir seye değil.
10 Yorumla Hayır olmam iletişim sonuçta olursam söylerim zaten
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı. Sorma şekli önemli zekice sorarsa ve kelimeleri özenliyse rahatsız olmam… 🤭
10 Yorumla
+1 yılPek takmıyorum öyle şeyleri ama maaşımı beğenmemezlik ederse fnishh
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 443 cevap paylaştı.
+1 yılBen rahatsız olmam, ama maaş ile yaşı kim karşı karşıya getirdiyse saçma
10 Yorumla
+1 yılŞahsen rahatsız olmam ama birine de gidip kilosunu ya da maaşını sormam.
10 YorumlaRahatsız olmam. Karşımdaki kadının yaşını da sorarım ya banane 😂
10 YorumlaYaşımı sorulduğunda rahatsız olmuyorum normal bir şey
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 734 cevap paylaştı.
+1 yılOlmam sorabilirler çoğu kişiden fazla aylık para kazancım vardır
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 2,6b cevap paylaştı. Hayır rahatsız olmam ama soran kişiye göre cevabım olur :D
10 Yorumla
+1 yılYok olmuyoruz direk sükür sükür diyorum susuyor :D
10 YorumlaYaşımın sorulmasını sevmiyorum, o kadar önemsiz ki...
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 12,9b cevap paylaştı.
+1 yılevet rahatsız olurum
çünkü yalan söylemek zorunda kalırım10 Yorumla Ben rahatsız olmam. Hoş rahatsız olunacakta bir şey olduğunu düşünmüyorum
10 YorumlaSorun yok sorsunlar gocunmaz
Nikahına mi alacak yoksa parama ortak mı olacak amannnn10 YorumlaSoruyorlar rahatsız olmuyorum. Allah'ın bildiğini kuldan niye saklayayım
10 YorumlaMaaşı sormak yanlış fakat yaşı sorabilir yaşı da sormasa nasıl tanışacak 😂🤭
11 Yorumla- +1 yıl
Çünkü maaşlar çok düşük utanç verici
+1 yılMaaşım az çok belli ama kimseye söylemem, ne gerek var...
10 Yorumla
+1 yılYaşımı sorabilirlerde maaşımı sormaları beni de rahatsız eder 😅
10 Yorumla
+1 yılmaaşımı sorup birde üstüne hesabını yapmaya kalkanları gırtlaklayasım geliyor
10 Yorumla
+1 yılboyum yaşım kilom gibi sorular beni rahatsız etmez
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 837 cevap paylaştı. Maaşımı sorsunlar amann Esnafım işlerimde çok güzel😅
10 Yorumla
+1 yılsıkıntı değil. sorbilirler ama istersem cevap veririim
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 4b cevap paylaştı. sorabilirler hiç sorun değil cevap belli
seni hiç ilgilendirmez :D
10 Yorumla
+1 yılKadınlara her şey sorular da, sırayla ve zamanla hahah
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Çok samimi yediğim içtiğim bir inansın sormasın dan rahatsız olmam diğer türlü tabiki rahatsız edici
10 Yorumla
+1 yılCevabını verebileceğim hiçbir sorudan rahatsız olmam
10 YorumlaKadınlar yaşlanmış görünüyorsa ona genç gösteriyorsun derim otomatik kendi söyler yaşını
12 Yorumla- +1 yıl
Yanacaksın😂😂😂
Gizli Üye(30-35)+1 yılYaş 31 olunca ve lise öğretmeni olunca söylemek istemiyor pek insan ama yaşından utandığından değil hahsshsjh
10 Yorumla
+1 yılRahatsız olmam, kendime sorulmasını istemedigim soruları da karşımdaki kisiye sormam
30 Yorumla
+1 yılYok ossbir yaşındaydım ben 😂
12 Yorumla- +1 yıl
Kız 😂
- +1 yıl
Napim 😂
- Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılBu soru kaç kez soruldu burada
11 Yorumla- +1 yıl
Kaç kez 😂
Beni bozmaz
15 Yorumla- +1 yıl
Kilonuz kaç
- +1 yıl
Maşallah efendim hedef kaç
- +1 yıl
Narkos.. Ağır yaşamlara yazdirayim seni
- Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılYoo rahatsız olmam söylerim nolacak
12 Yorumla- +1 yıl
Sen böyle dedin ya sormaya ben cekindim😂
- +1 yıl
Sor sor çekinme neyi merak ettiysen 😅😅
- Kişilik & Karakter konusunda 5,6b cevap paylaştı.
+1 yılRahatsız olduğum için değil ama bunlar öyle her yerde her zaman sorulmaz... Yaş sorulur ama maaş için diyorum...
00 Yorumla
+1 yılBana sorun olmaz yaa bilseler de bilmeseler de bir şey değişmiyor ne de olsa
10 YorumlaYoo hiç rahatsız olmuyorum 😅
00 Yorumla
+1 yılMaaşın sorulması bana göre hadsizlik, onun dışında yaş kilo falan sorulabilir sorun yok
00 Yorumla
+1 yılAçıkçası rahatsız olmam. Olmuyorum da. İstersem 30lu yaşlarıma geleyim yine rahatsız olmam.
00 Yorumla
+1 yılHiç biri devlet sırrı değil de yaş konusunda uzaylı muamelesi görmek rahatsiz edici..
00 Yorumla
+1 yılBana kilomu ve maaşı mi sormasinlar şimdilik yaş sorun değil 😂
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2,8b cevap paylaştı. Kimin sorduğu ile değilde kime cevap vereceğime ilgileniyorum problem olmaz
00 YorumlaDeğişmez
20 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 6,8b cevap paylaştı. Olmam
20 YorumlaSorulur bence
10 YorumlaKimin sorduğuna bağlı😉
10 Yorumla
+1 yılBeni en irite eden soru parasal konular
10 Yorumla
+1 yılMaaş soruyorlar niye sormasınlar
10 Yorumla
+1 yılHayır saçma düşünce bende
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 11,9b cevap paylaştı. İlişkilerde sorulur
10 Yorumla- Devamını Gör (41)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne