8500 TL alıyorum ve 55 bin 750 TL borcum var. Aynı zamanda aylık 1700 lira taksit ödüyorum ve telefonum bozuk telefon almak istiyorum. Her şeyi geçtim 50 bin küsür borcu nasıl öderim. Çok zaman alıyor ve ayrı ayrı yerlere olduğu için kafam allak bullak bıktım artık.
Kısa sürede ödemem lazım kredi çekip bir yere borçlu olmak mantıklı mı yoksa zamanla parça parça ödemeye mi odaklanmalıyım?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Yavaş yavaş öde alacaklılar sorun etmiyorsa. Faizler çok yüksek. Bi daha da bu kadar bğyğk borçlara girmemeye çalış
Bankalar sıkıntı avans hesap ve kredi kartları avans hesaba 7500 ödemem lazım 3 ay boyunca ve 900 kalıyor maaştan. 1700 kredi ve en az asgarisini ödesem 3 bin lira kredi kartları var
Kredi çekip tek yere borçlu olmak daha iyi de faizi falan da var galiba onu öderim diyorsan onu seç
55 bin, 36 ay vade yapınca 80 bin oluyor. Vadeyi kısa tutunca yüksek ödemek gerekiyor. İki türlü sıkıntı
Ne kadar süredir ödemeye devam edeceksin, süreci nedir?
Şöyle hesapladım 8 aya bölünce oluyor ama sıkıntı şu her yere parça parça veremiyorum bankalar kartlar beklemez ödenmesi neyse onu ödemem lazım istediğim miktarı ödeyemem
Uzun vadeli kredi en mantıklısı. Bir de iyi bir iş bul.
Tutunabilir miyim bilmiyorum
Hepsi farklı yerlereyse çok yorar seni. Kredi çekip sadece bir yere odemen çok daha mantıklı.
Aklıma yatıyor ama yüksek oluyor işte
Yakın tanıdıklardan borç al belki onlara daha rahat ödersin.
O kadar para kimse vermez ve zaten bu borcun 20 bini şahıslara.
Kredi çekip tek yere borçlanmak en mantıklısı
E devletten maddi destek iste veriyorlar. Açıklama kısmına herşeyi yaz.
Bu sefer oraya borçlanırım karşılıksız vermezler
Yeterde artar bile ödenir
Biter mi
Ödeyemezsn
Bende öyle düşünüyorum
ek iş yapabilirsiniz
6 dan sonra ne yapılabilir motorumla kuryelik düşündüm ama düşük motor