Merhabalar benim çok borcum var ödeme yapamıyorum 4 aydır çalışmıyordum yeni işe girdim ödeyemem diyorum yarısını ödeyin takside bölelim diyorlar ödeyemiyorum zor durumdayım hiç param yok diyorum alacağınızda yok taksit yapın önümüzdeki ay başliyim ödemeye dedim bir şey yapamıyoruz dedi. Annem çok rahatsız eve haciz için birileri gelirse babam zaten yok çok küçük yaşta kaybettim annemede bir şey olur diye çok korkuyorum onun haberi yok çünkü :( para yatırmam lazım bugün ve pazartesi toplam bütün bankalara 45 bin ama yatırmazsam da eve gelecek birileri bunları basıl durdurabilirim eve gelmemeleri için lütfene yardım edin bana kimsem yok kaldım tek başıma oruç oruç kendimi bitiriyorum şu an :((
2 ay
Banka borcumun son ödemesi bugün, ödeyemiyorum. Haciz için eve gelme durumunu nasıl engellerim?

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Eşimin bankaya belki 100 bin tl borcu var ve icralık hiç bisey yapamazlar yapmiyolarda rahat ol maas haczi gelir oda 4 de 1 kesiliyor maasindan korkma eve haciz dönemi bitti 1 milyon bile olsa haciz diye bisey yok
Abimin de borcu vardı 5-6 ay oluyor evimize geldiler ve annem fenalaştı yine aynı şey olsun istemiyorum birileri gelip evi kontrol etsin istemiyorum. Zaten alacakları bir şey yok ama eve gelsinler istemiyorum. Kadın telefonda adresinize icra yollayacağız dedi kağıt yollıcaklar ama oda gelmemesi için ne yapabilirim? Yani eve birileri gelip baksında istemiyorum
Merhaba
İcra kağıdı siz evde iken gelirse sakın alıp imzalamayın
Evinize icra kağıdı geldi mi
Eğer geldi ise onun altında küçük punto ile yazılmış yazılar mevcut orada kısaca itiraz edebilir icra gecikmesi yapabilirsiniz
Avukat yâda firma ile görüşün bu iş çözülür
Ayrıca artık yedinci yargı paketi içinde hâkim onayı ve Cat kapı icra söz konusu değil
Ayrıntılar için yedinci yargı paketi içinde yer alan icra maddelerini incelemenizi tavsiye ederim...
Sakin olun yeni yargı paketi sizin söylediğiniz şeylere izin vermiyor meclis alt komisyon geçti ve TBMM yasalaştı şu an
Ama abimin kredisinde eve geldiler aradım bankayı diyor ki yarısını ödeyin öyle taksitlendirelim yeni işe girdiğimi belirttim hiç birşeyim yok dedim ve bir şey yapamayacaklarını belirttiler. İcraya yollayacağız dedi kadın telefonda yani eve birileri gelirse öyle kapıya abimdeki gibi annem zaten hasta iyice kötü olacak korkuyorum :/
Size bu konuyla ilgili olarak yüzde seksen itibari ile yardımcı olabilirim ama bunun için ben saat 20.00 den sonra müsaitim
Bu arada bankanın avukatı bulunduğunuz il de ise kendisinin yanına gidin ve yeni işe başladığınız için ödemenin olmama sebeplerini açıklayın
Konuştum telefonda avukatla bir şey yapamıyoruz yarısını ödeyin öyle taksit yapalım dedi tabi iftardan sonra konuşabilir miyiz Bilgi almak isterim
Tamam
Merhaba;
Müsait misiniz?
Evet buyrun
Bulunduğunuz ilde ise avukat yanına gidin ve durumu anlatın
Taksit seçeneği sunması gerekiyor çünkü ben geçen hafta ve dün bir arkadaşımın iş 21.500 TL borcunu ödedim O peşin ödemedigi halde taksit yapmışlar ki arkadaşım onu bile ödememiş
Size söz veriyorum yeni yargı paketini bugün gece tamamını okuyacağım ve size en geç yarın da dönüş yapacağım
Taksit sunması gerekiyor kesinlikle
Taksit sundu ama yarısını öde öyle taksit diyor
Yani öyle bir şey yok detaylar ile ilgili bilgi araştırdım ve öğrendim ama sanırım sız de çok müsait değilsiniz...
Çünkü cevap yaklaşık 48 dk sonra verdiniz kolaylıklar diliyorum.
şu an misafirim var o yüzden bakamıyorum
Ne zaman müsait olursanız vakitte konuşabiliriz
Kac gundur odemedin toolam?
3 ay
hiçbirsey yapamazlar rahat ol
Ama eve gelecekler annem evde oluyor o duyarsa annem kalpten gider :(
gelmezler merak etme
İstersen yardımcı olurun
İsterim
Nasıl olacak isterim
Takipb isteği att bana
İsterim nasıl