Kira ödeyeceğime evin kredisini ödersem daha karda olurum diye düşünüyorum. En azından parasını ödediğim ev benim olur. Hesaba katmadığım bir şey var mı, sizce de mantıklı mı?
1 ay
Kredi çekip ev almak mantıklı mı?

Peşinatı ne kadar çok verip te kredi çekersen mantıklı ama hepsi için kredi düşünüyorsan aynı şeyi söyleyemeyeceğim çok fazla ödemiş olursun kaldı ki bankalarda ev fiyatının hepsine kredi vermiyorlar...
Hayır, Allah ve Rasulune savaş attıktan sonra gerisini siz düşünün benim bunu söylemem lazım söyledim, ben kredi ve kredi kartı kullandım işlerim yolunda gitmedi hiç , ev almak , araba almak farz değil unutmayin , kartlarımi kırıp attım sonunda tövbe ettim
🤣🤣🤣
@sarımınlaciverti ne bu işte, faiz yemek, yedirmek Kuran'da, Allah ve Rasulune savaş açmaktir , bunde gülünecek ne var bak dikkat edin kırmızı cizgim benim ALLAH ve Resulü kalbinizi kırarım 😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡
Adam kiradayim diyor beyefendi
@sarımınlaciverti lan zaten herkes kiracı, merak etmeyin, ben bildiğimi soyledim okadar, boynumun borcu
Bildiğin yanlış. İslerin yolunda gitseydi devam edecek miydin faize
@sarımınlaciverti ne alakası var , etmiyecektim , şükür gitmedi tövbe ettim kötü bir şey yaptığımın farkındaydım, şimdi 1im 5,5im 10 oluyor, huzurlu hissediyorum kendimi şükür 🖐️🙏🙏
@sarımınlaciverti yanlış değil bildiğim merak etme kardeş sen
Kredi bulursan çek. Ama bankalar vermiyor. Sebebi yüksek enflasyon.
Hiper enflasyon olan ülkelerde kimse nakit tutmaz mal alır. Kredi çek uzun vsde olsun en az 10 yıl. 2 yıl sonra taksitler çerez parası olacak
Bencede öyle yapın ev sahibiyle muhatab olmak zorunda kalmazsınız kirada olunca istediği zaman ev sahibi size evimden çık diyebilir kendi evinizin olması daha iyi olur
Cevap
6Cevap
İki kredi çekip iki ev sahibi oldum. Fakat o dönem ödeme kolaylığı vardı. Şimdi banka zaten kredi vermiyor bu bir, işin sağlammı ikiii, bu yükün altından kalkâbilirmisiin üççç
Mantıklı fakat. Hesaba katmadigin bir şey var o da fahiş faiz oranlari
Faizler krediyi çektiğimiz zaman anlaştığımız gibi kalmıyor mu, taksidi ödemeye devam ederken artıyor mu yani
Evet aynı kalıyor fakat banka sana o krediyi verirken baştan geçiriyor. Örnek veriyim 600 bin TL kredi çektim geriye 2 trilyon ödeyeceksin diyor. Her ay 10 bin TL taksitle vs
Alan daima kazanır krediler düşükse hiç durma
Ödeyebilecek durumdaysan tabi kim mantıklı
Banka kredisine bulaşan var mı halâ
Miktarı önemli kredinin.
Gayet mantıklı
Mantıklı
En İyi Cevap