Para & Ekonomi En son aldığınız şeyi bana verseydiniz benim neyim olurdu? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 67 Yapay Zekaya Sor Evet evet aylar sonra yine bu soruyu soruyorum 😅 Neler aldınız bakıyım 👀 Güncellemeler+1 yıl Süper, teşekkür ederim @canerozkum 😄 En son aldığınız şeyi bana verseydiniz benim neyim olurdu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 13 kişi beğendi
FiqHShott Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl En son yemek siparişi vermiştim 😄 mercimek çorbası 1,5 porsiyon tavuk pilav ve puding söylemiştim 😄 1 0 Yorumla
birkızişteyani Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl telefon aldım. ahsahdhjsjbhvdfj böyle diyince güldür güldürdeki replik geldi aklıma''sağna delefon alacam, sağna beyin alacam'' 1 0 Yorumla
Oenomauss Takip Et Xper 7 Yaş: 110 , eic 99% +1 yıl Akşam üzeri Türk kahvesi aldım. Afiyet şifa olsun. 1 0 Yorumla
Seyyah_Derviş Takip Et Yoda Yaş: 109 , eic 99% +1 yıl Ne aldım yav ben, hee dur dur. Çörek aldım, yumuşak sütlü çörek hem de 1 kilo 1 0 Yorumla
Affedilmeyen Takip Et Mentor Yaş: 42 , eic 52% +1 yıl neyin olurdu elma aldım en son elman olurdu sarı elma :) 1 0 Yorumla
Afacan_37 Takip Et Master Yaş: 48 , eic 100% +1 yıl Koltuk Takımı aldım valla. İstesen de vermem. Kızımla beğendik aldık 1 0 Yorumla
AVŞARLAR Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl 650 tl ye kol saati aldım en son şu an fiyatı 1050 tl olmuş 1 0 Yorumla
sevimliihatun Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Sigara 🥺 ama dur ondan 5 dk önce aldığı çikolata senin olsun sigara zararlı 🙈 0 0 Yorumla
HKNGS Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl Giele merlot, chivas, absolut classic, Greenall, s 10 paket karışık aromalı sigara bir karton parliament kıbrıstan dönüyorum 1 0 Yorumla
Bocekamaugur Takip Et Xper 2 Yaş: 31 +1 yıl Çift taraflı far fırçası ve avokadolu el ve vücut kremi ✨ 1 0 Yorumla
frenchgirl16 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Hayırlı olsun bi tv battaniyen oldu. 🥳 1 0 Yorumla
Apollo421 Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Kusura bakma kırmızı mercedesimi veremem 🤣🤣 1 0 Yorumla
u _GerdekBasan_ Takip Et Master Yaş: 27 , eic 35% +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 307 cevap paylaştı. 60 litre mazot :D 1 0 Yorumla
BirAnanasAldirdim Takip Et Master Yaş: 26 , eic 59% +1 yıl En son çikolata ve kabartma tozu aldım 🙄 1 0 Yorumla
ichwillsieg Takip Et Master Yaş: 32 , eic 47% +1 yıl Nike air max 270 black aldım,3400'e o olabilirdi. 1 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 834 cevap paylaştı. ne aldığımı hatirlamiom 😂 1 0 Yorumla
SailorSai Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 38% +1 yıl Bir adet Ford focus'un olurdu cillop gibi jsdhhs 1 0 Yorumla
Yecüc_Mecüc_7991 Takip Et Master Yaş: 46 , eic 100% +1 yıl İşine yarayacağını sanmıyorum😅 1 0 Yorumla
Alaçatı_mavisi Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 539 cevap paylaştı. Bir trenckot bir bot sahibi olurdun 1 0 Yorumla
cnrche Takip Et Master Yaş: 27 , eic 46% +1 yıl Hamburger 1 2 Yorumla Soran +1 yıl mmhh 😋 teşekkürler 😄 Yorumla cnrche +1 yıl 🙌 Yorumla
Dostoviski Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 394 cevap paylaştı. Az önce brokoli aldım senin oldurdu 1 0 Yorumla
Olgunateş Takip Et Master Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 389 cevap paylaştı. Bira 1 0 Yorumla
Kafkas001 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 98% +1 yıl Keratin 1 1 Yorumla Kafkas001 +1 yıl Kreatin* Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
52Cevap
En son yemek siparişi vermiştim 😄 mercimek çorbası 1,5 porsiyon tavuk pilav ve puding söylemiştim 😄
telefon aldım. ahsahdhjsjbhvdfj böyle diyince güldür güldürdeki replik geldi aklıma
''sağna delefon alacam, sağna beyin alacam''
Akşam üzeri Türk kahvesi aldım. Afiyet şifa olsun.
Ne aldım yav ben, hee dur dur. Çörek aldım, yumuşak sütlü çörek hem de 1 kilo
neyin olurdu
elma aldım en son elman olurdu sarı elma :)
Koltuk Takımı aldım valla. İstesen de vermem. Kızımla beğendik aldık
650 tl ye kol saati aldım en son şu an fiyatı 1050 tl olmuş
Sigara 🥺 ama dur ondan 5 dk önce aldığı çikolata senin olsun sigara zararlı 🙈
Giele merlot, chivas, absolut classic, Greenall, s 10 paket karışık aromalı sigara bir karton parliament kıbrıstan dönüyorum
Çift taraflı far fırçası ve avokadolu el ve vücut kremi ✨
Su, çikolata, çubuk kraker.
oneo 60 dakika :)
Domates ya da patates sen seç 😂
Hayırlı olsun bi tv battaniyen oldu. 🥳
Kusura bakma kırmızı mercedesimi veremem 🤣🤣
3 katı havuzlu villan
Kremin. Olcakti
Hatay usulü tavuk döner
Elektronik sigara ve likitler
60 litre mazot :D
En son çikolata ve kabartma tozu aldım 🙄
Nike air max 270 black aldım,3400'e o olabilirdi.
Kolye yapma malzemeleri:))
Buzdolabı poşeti ejrjekjrjdjf
Dudak peeling fırçası 😂
ne aldığımı hatirlamiom 😂
Bir büyük dilim pizza margerita
Bir adet Ford focus'un olurdu cillop gibi jsdhhs
Mango ananas soğuk çay
cok guzel bir strec botun olurdu
İşine yarayacağını sanmıyorum😅
Bir trenckot bir bot sahibi olurdun
Immmm müzik kasetin eski
Hiç iyi şeyler almadım boş ver 😅