😊☺👍 #tesekkurler
Bankaların yıllık kart aidatları hakkında ne düşünüyorsunuz?
😊☺👍 #tesekkurler
Sevgili Garanti Bankası 359 lira yapmış. Bu nedir yahu? Buna bir çözüm var mı? Öde öde bıktık.
Aralık ayında Yapı Kredi'nin word platinum kredi kartı vardı. Maaş anlaşması iptal edildiği için ben hala kredi kartını kullanıyordum. Kart aidatını sormuştum henüz kesilmediğini söylediler ben de o kartı iptal ettirdim aidat ödenmeyen bir kart varsa onu talep ettim. Şu an World Eko kart kullanıyorum. Gerçekten aidat parasinı da hani yıllık almasına rağmen yine yüksek.
World eko aidatsiz mi
Aidatlar çok yükseldi ama yükselmeyen 1 kalem de yok memlekette sadece poşet parası aynı. Aidat geleceği ay belli baştan onu öğren. Aidat gelir gelmez itiraz et bazen tamamını almıyorlar. Bazen yarısını. Paun tanımlıyorlar, şu kadar alışveriş yap şu kadar puan diyorlar ya da otomatik ödeme talimatı ver diyorlar. En güzeli aidatsız kartlar bazı bankalarda var. Garantinin bonus flexi, Akbank Free kart mesela. Aidatsız kartta bir çok kampanya da ek ücret alıyorlar ama olsun idare edeceksin. Eğer aidatlı kart kullanılıyorsa her kampanyaya katıl. Bonus Flasha gir her halta katıl epey puan toplarsın ama Akbank daha verimli sonra yapı kredi iyi. Garantinin eski ayarı yok. Akbank coştu son sıralar çok bonkör. Mesela davet et kazan var yeni kimlik kartı ile hesap açsın biri senin davet kodunu yazsın 200 puan kazanırsın 5 kişide 1000. Bunu bazen 250*4 şeklinde yapıyorlar hatta 1 haftalığına 300*5 yaptılar. Yakında tekrar yaparlar muhtemelen Nisan ayında.
Bonus flash ta var. Bonus veriyor ama sonra diyor ki filanca tarihler arasinda kullan. E olmuyor. Hoooop yaniyor. Ancak uyarsa +taksitten faydalaniyorum o kadar. Sozde ailemide garantili yapmayi dusunuyordum. En azindan benzinden faydamuz olur diye ama aidati gorunce vallahi vazgectim. Mil li kartmu taleo etsem ki garantiden.
Bilmiyorum. Axesse yeni başvuranlarda ilk 1 sene aidat almıyorlar. Bir çok bankada var bu. 1 sene kullan iptal et geç. Hatta aidattan kurtulmanın çakallığını anlatayım sana. Aidat gelecek aydan 1 ay önce kartım kayboldu de, iotal etsinler yenisini istemiyırum de.
Ooo... birakmak derdinde degilim ama illa tehdit diyorsun.
Ben genelde anne, babamın kartını kullanıyorum çok kart var kendim de istesem yığılacak takibi zor. Garanti money vardı kullanmıyordum iptal ettirdim, garanti flexi bonus var. Deniz bonus var onu kullanmıyorum hatta iptal ettirecektim ana merkezden aradılar yalvardılar iptal etme diye 😀 Bazen taktik uyguluyorum arkadaşla yürüyüş yaparız, avmleri gezeriz, o kart kullanmıyır bazen yüklü alışveriş yapıyor bizim kartlardan geç puan kazansın diyorum tamam diyor.
Twiiterdan yuksek mani'li bir tweet mi atsam 😆
Bu yasal değil diye biliyorum. Ve gerçekten Garanti Bankası çok fena. Sürekli müşteriyi soymaya çalışıyor. Hesap kapatmak istediğinde çok uğraştırıyor falan.
Kart aidatı nedir ya, onların bana bizi tercih ettiğiniz için teşekkürler aidatı vermesi gerekir
Aynen. bir de cidden iyi musteriyim. Soylemeleri ayip 😊👍
Kim bilir üzerinden ne kadar kâr ediyorlardır var yaa
Tabii canım deli misin. 1 musteriden 359 tl asil kart. Bir de tedeklilerden aldiklari wuhooo
Binlerce kez yazıklar olsun diyorum
Teşekkür ederim
😇💙 rica ederriimm
Cevap
11Cevap
Müşteri hizmetlerini arayıp aidatın iadesini talep edebilirsin.
Yuhhh 😳😳 bende 3 banka kartı var aidat ödemedim hiç
Nasil oluyor?
Ticari hepsi ondan herhalde günde 1 TL ediyor garanti sıkıntılı biraz aidat almayan kartlar da var
YapıKredi play kart aidatsız mı
@29292882ss bilmiyorum İng de var diye biliyorum
İnge bankı bilmom
@29292882ss ing bankası
Bundan dolayı axess'i iptal edip aidatsız maximum kredi kartına geçmiştim. En azından kafam rahat..
Müşteri hizmetlerini arayıp aidatın iadesini talep edebilirsin.
En kötü ihtimal puan olarak verirler.
valla otomatik bişeyler çıkıyor anlamıyorum bende. ama gidiyor para yani faturadır odur budur
Enpara kullanıyorum, kart aidatı yok...
Bugun gordum reklamlarda da sistemi bilmiyorum.
Bence en iyi hizmet veren banka... EFT/havale işlemleri de ücretsiz... Ben memnunum, tavsiye ederim.
maaş kartım olduğu için galiba alınmıyor bizden garantiliyim bu arada
Bende iyi musteriyim sozde. 😒
iyi müşteri pek fayda etmiyıor :D
Belli belli 😆
iptal ediver :D
Hepsini ödüyor musun gerçekten 😂
Kusura bakma ama komiğime gitti
Hepsini odemek derken bu ay gelmemis ama yillik bildirimde ekstreye yansitilacak bir durum. Evet odedik. Ama ilk kez bu kadar buyuk bir meblag geldi. Sasirdim.
O zaman sana şöyle söyleyim 11. Ayda falan veya ödemeden bir kaç hafta önce arayıp aidattan dolayı kartı kapatmak istiyorum de aidatı bırak sana bonus puan bile verirler
Borcu olsa bile mi? Ama isin kotu ya da iyi tarafi bankadan memnunum mobili kullaniyorum. Aktif bi musteriyim lakin bu nedir 😤
O sana kapatmaman için elinden geleni yapacak zaten sen rahat ol
Çözüm yok maalesef ödemek zorunda insanlar
Bonus Flexi geç
Saçmalık yaa
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?