Hayaldi gerçek oldu. Sevgilisinin babası için kredi çeken adam pişman olmuş gibi biraz. Siz çeker miydiniz

Hayaldi gerçek oldu. Sevgilisinin babası için kredi çeken adam pişman olmuş gibi biraz. Siz çeker miydiniz

Çekmezdim. Babasının yok muymuş akrabası, eşi, dostu ben önce bunu sorgularım. Borç alacaksa çevresinden alsın bana kadar gelmiş olması bile çok saçma ve enteresan bir durum. Hayır bu olay gerçekse bile ne cesaretle Kredi çekiyor anlamıyorum. Maddiyat bile iki kardeşi düşman eden bir şey gerisini sen düşün.
Kız arabayı kendine mi alıyor yoksa babasına mı bana kendine alıyor gibi geldi. hadi onu geçtim bir kenara bırakalım 😂
Bu parayı veren sevgili süzme salllak kızda bulmuş böylesini ye babam ye oh ne güzel 🙄
Sağlıkla ilgili Allah korusun bir şey olur ameliyat olması falan gerekir. Yâda başka bir şey verebilirsin...
Ben asla vermem vermek isteyen versin parasını yani 😂
Ama öteki türlüsü sallaklik oluyor bilesiin😅
Cevap
75Cevap
Hayır yapmazdım.
Yorumların "büyük çoğunluğu" hep olumsuz (güvensizliğin ve bencilliğin nirvanası) yani eskiden SEVGİLİ olan insanlar birbirleri için tereddüt etmeden canlarını bile verirken, bu zamanın insanları "borç" para vermekten bile imtina ediyorlar (yozlaşmış toplumun dejenere ilişkileri)
Sevgililikte çok gerekli, sagliksal bişey olmadığı sürece böyle bişey yapmam güven sorunum var zaten. Ama eşim olsa resmi olarak bir yola girsek yine yapmam heralde ya eşim için yaparım.😄
Sevgili için yapılmaz, ihtiyaç hastalık falan olsa ayrı konu ama boyle araba, gezme, tozma işleri için gereksiz ve enayilik.
Sevgilisin sonuçta kazık atma ihtimali artıyor. İşin içine para girince babana güvenme diye bir söz var
Ona geri elektrik su yol olarak doner gozuyle bakip cektiyse krediyi sorun yokta eger ki donmezse sorun shsjs
Hayır. Ama hasta olur kanser olur herhangi bi durumu olur. Zor şartta olduklarına kalben inanırsam ki çok dikkatli olup. Kalben inanırsam anca öyle çekerim. Ozmn farklı
Kuscam şimdi. Bu kız doğru düzgün bir insan olsa zaten bu parayı kabul etmezdi. Biraz kurgu sanki bu ama var öyle enayi erkekler verin oğlum verin
İster onun için ister kendim için ister başkası için ister anam babam için kim olursa olsun kredi çekmek hiç istemem
Para kırmızı çizgimiz yapamam istemem de borç zor işler hele kredi hiç anam evlatlıktan reddeder 😃🤫🫠
Ama saglam goze girer. Ha hangi baba kizinin sevgilisinden boyle biseyi kabul eder onuda dusunmek lazim
Borç almak için kızının manitine kadar düştüyse adam zaten etrafini silip süpurmus demektir. 😂
Kendi ailem dışında kimseye çekmem kredi. Annem ve abim var zaten o kadar
Güveniyorsa yapılabilir. Bende sevgilime laptop almıştım kredi kartından 12 ay taksit ile.
Kredi mi? Ben kredi kartı kullanmıyorum. Kimseye borçta vermem. Ama bu eleman patlar
Manitadan ayrılıp , kredinin ona girdikten sonra gelen pişmanlık hissi 🫠
bir erkek gururuna yediriyorsa bunu benim onla işim ne
Kendime bile zor kredi çekerim ben pesinci adamım nakit çalıştırım. Naktim varsa yardımcı olabilirim
Türk insanının iyicene çivisi çıktı birisinin gelip geri yerine oturtması gerekiyor
Parayı ödeyene kadar arani çok iyi tutmalısn maalesef kskgfkgk
Faiz haram ne para çekerim ne de çekitiririm.
34 bin cekilir nolcak. Cdktigi gün ayrulirsa zarar ama bir ay sevgili kalirlarsa kar zarar dengesi eşitlenir. 1 ayda amorti ettikten sonrasi kâr..
Tabi sevgilisine gore bu bir ay artip azalabilir
Sevgiliyken kredi çektiren kızlar varken, Durmadan yemek ısmarlayan sazan ben 😂
Yakında Müge Anlı'ya çıkar, "dolandırıldım hüüü!" diye de ağlar !
Kendime kredi çekmeyen birisi olarak kaldı ki sevgilinin babasına?
Hayır tabiki yarın bir gün ayrılınca bana kitliyecekler
Asla girmem böyle bir topa sağlıkla ilgili bir şey olmadığı sürece
kimse için kredi çekmem
Çekmem ama bakarım ona. Kendi babam gibi severim :)
Çekmem olduda öyle bı canım yaptım kredinin vadesi 24 ay ise parayı transfer ederken , 24 ay sonra geri ödemeli borç olarak yazardım , krediyi ödemezse süre dolunca icraya verirdim. Ondan sonra hasirtti blackboard
kız güzel sövüşlemiş adamı çatır çatır yer o parayı geride ödemez 😂😂 geçmiş olsun adama 😂😂
Keşke krediyi almadan önce sorsaymış. Ayrılınca su içer paranın üstüne
Ailem için çekerken bile tereddüt ediyorum asla sevgilim ya da ailesi için bunu göze almazdım
Bak bu gerçekten samimi bir yorum 😊
evli olsan hadi neyse de büyük konuşmayayım da s-lak olmak lazım bu işlere girmek için
zamanında babasının kredi borcu için çekmiştim. Çektiğim kredinin ödemesi bittikten sonra ilişki de bitmişti bu da böyle bir anım
En aZından Ödemiş
yok ödemedi ben ödedim işte ama tesadüf kredi borcu bitince ayrıldık
Vay kerizim benim kendi parasının dilencisi olacak
G.. zekalı olmadığım için çekmem.
Teklif dahi edemez
yarın bir gün tekmeyi yiyeceksin demek
Babasını geçtim kendisine bile çekmem
Hayır. Beni hiç ilgilendirmez
Haydi geçmiş olsun 😂
Çok enteresan şeyler
Ense kalınlığına bağlı
Vay arkadaş millet nasıl seviliyoor😂
ne kadar süreli sevgilin ki?
pişman olma belirtisini göremedim yazılarda?
Babam için bile çekmem :/ djsj
Ne münasebet canım elbette hayır
Böyle manit banadaa lazim
Babam asla kabul etmezdi, ben de etmezdim..
geçmiş olsun kardeşim
Büyük konuşmayayım ama kendim için bile çekmem
Hayır yalakalık yapmam
Kimse için bir şey çekmem.
Niye çekiyim ki beni zerre ilgilendirmez
Manita için çekmem babasına mi çekeceğim
Asla isim olmaz çekmem
Yok o benim için kredi çeksin
Nasıl bir yoklukta kaldı acaba çocuk
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?