Anne ya da babadan borç olarak para aldınız mı aldığınız da ödediniz mi ya da ödemeye gereği duymaz mısınız? BANKA dışında bir ailemden alırım borç onuda geri öderim ben rahatsız ve huzursuz oluyorum borca
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılGecen aylarda aldim daha bi kolye alacaktim altinlar malum fiyatları artiyo 4 bin eksikti beklemek istemedim geri dolar olarak ödedim dolar artimca bozduracak 4u onun üstü benim olacak 😅😅
220 Yorumla
Soran+1 yılHmm iyi miş bende bir tane yüzük aldım pişmanım ya bir yüzük ne kadar olabilir sence erkek yüzüğü 1 hafta takmadım bile
- +1 yıl
Bende esim icin surekli bakiyorum ama erkek yuzikleri cok agir oldugu icin maliyeti yüksek oluyo
Soran+1 yıl23 gram geldi ve 30 bin tl verdim bilsem almazdim
- +1 yıl
Bilezik alsaydin keske
Soran+1 yılSen annem misin 😅😅oda diyor ben erkeğim bilezik mi takacam ya
Soran+1 yılKimse olursa 2 ay sonda kredi çekecek 250/300bine altın alacam kendime yüzük bilezik kolye ve küpe var bir kaç beğendiğim .. evlenme hayalim yok ama kalsın kenarda
- +1 yıl
Ozaman yuzuk falan alma değeri düşüyo gram al
Soran+1 yılYüzük neden düşüyor hadi bendekinde taş var ama bir kaç bayan yüzüğü var biri 12 bin biri 16 bin dedi ama çok hoş ya.. bilezik alırım ama yüzük ve bileklik hoşuma giden
Soran+1 yılKeşke kız olsam kendim takardim
- +1 yıl
Işçilik oldugu icin bence sen evlenmessin oyuzden begeniyosan kendine al
Soran+1 yılEvlenemem zaten bakalım kendime alayım bileklik
- +1 yıl
Al bakalım ama erkeklere altin pek model olmuyo gumuslerden sec ozel yaptr
Soran+1 yılŞu evden bir ayrılalım ondan sonra bilezik alacam senin dediğin gibi kendim takayım bileziği
- +1 yıl
😅😅 peki sen bilirsin
Soran+1 yıl😅😅 tombik yüzün gerek sohbetin için kalben teşekkür ediyorum . Canım sıkıldı bugün biraz sayesinde kafam dağıldı sohbetinde sende çok poncik ve tatlısın 😊😊🤍
- +1 yıl
Saol allah razi olsun gizli kullanıcı
Soran+1 yılSeni takip ediyorum takipçi listende varım arada sorularda görüşürüz omuzlarındabir adam olan benim
- +1 yıl
Hmm peki ismin manidarmis cvp vermeyebilirm
- +1 yıl
Bide o omuzlarinda degilde otuzlarinda olmasin
Soran+1 yılYanlış yazmışım pardon diyorum ya bugün küçük bir kaza yaptım maddi hasarlı bütün moralim bozuk o işte benim manidar mi ne işte sen zeki kadınsın anla işte 🤭
En İyi Cevaplar
Genelde onlar benden alır ama ödemez ben de istemem.☺️ Canları sağolsun dünyadaki en güzel varlığım ailem 💜
13 Yorumla
Soran+1 yılKeşke benimde senin ki bir ailem olsaydı ama benim bir ailem yok artık yolları ayiracam
Soran+1 yılRicaederim Hanım efendi saygılarımla
- Para & Ekonomi konusunda 534 cevap paylaştı.
+1 yılBen de borç sevmem yapmışsam da hemen geri öderim
Kimseden anne baba dahil borç almamaya çalışırım121 Yorumla
Soran+1 yılBense öyle yapmaya çalışıyorum genelde faizini öder bankadan alırım ki son bir senede bankalara borcum bir türlü bitmedi.. 1 yılda 300 bine yakın borç ödedim. 70 bin tl borcum var onuda bitirince ne yaparım bilmiyorum
- +1 yıl
Sorması ayıp olmazsa neyin borcu bu kadar?
Soran+1 yılAraba aldım ya .. Birtane kaza yaptık ona verdim 20 bin.. bir tane başka kaza yaptık ben haklı olmama rağmen yok kasko cartcurt bozulmasın diye ona verdim 30 bin.. 2 tane telefon aldım 35 bin.. en son 1 tane yüzük aldım 30 bin.. derken öyle böyle birikti borçlar.. Haa geçen sene 230 bine aldığım araç şimdi 600 bin oldu ama borçlarından bir türlü bitmedi.. aldığım para gelmeden gidiyor son 1 senedir böyle. Ailemden aldığım para 3500 tl... onuda 2 ayda verecektim... dün kavga ettim bazı konularda evi terk edecem diye aldığım parayı bankadan çekip verdim
- +1 yıl
Allah yardımcın olsun
Umarım bir an önce toparlarsın🤗
Soran+1 yıl. teşekkür ediyorum.. para değilde birinden para istemek zoruma gidiyor bana borcu olanlar varda benim borcum şahıs olarak kimseye yok işte.. ayrıca kime ben borç verdiysem hep kötü olduk anlamadım gitti ya
- +1 yıl
Rica ederim
Evet zor bir durum
Sende bundan sonra kimseye borç verme
Soran+1 yılVermicem belki inanmazsın 10 senedir sevdiğim bir kız vardı.. zor durumda diye borç bile değil tuttum hesabına 500 tl attım diye kavga ettik al paranı bir yerine sok diyor.. insanlık yapak dedik borç aldığı da vardı ben lafını bile etmedim.. ama kötü olup bitirdik herşeyi bir daha kimseye vermem
- +1 yıl
Ay yazık 10 senelik ilişkin sırf bu yüzden mi bitti?
Soran+1 yılEvet al paranı g.. ötüne sok diyor . Hani derler ya iyilik yaramaz bu kızda öyledi. Bende baktım olmuyor kestim umudumu kızdan
- +1 yıl
Cidden yazık olmuş
Neyse hayırlısı artık - +1 yıl
Belki geri döner pişman olup
Soran+1 yılArtık geçti 1 senedir konuşmuyorum en son bu deprem olduğundan aradım iyi mi diye merak ettim . Sonrası yok.
- +1 yıl
Hm anladım
Soran+1 yılSen evli misin .. insanlar nerden buluyor evlenilecek kızı erkeği..
- +1 yıl
Değilim
Ay ben de bilmiyorum ki😏
Soran+1 yılBimde satılsın sanada banada 1 koli alalım yoksam yandık 😅
- +1 yıl
😂😂😂😂😂
Olur alalım valla
Güzel olsunlar ama
Soran+1 yıl😅😅😊😊
- +1 yıl
Eic için teşekkürler
Soran+1 yılRicaederim 😊😊🤭🤲
- +1 yıl
😊😊
Para & Ekonomi konusunda 551 cevap paylaştı. Bizde genelde alışveriş olmaz. Sadece alış olur. Birdaha ne lafı olur nede geri ödemesi. Borç kelimesi sadece hatun bana para verince olur. Zaten o da altın verir altın alır. Sadece benden
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
21
Cevap
7Cevap
- Para & Ekonomi konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılPara verirler de borç değil istemeden verirler zaten ama borç diye istesem verim tabi
13 Yorumla
Soran+1 yılBen almam borç istedim ama evi terk etmem söz konusu .. Bende paraları kalmasın diye verdim karttan çekip
- +1 yıl
Hm
Soran+1 yılÖyle yani keyfim yok uzun zamandır
Para & Ekonomi konusunda 420 cevap paylaştı. Genelde annem benden borç alıyor sözde borç ama vermiyor 🙄😂
13 Yorumla
Soran+1 yılBen 1 aylık borç aldım 3500 tl kavga ettim evi terk edecem diye bankadan alıp verdim parasını
Soran+1 yılKavga sebebi para değil.. kavga edince aldığım borcu ben kendim verdim... bir tl bile borcum kalmasın üstüne yattı demesinler
+1 yılKeşke ikiside hayatta olsalardı da para vermeselerdi 😢😢
14 Yorumla
Soran+1 yılBaşınız sagolsun benimkilerde varda . Ama ölmüşler gibi. Ailemi tamamen hayatımdan silmek üzereyim
- +1 yıl
ALLAH acılarını göstermesin o acıyı anlatamam iyi düşün sonradan pişman olacağın kararlar verme derim
Soran+1 yılEvi terk edecem kiralık evde buldum.. annem benide götür diyor.. Ben yaşayan ölüye döndüm usta çıkarım kalmadı 32 yaşındayım çocukta değilim artık herkes kendi yoluna diyorum ölsünler demiyorum ama beni yaşayan ölüye cevirdiler
- +1 yıl
Sende haklısın ne diyeyim sadece iyi düşün kararını öyle vet Allah yar ve yardımcın olsun kardeşim
Gizli Üye(18-24)+1 yılYok ya ben yeğenimin annesinin nenesinin torununun annesinden almayı tercih ediyorum
116 Yorumla
Soran+1 yılEline sağlık
Cevap sahibi+1 yılAy teşekkür ederim ahaha
Soran+1 yıl🤗🤗🤗🤗🤗
Cevap sahibi+1 yıl😉🤷♀️🤷♀️
Soran+1 yılBana borç verecek insan yok ben güvenilmez aksi nalalet şerefsiz.. biriyimdir
Cevap sahibi+1 yılAhah canım 😂 bari söyleme ben güvenilir biriyim ama istemem çünkü annemden alırım bence sende al anneler kıyamaz çocuklarina
Soran+1 yılAnnenden al verme sende 🤗🤗annene sor damat lazım mi
Cevap sahibi+1 yılE zaten vermiyorum ki ahah gelin olmak için fazla küçüğüm
Soran+1 yılHmmm anladım ozaman büyüde gel ya ben 32 yim küçüksen dünya ahiret kankamsin 😊😊ben veririm borç diye aldığımı hep verdim. Borç alıp vermezsen bir daha lazım olduğunda istemeye yüzün nasıl olacak dimi
Soran+1 yılSen genede annene sor
Cevap sahibi+1 yılAnnem terlikle döver beni valla soramam
Cevap sahibi+1 yılBende 18
Soran+1 yıl😅😅haklısın ama herkesle kötü ol anneyi düşman etme kendine bilmiyorum benim sonum biraz kötü
Cevap sahibi+1 yılBunu asla yapmam herkes gider yine onlar kalır sende yapma bence
Soran+1 yılBenim ki dönüşü yok ya ben karar verdim hatta evi terk edecem dediğim de annem benide götür diyor.. annemi severim ama benim hayatımda ailemin bana yaşattığı telafisi mümkün olmayan zararlar gördüm ama canıma tak etti
Cevap sahibi+1 yılSen bilirsin ama
Son pişmanlık neye yarar
Gizli Üye(30-35)+1 yılVermez benim babam aşırı cimri birisidir malıyla gömülecek
322 Yorumla
Soran+1 yılAllah oylelerinden uzak tutsun ben annemden 3500 aldım geçen hafta bu hafta ödedim başka ödemelerimde var ama önce anneme olanı ödedim rahat edemedim
Cevap sahibi+1 yılAynen öyle pintiler dünyadan silinsin. Bu arada hani az parası olur fakir olur cimri olur ona bi şey diyemem de arsalar evler araba her şey var çok sinirim bozuk neyse fjjdnd
Soran+1 yılAnladım pintilik başka tabi.. dilerim kendi aşk evlilik işinde eşin pinti olmaz inşallah benimde bozuk moral bugün hiç sorma
Cevap sahibi+1 yılZengin diye aldık pinti çıktı diyor annem zaten ahahha fjsjxjj
Soran+1 yıl😅😅babanı dolandir bari
Cevap sahibi+1 yılAraba aldı anca bana işte o kadar
Soran+1 yılGetir arabayı satalım yiyelim
Cevap sahibi+1 yılOldu canimmm sonra tekrar araba alıcan mi bana 😂😂
Soran+1 yılBenim kini veririm ya da yaşın bana yakınsa evlenek😅😅ben babanın paralarını yemeyi öğretirim sana
Cevap sahibi+1 yılHe senin dert belli oldu ahah beni mi yolucan sen 😂😂
Soran+1 yılEvlenecek diyoz. Paralarını çarpmak ne demek yaa ayıp sana senin paran benim param.. benim param gene benim param 🤭sende pintisin galiba
Cevap sahibi+1 yılPinti değilim de enayi hiç değilim kanki sjjxjd 25 yaşındayım diye saf sanma beni😂😂😂
- +1 yıl
Baba araba aldı diyosun birde pinti diyorsun şükretmeyi mi bilsen azıcık
Soran+1 yılBen 32 yaşındayım saf demedim babam pinti diyen sensin ondan dedim 🤭🤭evlenmek istersen beklerim yoksa trafik te yolunda farında açık olsun. Bu arada 32 yıllık ömrümde kimsenin 1 lirasını yemedim seninde yemem
Cevap sahibi+1 yıl@Bitkinbirgirl kız sen de insanların hayatı hakkında bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olma. Açıkça yazmak istemiyorum da diyom bari baya zengin biri araba almak onun için hiçbir şey ama onu bile zor bela yaptı okey xjjxjdjd
Soran+1 yılYani benim babam bindiğim arabanın sibop kapağını bile almamış ayrıca
- +1 yıl
vefat ettiğinde her şeyi sana kalıcak zaten. Yaşıyorken hayattayken değerini bilmelisin. Benim babam vefat edeli 7 yıl oldu. Bana şunu aldı diyebileceğim hiçbir şey yok. Keşke yaşasaydı da hiçbir şey almasaydı.
Cevap sahibi+1 yıl@Bitkinbirgirl herkesin hayatı kendine
Soran+1 yılBaşın sağolasın @Bitkinbirgirl benimkiler sağ ama yoklar gibi ben ailemden 1 tl bile almadım aldıysam borç tu
Soran+1 yılTamam ortamı gelmeyelim bir birimize laf sokmayalim ağzımızın tadı kaçmasın
Cevap sahibi+1 yılLaf sokmadik ya herkesin hayatı kendine zor ne yapalım şimdi
Soran+1 yılEn zoru benim ki diyemem daha beterleride var tamam benden dolayı kimsenin kalbi kırılmasın arkadaşın babası vefat etmiş benim anne baba var ama benim için öldü sayıyorum senin var pinti .. Bilmiyorum bizler nasil anne baba olacaz bakalım
- Para & Ekonomi konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılAlırım ama öderim🤔 Babamdan aldıysam ödemem anama öderim😂
10 Yorumla Para & Ekonomi konusunda 487 cevap paylaştı. Almadım ama almazdım heralde çnükü aileyle o bataklıga hiç girmiceksin herkesin farklıdır tabi ama ben girmek istemem o bataklığa
10 Yorumla
+1 yılBorc aldigin fiyata bagli
15 Yorumla
Soran+1 yıl3500 tl aldım 2 ayda odeyecektim dün kavga edince kartımdan çekip verdim tamamını
- +1 yıl
3500 icin laf etmeleri cok sacma bunlarin lafinin olmamasi lazim
Soran+1 yılPara yüzünden çıkmadı ama kavga başka konular.. Bende kavga çıktığı için aldığımı verdim
- +1 yıl
O zaman sende suc
Soran+1 yılBende suç hmm
+1 yılSuanlik yüklü bir miktara hiç gerek duymadım ama ilerleyen zamanlarda araba vs almaya gerek duyarsam alabilirim diye dusunuyorum
20 Yorumla
+1 yılyok direkt alırım ne bırcu
12 Yorumla
Soran+1 yılBir zaman sonra öyle olmaz ama bir para istersin yok derler. Ben ailemden 1 tl bile almadım harçlıkta görmedim çocukken öyle alışınca şimdi istemek zoruma gidiyor
Soran+1 yılBankadan son bir yılda borç alıp ödediğim para 300 bin.. 70 bin borcum var. Ama banka dışında bir Allahını kulundan 1lira dahi istemedim
Para & Ekonomi konusunda 956 cevap paylaştı. Alırım başka kimden alcam
11 Yorumla
Soran+1 yılBen bankadan alıyorum valla sıkışınca aldım 2 ayda verecektim kavga edince 1 hafta oldu alalı karttan çektim verdim.. yakında ailemle bütün bağı kopacaram demesinler paranın üstüne yatti
+1 yılAlmadım da alırım niye almayayim
110 Yorumla
Soran+1 yılBen genelde bankadan alırım geçen hafta acil 3500 lazım oldu bayrama kadar öderim dedim. Diğer ödemeleri mi erteleyip önce annemden aldığım parayı verdim ama gerek yok yoksa kalsın dedi ama aileden borç istemek zoruma gidiyor bazen ondan alınabilir
- +1 yıl
Niye zoruna gitsin ailenin kelime manası ne demek?
Soran+1 yılBen bugün evi terk edecem diye kavga ettim herkes si... ktir git diyor ama.. annemde benide götür diyor bugün kiralık bir daire buldum belki ailemi komple silecem.. ben bankalardan bugüne kadar bekli 600/700 bin tl para almışımdır borç hiç umurumda olmaz ama hayatımda bir şahıstan para istemedim ailemdende zorda kaldım diye istedim kavga edince gittim eskiden çektim verdim paralarini
- +1 yıl
Himmm ailesel problemler var ise orası ayrı tabi umarım çözersiniz
Soran+1 yılBakalım kiralık bir ev buldum ona bakacam yarın hatalarımı iptal edecem çözüm belli benim için aile yok.. onlar için ben zaten değersiz biriyim. Gider yanlız ölürüm kimseye gerek yok.
- +1 yıl
Aaa hiç doğru değil bence ne yaşadıniz nasıl bir ilişkiniz var bilemem ama aile ata demek var bir yerlerde verilen değerler
Soran+1 yılNe mi yaşadım ailem yüzünden sakat kaldım 2011 de.. ailem yüzünden bir kızı sevdim nişanlandım birini ölesiye ya canımı hiçe sayarak sevdim yok kızı istemiyoruz dediler bazı sorunlarda ayrıldım sevdiğim kızı alamadım gitti başkası ile evlendi.. onlar yüzünden sakat kaldım 1 sene yattım hayatım mafoldu.. lafa gelince sağa sola biz çocuklarımız için çalışıyoruz ediyoruz... çocukken arkadaşlarım günde 5 lira harcarken biz ayda 5 lira alırdık oda yol parası okulda o şu parası .. Haa imkan olmaz alamazlar anlarım.. imkan varken vermezdi ata da yok bende yokum ölüme gelenin Allah belasını versin
- +1 yıl
Peki tamam özür dilerim iyi geceler
Soran+1 yılÖzüre gerek yok kimse ailesini kolay kolay hatta bazıları için imkansız silmesi ama beni ölüye çeviren bir aile ile artık yaşamak istemiyorum sadece bu ne onlarla kötüyüm ne iyi.. sadece alacam ceketimi sonrası yok.. ne ölüme ne ölüsüne gelmicem gelmesinler
Soran+1 yılHayatta her şey affedilirde sevdiğin birini kaybetmenin acısını yaşayan bilir.. Bilmiyorum nişanlım benden 2 ay sonra başkası ile evlendi 3 sene sonra ayrılmış dayaklar yüzünden bana dönmeye kalktı ben 1 tokat attimda 5 sene vicdan azabı çektim.. niye ailem istemedi onların aileside sorunlar çıkarınca ayrıldık.. şimdi sana anlat anlat bitiremem ailemin nelere sebeb olduğunu ama artık yeter diyip silecem
+1 yılanneden borç mu alınır ya zaten vermekle yükümlü
10 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 4,7b cevap paylaştı.
+1 yılAldık, ödedik.
10 Yorumla
+1 yılBorç alırım ailemden dediğim günde fazlasıyla veririm sıkıntı yok
00 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 4,9b cevap paylaştı.
+1 yılAlırım ve borcumu da öderim
00 Yorumla Ben borç almam faiz li veririm😎
00 Yorumla
+1 yılBen alırım. 20 yıl sonra ödeyeceğim.
00 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 1,4b cevap paylaştı. Harçlık alıyorum
00 Yorumla
+1 yılBizim aile arasi borc olmaz
20 Yorumla
+1 yılFaiz odemelten iyidir
10 Yorumla
+1 yılAramız iyiyse niye olmasın
10 YorumlaAldım ve ödedim. Aldım yine ödüyorum.
10 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 6,6b cevap paylaştı.
+1 yılAlırsam geri veririm
00 Yorumla - Para & Ekonomi konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılAlırım
00 Yorumla Para & Ekonomi konusunda 1,2b cevap paylaştı. Almam
00 YorumlaTabiki
00 Yorumla
+1 yılAlınır
00 Yorumla
Devamını Gör(13)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi