Arkadaslar kiracımın 2. senesi bitti. Dün yani 5 ocakta 3. seneye kontrat otomatik yenilendi ama kendisi bana Haziran ayından beri evi ocakta kontrat süresi biter bitmez boşaltıcağını söylemişti bugun konuştum ve şimdide benden Mart ayına kadar müddet istedi bir aksaklık yaşadım beni marta kadar idare et martta kesin çıkıcam dedi şimdi benim elimde kiracının imzası olan boş tahliye taahhütnamesi var ben bunu Mart ayına kadar beklesem Mart ayında da çıkmazsa tahliye taahhütnamesinde tarih kısımlarını doldurup mahkemeye versem çıkarabilir miyim? (yargıtayın boş imzalanan tahliye taahhütnamesinden doğacak bütün sorumluluğun kiracıya ait olduğuna dair bir sürü kararı var yani tarihleri benim doldurmamı yargıtay kabul ediyor ondan yana sıkıntı yok) benim sorum kontratın yenilenmiş olması tahliye kağıdını kullanmama bir engel olur mu olmaz mı?
Kiraları zamanında ödeyip ödemediği, hesabına atıp atmadigi onemli. Kanunlar kiracıdan yana
1. Tahliye sartmanesi vardı imzalattiusan hemen icra ya git.
2. İmzalatmadiysan hemen imzalat önümüzdeki ay için.
3. Hiç bir şey yapamazsan imzalamazsa notere gidip iskanini boşaltması için ihtar gönder. Zamanı geldiğinde de icra dan ya da karakoldan kolluk görevlileri ile git ve boşalt evini.
4. En kötü ihtimal ilgili yerlerden bilgi alıp mahkemeye ver.
Zor kullanirim dersen geri teper. Ki öyle bir hakkın yok.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Para & Ekonomi konusunda 325 cevap paylaştı. avuaktlık konu. bu ülkede o kadar belli olmuyor ki kanunlar karmasık biraz. ki kanunları sallayanda yok. ben acıkcası evim olsa 2. bir tane ki almam hadi birinden kaldı satarım. kiracı istemem. babamın var bi tane her kiracı cıktıgında evi tadilata sok. masraf. kurumsala kiralarım dükkan en fazla sahsa değil. onun yerine giderim ev parasına temettülü bir kagıt alırım. bilmiyorum ne kadara gelir. 2milyonluk bi ev desek ortalama aylık 340/12 28bin ediyor. bence iyi vakıfkatılıma göre hesapladım
00 Yorumla
+1 yılMerhaba,
Gerçekten artık öyle zor zamanlarda yaşıyoruz ki kiracı olmak da ev sahibi olmak da zor bir şey. Ekonomik şartlar ve insanların geçim durumunu göz önüne alacak olursanız kira fiyatları da yüksek ahaliyle onun da haklı sebepleri olabilir ama yasal olarak da kontratı olduğu için şu anda belki herhangi bir şey yapamazsınız ama şu andan sonra yapabileceğiniz tek şey, Mart ayına kadar bekle çıkmazsa tahliye taahhütnamesi kağıdını doldur mahkemeye ver00 Yorumla
Her türlü Mart 'ı bekleyeceksin. Tahliye taahhütnamesinden evvel öncesinde noterden daireyi boşaltması için bir protesto çekmen gerek sanırım. Bu yok hem tahliye için kiracının resmi olarak bilgilendirilmesi gereğini karşılamış olur, hem de belki de aslında çıkma niyeti yoksa bile bu protestodan sonra genellikle daireyi boşaltırlar. Bu konuyu bir araştır.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
45Cevap
- Para & Ekonomi konusunda 22,8b cevap paylaştı.
u +1 yılMart ayına kadar bekle çıkmazsa tahliye taahhütnamesi kağıdını doldur mahkemeye ver
00 Yorumla Para & Ekonomi konusunda 435 cevap paylaştı. Boş imzanın olduğu tahliye tahahhutnamesine tarih sonradan atılarak, kiracinin tahliye edilmesi için sulh hukuk mahkemesine dava açabilirsin.
Mahkemenin ilk duruşmasına gelmezse, ikinci bir güne ertelenir. Yine huzura gelinmedigi takdirde, gıyabında tahliye emri çıkarılır. Kontratın uzatılmış olması, bunu kullanmaya engel değildir.
BOŞ TAHLİYE TAAHHÜTNAMESİNE KESİNLİKLE İMZA ATMAYİN kiracılar, zorda kalirsaniz fotoğraf çekin.
318 Yorumla
Soran+1 yılPeki mahkeme kiracıya tahliye kararı verirse kiracının evden çıkma masrafını ben mi karşılıcam yoksa kendisi taşınıp gidicek mi?
Soran+1 yılPeki ben bunu mahkemeye vermeden direk icraya verip icra yoluyla tahliye ettirirsem o zaman da mı masraflar kiracıya ait?
Soran+1 yılBirde size son birsey sorucam benim elimde boş tahliye taahhütnamesi haricinde kiracının evi martta boşaltıcağına dair imzaladığı kağıtta var ama bu kağıdı imzalamadan önce whatsaptan kağıt imzalamam diye mesaj atmıştı bende bunu kabul etmediğimi yüzyüze konuşalım diye kendisine geri mesaj yazmıştım sonra yüzyüze geldik ve yüzyüze gelince kağıt yazıp imzalayıp vermeyi kabul etti şimdi mahkemelik olursam o bana kendisinin whatsaptan yazdığı kağıt imzalamam mesajını delil gösterip ben onu imzalamadım falan diyip bu işten yırtabilir mi? ben kağıt imzalatmaya giderken yanıma annemi babamı ve arkadaşımı şahit olarak götürdüm onların şahitliği işime yarar mı?
u +1 yılElinde zaten imzasinin olduğu boş tahliye taahhütnamesi var, bu tek başına yeterli bir değer.
Tarih kısmını doldurup, sulh hukuk mahkemesine ya da genel icra dairesine verebilirsin. Icra dairesi yoluyla çıkarım daha kısa sürede olur ama itiraz halinde yine mahkemeye gidilir. Direkt sulh hukuk mahkemesinde dava açılıp tahliye emri istenmesi kesin yoldur fakat bunda da gün verilme ve erteleme durumu var.
Sana ben kağıt imzalamam demesi bir delil değil, kendi imzasının olduğu bir başka kağıt vermesi ikinci bir delildir. Imzanin kendine ait olduğu bilirkişi incelemesiyle kanitlanir.
Soran+1 yılPeki sizce ben bunu dediği gibi Mart ayına kadar bekliym mi yoksa yarın gidip mahkemeye veya icraya veriyim mi?
u +1 yılTarihi yazdıktan itibaren 1 ay içinde başvuru yapman gerekiyor, Mart ayına kadar bekle. Zaten ülkenin halini görüyorsun, taşınmak ve yeni ev bulmak kolay değil.
Madem senden Mart 'a kadar süre istedi bekle, Mart 'ın sonuna kadar hâlâ çıkmazsa, tarihi atıp 1 ay içinde işleme koydur.
Şimdi yapma, yazıktır. Unutma, tarihten itibaren 1 ay içinde başvurun gerekiyor!
Soran+1 yılYa zaten benim genel olarak kiracı ile bir sıkıntım yok ama şu an nişanlıyım ve evlenip kendi evimde oturucam kiracı çıksa tadilat yapıp eşya düzmeye başlıcaz o yüzden elim kolum bağlandı ama olmadı marta kadar bekliym baktım olmadı hala çıkmadı o zaman tarihleri yazıp veriyim sizede teşekkür ederim
u +1 yılAnlıyorum, hakkında hayırlısı olsun diyelim. Sen de haklısın ama ekonomiyi biliyorsun, 5-6 binden aşağı fiyata ev kalmadı. Depozitosu, emlakçı komisyonu, taşınma parası derken, nereden baksan en az 15-20 bin lira lazım. Mart 'a kadar idare et madem, onun da gönlü olsun.
Mart 'ın sonuna kadar hâlâ çıkmazsa, tarihi atıp işleme koydurabilirsin.
Rica ederim, iyi geceler
u +1 yıl@Gflared İmzayı ben atmadım deyince sözleşme geçersiz sayılacak öyle mi?
Gerçekten çok mantıklı bir düşünce! O zaman herkes sözleşme yapsın, imza benim değil deyip ortadan çekilsin.
Icra yoluyla yapılan tahliye taahhüdü işlemlerinde imzaya itiraz olduğu vakit, sulh hukuk mahkemesine dava açılır, imza incelemesi sonrasında yine tahliye kararı verilir, tüm dosya ve dava masrafları davaliya atılır.
u +1 yıl@Gflared Tahliye tahahhutnamesi kişilerin özgür iradesiyle imzalanan, kira sözleşmeleriyle birlikte imzalanmamasi gereken, bu durum bilinmediği için; kiracilarin kontratlarin yanında şartsız imzaladığı sözleşmeler olup, tarih kısmı sonradan doldurulup, evden tahliye işlemi için kullanılabilir.
Tarih kısmınin sonradan atılabildigi Yargıtay tarafından kabul edilmiştir, imzaların sahteligi sulh hukuk mahkemesince bilirkişi incelemesine tabi tutulur. İmzanın kişinin kendisine ait olup olmadığı inceleme sonucu kanıtlanir.
Gerçek imzasının yerine saçma sapan şekilde imzalar atması dahi, grafoloji uzmanlarinca tespit edilir.
Benim yorumum sizi neden bu kadar ilgilendirdi, onu da sormak lazım. Kendi görüşünüzü yorumlara yazabilirsiniz.
u +1 yıl@Gflared Senin tüm imza örneklerin çıkarılır, tek tek incelemeye tabi tutulur. Sallama imza atman dahi, o imzanın sana ait olup olmadığını kanıtlama imkanı sunar. O zaman her sözleşmeye bir imza sallayıp, "bu benim imzam değil!" diyerek çekilelim.
Hadi, sana da aynen kanka. İyi akşamlar
+1 yılBizim ülkede kiracılara saçma sapan gereksiz haklar veriliyor. Yeni bir kontrat elle yapılmamışsa ve kontratın süresi bittiyse ve hala evi boşaltmamışsa otomatik olarak haneye tecavüzden yargılanmaları lazım kiracıların (ev sahibinin rızası yoksa tabi) otomatik kontrol yenileme de neymiş yahu? Evin tapusunu veriyorlar resmen kiracılara istediğiniz kadar oturun diye. Derhal bu saçma kanunlardan geri dönülmeli. Senin soruna gelecek olursam telefonlarına cevap vermiyorsa git daireye zilini bas yüz yüze konuş baktın martta kesin çıkıcam diyor o zaman bana Mart 'a kadar paramı ödersin de. Sakın bedavaya oturtma. Bu kiracıları savunanlar da darbecidir benim gözümde. Ya şimdi ev sahibi kontrat bitmeden zam yapıyorsa eyvallah atın hapse gitsin veya para cezası tazminat falan verin ama ev sahibinin evini niye kiracıya teslim ediyorsunuz. Böyle saçma sapan hak olamaz ya.
20 Yorumla
+1 yılMerhaba biz kiracımızı evden çıkartmak istiyoruz ancak çıkmıyor. Yüzlerce kez hakim karşısına çıktık. Ama imza benim değil dedi. Halbuki onundu. Ancak hayırlısıyla evden çıkartacağız anlaşıldı. Tavsiyem doğru bir avukat bul ve işini bir an önce hallet
09 Yorumla
Soran+1 yılAvukatlar o kadar çok para istiyor ki tutmaya param yok napıcam bilmiyorum sadece bir avukatla görüştüm sen bilirsin istersen bekle ama çıkıcam diyip çıkan kiracı daha görmedim dedi bir de şimdi yeni sisteme arabuluculuk gelicekmiş arabuluculuk gelmeden mahkemeye ver dedi kafam karıştı
- +1 yıl
Tanıdığın bir avukat var mı o belki yardımcı olur
Soran+1 yılmaalesef yok sizin ne kadar sürdü mahkeme süreciniz birde mahkeme tahliye kararı verirse kiracının taşınma masrafı size mi ait? Normalde bende beklemek istemiyorum bir an önce işlemlere başlıyım istiyorum ama adam dediği gibi ya gerçekten martta çıkıp giderse o zaman ben yaptığım mahkeme masrafı ile kalıcam onu düşünüyorum
- +1 yıl
Vallahi mahkeme sürecimiz yaklaşık 10 ayı buluyor. şu an da Hakim izne çıkmış:( gelince hayırlısıyla çıkartacağız. Babam ilgileniyor o işlerle açıkçası. Artık emekliliğini yaşamak istiyor :) Bence biraz daha bekle mahkeme masrafı istemiyorsan. Ama Martı geçerse bil ki adam seni oyalıyor
Soran+1 yılİnşallah emekliliği güzel geçer huzurlu bir şekilde yaşar :) bakalım olmadı marta kadar beklicem martta mahkemeye vericem
- +1 yıl
Teşekkürler :) Bizimki de telefon ediyoruz açmıyor
Soran+1 yılKiraları yatırıyor mu peki
- +1 yıl
Evet çok şükür ancak çıkması için belirli bir değerin üstünde zam yapamıyorsunuz
Soran+1 yılAynen yüzde25 in üzerinde yapılmıyor. Sizde mi tahliye taahhütnamesi kağıdı ile mahkemeye verdiniz
elinde boş tahliye kağıdı var sence oyun oynar mı? o sendeyken adam Mart ayına kadar zaten diken üstünde şimdi senin yapacağın Mart ayında bpşaltması için ihtar çekmen ama bence gerek yok zalim olmayın Mart ayında boşaltmazsa istedipin tarihi yazabiliyorsun dimi
02 Yorumla
Soran+1 yılAdam biraz şey kafasında cahilin gözü pektir modunda yani asıyor kesiyor öyle bir tip yüzyüze konuşmaya gittiğimde ısrarla çıkıcam martta kesin çıkıyorum dedi bende bana güvence olarak kağıt imzala ver dedim imzalamam dedi o zaman elimde tahliye kağıdın var mahkemeye veririm dedim ver o kağıt bir işe yaramaz diyor ben çıkıcam martta ama sen mahkemeye vereceksen ver diyor
Gizli Üye(36-45)+1 yılTahliye kağıdı iyi ki varmış ama evli ise sadece tek kişinin imzası geçerli olmuyormuş, böyle bir şey duydum karı koca ikisi birden imza atmali yoksa geçersiz deniyor😔 her şey artık kiracıdan yana devlet ev sahibini hiç düşünmüyor. Evin tapusunu versen kimse hayır demeyecek nerdeyse
11 Yorumla
+1 yılİki ay beklemek seni zora sokmayacaksa şans ver sözünü tutacak mı bak. Daha önce paranı geciktirmedi, sana herhangi bir sorun yaratmadıysa biraz anlayışı hak ediyor bence. Zor bir zamandan geçiyor olabilir sahiden, öyle böyle hepimiz zor zamanlar yaşayabiliriz. Eğer sana sorun yaratmıyorsa anlayışlı davranmamı tavsiye ederim.
10 Yorumla
+1 yılİnsanlık namına soğuk kış mevsimini de göz önünde bulundurup Mart ayına kadar mühlet verdiğini bildir kendisine. Mart ayinda cikmazsa durumu adli mercilere taşı. Zaten 2 3 ay kadar müsade etmişsin insanlık olarak üzerine düşeni yapmışsın. Kiracı lehine hiçbir durum ortaya çıkmaz bu şekilde
02 Yorumla- +1 yıl
Helal olsun en mantıklı insansın aynı zamanda ADAMSIN
- +1 yıl
Eyvallah 🙏
- Para & Ekonomi konusunda 500 cevap paylaştı.
+1 yılMartın kaçında çıkacaksa tahliye edeceğine dair noterden bir yazılı kağıt alın elinden. O tarihte boşaltmazsa evdeki tüm eşyaları dışarı çıkartma hakkınız olur bir polis bulunması lazım o an tabii ki yanınız da sonradan şuyum buyum çalındı dememesi için. O süreye kadar da normal kiranızı alabilirsiniz..
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılKatakulliye gelmissiniz. Kiracilar yilbasini atlatana kadar cikiyorum diyir sonra yrnilenince cikmkyorum diyor. O adami bosuna beklemeyin sizi oyaliyor. Herseyi wp tan yazdirin. Mesela ocakta cikuyorum diyor ya onu mutlaka whatsapp tan almaniz lazimdi. Kiraci cikarmak cok zor is bosuna ugrasmayin cikaramazsiniz. Kirayi arttirmaya bakin
03 Yorumla- +1 yıl
SENDE ŞİMDİ YORUMMU YAPTIN ZANNEDİYORSUN UYU SEN UYU
Cevap sahibi+1 yılNe diyon haci sen burada soytarilik yapacagina git kirani denklestir.
Soran+1 yılOcakta çıkıyorum yazısı bende mevcut mahkemelik olursak delil olarak sunucam
Gizli Üye(30-35)+1 yılValla bizim. kiraci 1000 tlye oturuyo 2. kat on cepe ne zam yapio ne bisey babamda saf bi adam biseyden anlamiyo bana biraktirmiyoki zam yapcam hayir diyo otursun yazikkkkk diyo 1000 tlye oturan kaldimi baba nediyon sen diyom adam yokkk diyo kiralik evler 6000 bin babacim diyorum insaf yani ekmek 5 tl olmus ah baba ahhhh 🤨🤨🤨 kaddar degilim ama saftirikde degilim kusura bakmasin kimse
07 Yorumla- +1 yıl
babanın kiracısı olayım ben 1500 tl veririm
Cevap sahibi+1 yılNiye az degilmi babamda okadar ister zaten kiyamaz sana merak etme
Cevap sahibi+1 yıl🙄🙄🙄
- +1 yıl
Şaka yapmıyorsun demi ciddisin 1000 lira kira ne bu devirde hangi şehir
Cevap sahibi+1 yılKuran carpsin Ankara
Cevap sahibi+1 yılBabamin yufka yüregi
Cevap sahibi+1 yılYalan soylememki😔😏
+1 yılSeninle tartışma yapmıyor anladığım kadarıyla. Mart ayına kadarda müsaade istiyor. sende bu imkanı tanı ona. mahkemeye de gerek kalmaz belki. Her şeyi mahkemeye taşımamalı anlaşmalı birazda..
11 Yorumla
Soran+1 yılBende zaten hemen mahkemeye gitmek istemiyorum mahkemeler çok dolu gitsem en az 2 sene sürecek ama ya marttada çıkmazsa geç kalmış olur muyum diye korkuyorum şimdi arabuluculuk sistemi de gelicek diyorlar bir avukatla görüştüm arabuluculuk işi devreye gitmeden git ver mahkemeye dedi kafam karıştı
Bence birkaç ay bekleyebilirsin, ancak dediği gibi sözünde durmayıp Mart 'ta da çıkmayıp iyi niyetini suistimal ederse o zaman mahkemeye vermelisin.
20 Yorumla
+1 yılSiz ev sahiplerinin Allah bellasini versin anlaşılan o kadar oturduğuna göre sorunlu biri değilmiş tabi gördün kiralar her yerde artmış dedin bir kazikta bende atayım gecinip giderim inssalllah deprem olurda o evin altında kalirsinizda hiç bir hayrını göremezsiniz hastalikk olup da geri döner o kira parasi ,
sizin gibiler yüzünden insanlar kötü yola düşecek
00 YorumlaSöz gider yazı kalır. Yapman gereken tek şey Noterden 15 Mart 2023 tarihine kadar evi boşaltın şeklinde ihtar çekmektir. Yoksa söz ile olmuyor bu resmi işler maalesef.
02 Yorumla- +1 yıl
Aynn
- Para & Ekonomi konusunda 336 cevap paylaştı.
+1 yılBeklemekten başka çaren yok zaten. Kiracı kendisi çıkmadığı sürece zorla çıkaramazsın. Elinden tahliye taahhütnamesi almamışsan tabi.
01 Yorumla
Soran+1 yılAldım tahliye taahhütnamesi kağıdı var
Gizli Üye(36-45)+1 yılŞu yorumlara bak siz Türkler kötü insalarsiniz , birbirinize çok büyük kötülük yapıyorsunuz , kiracı demek dar gelirli demek evinizde bedava oturmuyor, insiyatif alın insan olun yeri gelince sizler dindar kesilirsiniz bizimde dairemiz var bir kere arayıp rahatsiz etmesik insanların yakasından düşün , ben yahudi bir ailenin çocuğuyum ve bununlada gurur duyuyorum sizlerden olmadığım için şanslıyım.
00 YorumlaSon bir kez daha iyi niyetle oturup konuş ve son uyarını yap. Mahkeme vb ile uğraşmadan halletmeye çalış işini
00 YorumlaDurumunuz kötü değil ve şimdiye kadar kiracınız sorun çıkarmadı ise bekleyin derim zaten çok zor şartlar. Dua almış olursunuz
00 Yorumla
+1 yılbu dönemde kiraları geç ev bulmakta zor kışın ortasında biraz daha tölere edebilirsin 2 ay hemen geçer
00 Yorumla
+1 yılMart ayı kesinse bekle. Belki başka bir şeyler arıyordur bir de sokakta kalmasın anlayış göster. Senin de acelen yoksa tabii
00 Yorumla
+1 yılMart ayına kadar çıkacağım demiş , ne bu acelen kendi kafanda kurmuşsun mahkemeyi bile düşünmüşsün bravo 👏 🤣 size katlanılmaz
00 Yorumla
+1 yılYani ev bulmak felan zor olabilir biraz müsade edilebilir.
01 Yorumla
Soran+1 yılMart ayında başka bir ile taşınıcakmış oradaki iş yerinin açılmasını bekliyormuş ondan marta kadar vakit istiyor
Bu kiracin kotu bir insan mi once onu ogrenmek lazim , diger kiracilara sorun cikartiyor mu size sorun cikartiuor mu zararli biri mi yani
00 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 670 cevap paylaştı.
+1 yılBeklemeye imkanın varsa bekle zaman kötü biraz iyi niyetini suistimal etmediği sürece idare etme gücünde varsa iyi olur
00 Yorumla bekle bari.. kış günü imkanın varsa bu töleransı tanı🤷♂️
02 Yorumla
Soran+1 yılAkşam saat 20.00 gibi bir daha arıcam yine açmazsa pazartesi günü mahkemeye gidicem zaten yapıcak birsey yok yani kirayı da hala yatırmadı
+1 yılBekleme.. buldozerleri çağırıp evi yıkmaya başla
00 Yorumla
+1 yılmahkemeye versen en erken 4 5 ay sonra netice alırsın
zaten martta çıkacaksa bekle
00 Yorumla
+1 yılMesaj yaz cevap vermezse hemen mahkemeye ver evraki
00 YorumlaBu seni kötü etkileyecekse direk yapman gerekeni yap
00 Yorumla
+1 yılMahkemeyle uğraşmayın tapuyu bir yakınınıza devredin. Devir olayında sözleşme kontrat fes oluyor o zamanda kapı dışarı edersin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılMart ayında evi boşaltacağına dair imzalı belge al. Mart ayında boşaltmazsa o kağıtla birlikte mahkemeye git.
02 Yorumla
Soran+1 yılKağıt imzalamam dedi ama martta çıkmazsa bende de boş tahliye taahhütnamesi var onu doldurup vericem
Cevap sahibi+1 yılkiracının imzası varsa doldur fotokopisini çek 1 nüshasını kiracıya ver
Mart ayına kadar bekle. Ondan sonra yspılması gereken ne varsa yaparsın.
00 Yorumla
+1 yılZor zamanlar. Biraz bekle olmazsa mahkemeye başvur.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHemen işlemi başlat çünkü süreç uzun sürüyor. Adam martta çıkmaz ise min 2 ay ile 1 yıl arasında işin uzama şansı var.
00 YorumlaOcak ayı diyor kiş vaktinde nereye çıksın insanlar hicmi merhamet vicdan kalmamış şimdi çıkmasada hak ediyosunuz iki kuruş zam yapmak içinde yapmadiginiz yok
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıl2 sene için niye girmiş ki oyalayıp 4-5 sene oturacak galiba
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBiliyorum o kişileri direk noterden takdirname çıkar yoksa o adamın çıkacağı filan yok
00 Yorumla
+1 yılMart ayına kadar bekle çıkmazsa tahliye taahhütnamesi kağıdını doldur mahkemeye vereceğini öncesinden bildir kiracıya
02 Yorumla
Soran+1 yılKontratın bu ay yenilenmesi benim martta tahliye kağıdını mahkemeye vermeme bir engel değil dimi önemli olan tahliye kağıdında yazan tarih
- +1 yıl
Evet önemli olan tahliye kağıdında yazan neyse odur
+1 yılGerçekten bazen her şey istediğimiz ve plandığımız gibi olmayabiliyor.
Bunun için böyle durumlarda empati kurmanızı tavsiye ediyorum çünkü bu sizde olabilirdiniz.00 Yorumla
+1 yılBence beklesen rn mantıklı olanı yapmış olursun ve sorun teşkil etmez herhangi aksaklık yaşarsan
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBir aksilik olmuş belli ki. Mart ayına kadar bekleyin, çıkmazsa gerekli yerlere başvurun.
00 Yorumla
+1 yılKesinlikle hayır süre kazanmaya calısıyor cıkmazsa dava aç ben açtım süresini bekledim ve tazminatımıda aldım faiziyle
00 Yorumla
+1 yılAcele atme Mart ayı gelmeden konuşursun eğer çıkmıyorum derse hemen tahliye kararını işleme koyarsın
00 Yorumla
+1 yılmahkemeye versen en az bir yılsürer martı bekle :)
00 YorumlaÇıkma nedeni neydi kiracınızın
03 Yorumla
Soran+1 yılKendisi başka şehire taşınıcağını söyledi çıkma kelimesi benden değil ondan çıktı yani ona evden çık diyen ben değildim
Soran+1 yılBekleme kararı aldım eğer çıkmazsa mahkemeye vericem
Otomatik uzama diye bir şey yok diye biliyorum
00 Yorumla
+1 yılBence bir avukatla görüş
00 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 385 cevap paylaştı.
+1 yılBekle yine çıkmazsa gerekeni yap
00 Yorumla
+1 yılBekle ya yazık belki zor durumdadır
00 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılVallahi huyuna suyuna gidin
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılKış ayında hemen taşınmak zor olur bence bir süre daha merhamet gösterebilirsin.
00 Yorumla
+1 yılBekle, çıkmazsa mahkemeye ver
00 YorumlaBekle son kez. Çıkmazsa artık hakediyor mahkemeyi
00 Yorumla
+1 yılMart ayına kadar bekle 1. Seçenek
00 YorumlaBeklemek tek çare
#Hükümdar00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl2 ay daha bekle be nolcak
00 YorumlaAvukata danış
00 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılBekle
00 Yorumla - Para & Ekonomi konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılSen bilin.
01 Yorumla- +1 yıl
Eğer varsa başka müşteri eve yerleşecek Mart ayını bekleme yoksa Mart ayini bekle..
- Devamını Gör (12)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat