Esim bana arada bir 200 tl birakip ise gidip, aksam geldiginde ne kadar kaldi diye sorar. Cok cimri, ve kurusuna kadar herseyi sayiyor. Kart ile ödeme yapsam hemen haberi oluyor. Gereksiz alisverise cok kizar. Ama bende basklarina özeniyorum. Bende bakimli dolasmak isterim, kahve icmek isterim. Bakim yapip onun karsisina cikmak isterim. Gizli gizli nasil para biriktirebilirim? Bi öneriniz var mı?
Erkeğin parasından güç devşirip, bakım yapıp, dolaşıp başka erkeklerin ilgisini çekeceksin. Bir de dışarıda beş para etmeyen pahalı kahve içmekten bahsediyorsun. Kocan işteyken sen bakım yapıp kimle kahve içeceksin? Kocan gelince yap bi kahve evde için. Bakımını o parayla evde de yaparsın. Kocan sana 2000tl de bıraksa sen biriktiremezsin. Yettiremezsin bile. O zaman niye evlendin adamla. Kendin çalışıp süslenip kahve içseydin.
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Yuhhh. Kendim calisiyorum zaaten bebegim var. Bir sene annelik izinindeyim. Yani baaaaya bi günahimi aldin. Halile yorgunum. Bunalimdayim. Yani bilmiyorum senin kalbini kim kirdiysa artik. Düsündügün gibi öyle seylere niyetim yok.
Vermek zorunda tabikii dua okuyabilirsin Allahın isimlerinden esmalardanda okuyabilirsin istersen eger. Bir sürü esması var anlamına faziletine bakıp senin için en uygununu seçebilirsin