Para & Ekonomi İnşaat halinde ev aldım bitti ama ev sahibi fiyat arttırdı. Ne yapmalıyım? Tomrishatun69 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor 1m 200 ev aldım ama şimdi 1.5 m diyo enflasyon var didyo Güncellemeler+1 yıl Ev sorunumu çözdüm fikir belirten arkadaşlara çok teşekkür ederim İnşaat halinde ev aldım bitti ama ev sahibi fiyat arttırdı. Ne yapmalıyım? Cevapla Fiyat Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 22,8b cevap paylaştı. Kendi kafasına göre artış yapamaz. 0 0 Yorumla
Salih03tr Takip Et Yoda Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Kendi kafasına göre artış yapamaz. Tabiki sözleşme yaptıysanız. Sözleşmede ne diyorsa onu uygulamalı. 0 0 Yorumla
Banker_Bilo Takip Et Master Yaş: 51 , eic 100% +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 597 cevap paylaştı. Sözleşme varsa b*k yesin. Bitmiş evde fiyat mı artarmış? Fırsatçı i**e. 0 2 Yorumla Banker_Bilo +1 yıl Nasıl çözdün meseleyi? Tomrishatun69 +1 yıl Avukata verdim adam ceza alacaktı hatta uzlastik
pepperda Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Ne yapacağın yaptığınız sözleşmeye bağlı pek tabi. Sözleşmenizde yazmıyor mu evin satış fiyatının ne olacağı, neye göre belirleneceği? 0 0 Yorumla
çok_yaramazınız Takip Et Master Yaş: 36 , eic 50% +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 1,1b cevap paylaştı. Sözleşme de olan şartlar geçerli sonuçta temelden almışsın bir şey alamaz vermezsen 0 0 Yorumla
07Sacerdos Takip Et Xper 5 Yaş: 34 , eic 93% +1 yıl Satış sözleşmesi varsa bunu talep edemez. ama her şey sözde anlaşmaysa isteyebilir 0 0 Yorumla
Highline Takip Et Master Yaş: 43 +1 yıl En başta anlaştığın rakam geçerlidir anlaşmalı belgen yoksa bu dediklerin seni kurtarmaz o evi alamazsın 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Türkiye'de fırsatçılık diz boyu. Kim kime fırsatçılık yaparsa ne güzel dünya :)) 0 0 Yorumla
XG10AV Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 1,2b cevap paylaştı. Gerekli kurumlara şikayet talebi oluşturun. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Kendi kafasına göre artış yapamaz.
Kendi kafasına göre artış yapamaz. Tabiki sözleşme yaptıysanız. Sözleşmede ne diyorsa onu uygulamalı.
Sözleşme varsa b*k yesin. Bitmiş evde fiyat mı artarmış? Fırsatçı i**e.
Nasıl çözdün meseleyi?
Avukata verdim adam ceza alacaktı hatta uzlastik
Ne yapacağın yaptığınız sözleşmeye bağlı pek tabi. Sözleşmenizde yazmıyor mu evin satış fiyatının ne olacağı, neye göre belirleneceği?
Sözleşme de olan şartlar geçerli sonuçta temelden almışsın bir şey alamaz vermezsen
Satış sözleşmesi varsa bunu talep edemez. ama her şey sözde anlaşmaysa isteyebilir
En başta anlaştığın rakam geçerlidir anlaşmalı belgen yoksa bu dediklerin seni kurtarmaz o evi alamazsın
Türkiye'de fırsatçılık diz boyu. Kim kime fırsatçılık yaparsa ne güzel dünya :))
Gerekli kurumlara şikayet talebi oluşturun.