Arkadaşlar bu ülke nereye doğru gidiyor, sizce düzelir miyiz artık?

Merhaba arkadaşlar sizce bu ülkenin sonu nereye varır bu insanlar bir rahat yüzü göremeyecekler mi benim gün geçtikçe umudum tükenmeye başladı ülkemize alınan sayısız mülteci afganlar bu insanlara türk vatandaşlığı verilmesi 2023 seçimlerinde bu insanlar oy kullanacak hepsi olmasa bile bir kısmı ve bunun dışında ülkemizin A101 e dönmesi nereye kadar devam edecek bugün abim kuryelik yapıyor ve bir plazaya sipariş götürdü hep araplar yerleşmiş gittiği yerde elit bir semt İstanbul bebek bir hamburgere 1200 tl para vermiş bir arap ve dolar ödemiş 60 dolar yapıyor bu onlar için hiçbir şey ama bizim belkide 1 hafta çalıştığımız paraya bu insanlar hamburger yiyor ve bu benim çok ağrıma gitmeye başladı artık benim gibi düşünen var mı savaşla alamadıkları topraklarımızı parayla satın alıyorlar. Bu böyle devam mı edecek fikirlerinizi merak ediyorum.

Güncellemeler
+1 yıl
Ülkemizdeki doktorların yurtdışına gitmesi okumuş bilgili insanları yurtdışına göndermemiz yakında hastalandığımızda gitmeye doktor bulamayacağız diye çok korkuyorum
Arkadaşlar bu ülke nereye doğru gidiyor, sizce düzelir miyiz artık?