B seçeneğini sevdim 😂 Sırf ailem 'yatırım' olsun diye düğünlere gidip millete servet taktı diye düğün yapmak zorunda olmak beni sinir ediyor. Ailedeki bir büyüğümüz düğünümüzü ayarlamayacaksa biz düğün yapmayı düşünmüyoruz. O sefaleti çekmeye niyetimiz yok.
Haliyle çevredekilerin düğününe gitmek de deli saçması geliyor bize. Ki zaten evlenen bir çevremiz yok ama ebeveynlerimizin böyle bir çevresinin olması bize sorun yaratıyor.
Benim evlendigim yıllarda çeyrek altın okadar maddi değeri düşük birseydiki düğünlerde çeyrek takmaya utanirdik az oldu ayıp olucak derdik hatta uzak akraba ve konu komşuya takılırdı çeyrek altın şimdi okadar yükseldiki çeyrek altını bırak almayı yüzünü unuttuk desek yeridir
ohhh ne güzell olduuu valla hiçte üzülmem artsın artsın ben zamanında 400 lirayken almışım kaç grcımlar köşede yatıyor. P zaten benim ön görüm sene sonuna 1200 1250 olur diyordum gelecek yaza 2 bin gelecek yıl sonu 3 olucak bundan kaçamazsınız böyle devamke. çp
aldığım altın bileklikler ve kolyeler şimdi gözümde daha sempatik işte 😂 çıksın çıksın bu arada 5/6 arkadaşıma çeyrek taktım evlenirken hele bir geri getirmesinler bak neler oluyor 😃
Onlar kuş değil ya uçamıyorlar adam akıllı 😂 çok defa şahit oldum kafesten dışarı salınnca biraz kanat çırpıp iniyorlar aşağı 😅 Anladım da az gezersin de hiç denecek kadar olması şaşırtıyor işte
sırf düğünler için çeyrek gram gibi altınlar çıkarmışlardı , vah halimize vah
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Düğünü geç kendi evliliğimize alamayacaz sktmn şeyini
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Sabah tusiad başkanı konuştu piyasayı allak bullak etti otur oturduğun yerde hayret ya ne güzel para kazanıyoruz kim konuş kim çık diyor kameraların karşısına