Para & Ekonomi Ziraat mobilde neden gözükmüyor? Helohey Takip Et Xper 6 Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Kartıma ATM'den para yatırdım ama mobilde gözükmüyor. Ne yapmalıyım? Güncellemeler+1 yıl Hallettim arkadaşlar, karta yüklemişim. Karttan hesaba aktarırsam görürmüşüm mobilden Ziraat mobilde neden gözükmüyor? Cevapla Kredi Kartı Soruları Para Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Faruk4216 Takip Et Yoda Yaş: 104 , eic 100% +1 yıl İki tane hesap numarası olabilir ya da tanımlı olmaya bilir 0 2 Yorumla Helohey +1 yıl İki hesabım olduğunu nasıl anlayacağım Yorumla Faruk4216 +1 yıl Ana sayfada > sağa < sola işaret olması gerekiyor onu tikla Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl ya aynısı başıma geldi karta atmak yerine başka bir yere atıyon atm den çekip tekrar ana hesaba yatırman lazım müşteri hizmetlerini ara yardım ederker 0 1 Yorumla Helohey +1 yıl Yardım ettiler, teşekkür ederim yine de Yorumla
Tolga2021 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 96% +1 yıl Borcun varsa çekmiştir 0 3 Yorumla Helohey +1 yıl Borcum yok Yorumla Tolga2021 +1 yıl Bankayı ara sor bi Yorumla Tolga2021 +1 yıl Aradın mı Yorumla
Netmiyiz Takip Et Xper 7 Yaş: 125 , eic 100% +1 yıl Bir kaç hesabın varsa 0 1 Yorumla Helohey +1 yıl Bir kaç hesabım olduğunu nasıl anlayacağım Yorumla
tnaberlant Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 96% +1 yıl arasana ziraati senin para gitmiş geçmiş olsun 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
İki tane hesap numarası olabilir ya da tanımlı olmaya bilir
İki hesabım olduğunu nasıl anlayacağım
Ana sayfada > sağa < sola işaret olması gerekiyor onu tikla
ya aynısı başıma geldi karta atmak yerine başka bir yere atıyon atm den çekip tekrar ana hesaba yatırman lazım müşteri hizmetlerini ara yardım ederker
Yardım ettiler, teşekkür ederim yine de
Borcun varsa çekmiştir
Borcum yok
Bankayı ara sor bi
Aradın mı
Bir kaç hesabın varsa
Bir kaç hesabım olduğunu nasıl anlayacağım
arasana ziraati senin para gitmiş geçmiş olsun
vay enayi
Geç düşer