Evlilik düşünmüyorum saçma sapan zengin koca muhabbeti çekemem
Bölüm bile okuyabilirim birikmiş 30 binim var az maalesef
Evlilik düşünmüyorum saçma sapan zengin koca muhabbeti çekemem
Bölüm bile okuyabilirim birikmiş 30 binim var az maalesef
Ne kadar iyi bir iş istiyorsun? Sayisalci misin sozelci misin yoksa dilci misin? Hangi meslekleri severek yapabileceğini düşünüyorsun? İyi iş kişiden kisiye değişir. Aklında bir bölüm varsa ve hem okuyup hem çalışabileceksen ya da ailen destek olacaksa sevdiğin bir bölümü okuman iyi bir iş kapısını aralar yanına mümkünse yabancı dil/diller (ingilizce ve alanınızda iş bulmanıza yardımci olacak bir/ birkaç dil) eklemenizinde faydası olacaktir. Onun dışında üniversteye gitmeseniz bile ilgilendiğiniz bir alanda meslek kursuna giderek kendinizi kursu mevcut olan istediginiz meslekte kendinizi geliştirebilirsiniz. Kpss ye girmeyi de bir deneyebilirsiniz dilerseniz.
Sana mükemmel yol çizeyim. Ama paran yetmez.
İlk olarak Polonyada pilotluk. Servet lazım.
ya da Polonya ya da gemi kaptanlığı.
Dicenki niye Polonya.
Amerika ve kanada gibi ülkeler bu ülkenin diplomasını tanıyor. Ben şu an kanada ya geldim. İtalyan firmasi bana günlük 180$ ödüyor. Ama kanada firmasi 600$ günlük.
Kanada Polonya ve Ukrayna diplomasını tanıyor. Bizimkini maalesef.
Oo deli para turkieyde harcasan onu. Sen kaptan misin pilot mu
Cok iyi Allah bereket versin
Yaşında ne var. 😆 Deli.
Nelerden hoşlanırsın? Hobin var mı? Bir kaç kısa süreli işlere gir. O sıra daha fazla sevdiğin şeylere vakit harca. Mesela çizim seviyorsundur. Parklara git. Orada köpeklerini dolaştıran kişilerin resmini çiz. Sohbet et. Köpeklerini dolaştırabileceğini söyle. Ek iş yarat. Kendine. Pasif gelirler ile, sevdiğin şeylerle vakit geçirerek para kolay kazanılır
Bana yapılmamış bir teklifi son zamanlarda yapmaya başladım insanlara.
Borsa alanında geliştir kendini.
Bilmiyorum analitik düşüncen, psikolojin nasıl ama muhakkak ekonomik özgürlük ve rahatlık için borsa alanında kendini geliştirmeni öneririm.
Nasıl öğreneceğim
Youtube’ daki videolarla başla.
Devamında zaten zevk almaya başladıkça araştırmalarınla daha da büyüteceksin
Teşekkürler bayadır aklımdaydı ama zaman bulamıyordum
Bu aralar hareketli biraz.
Tek kişiye bağomlı kalmadan bi kaç kişiyi izle ve yorumlarına başka hocaların ne dediği ile harmanla.
Güzel bi deneyim olacak
Ne kadar para lazım
İşin YouTube ve hoca takip Faslı için para lazım değil.
Bilgisayarına bi kaç takip programı yükle.
Twıtter’ ı milleti izlemek yerine bu adamları takip etmek için kullan.
Aklının yattığı birinden eğitimini al.
Bu sürede ufak ufak hisse takibi ve yatırımını yap.
Anlamaya başladığın zaman ufak ufak eğitimini al ve işlemlere başla
Göme office olacağından dolayı ekstra çok çok büyük bir şeye gerek yok
Cevap
24Cevap
bizim burada bir işletme var.
sadece patates kızartması satıyor.
20 çeşit falanda sosu var. her türden. insanlar sabahtan akşama kadar sürekli sıra oluyor önünde. insanlar istiyor böyle şeyleri. 30 lira mı ne böyle külah gibi bir kağıda sarıp üzerine istediğin soslardan döküyor. ben de sevdim her çarşıya gidişimde düşünüyorum alsam mı almasam mı diye. bu tarz bir iş yapabilirsin bence. işlek bir yerde kesin tutar. öğrenciler özellikle çok seviyor.
Vayy bu güzel
işin güzel tarafı şu, malım elimde çaktı etti derdi yok. neden çünkü patates bu. bozulmaz etmez. haftalık yenilersin ihtiyacına göre depoyu. bide baharatlıyor zaten patatesleri. yanına da kola gazoz fanta vs. bardağa dolduruyor makineden. tamam daha ne olsun. hadi hayırlı işler :D
Bu zamanlarda protez tırnak kurslarına gidebilirsin. Sonra bir yerde çalışmaya başlarsın ve ileride kenarda tuttuğun paranla da üstüne katıp kendine yer açarsın.
Bravo sana. Aklı başında nadir kızlardan birisin. Kesinlikle işe hayata yönel. çişli don yıkama meraklısı kızlardan olma
bayan iç çamaşırı satan küçük bir mağaza aç
30 bin ne kız 😒 en iyisi zengin Koca valla boş ver kim uğraşacak bu ekonomi de iş kurup zengin olmakla
Yeteneğin varsa mesela resim gibi bunu değerlendir. Ayriyeten üniversite sınavı için iyi kaynaklardan kitaplar al ders çalış. Çift alternatifin olsun.
Kanka o hiç bir şeye yetmez dışardan yazılım kursuna git
Tercih yapmak gerek hangi mesleği istediğinizi seçin
Hizmet sektörü çok sermaye istemiyor. İyi bir fikirle iyi para kazanabilirsin
Hizmet sektörü nedir
Okuyabilirsen oku. Yoksa ticaret için biraz araştırma yap derim
selam iyi bir iş ve çok para kazanmak istiyorsan bir yolu var. ama para sermayen biraz olucak ki iş yapabilesin
Borsa anlarsa anlasın eger ömrünü para oynarsın ben girdim al sat yaptık
anan ne diyor bu söylediklerine?
gülüyor mu:DDDDDDDDDD
Ticaret iyidir eğer uğraşırsan
Pazarlamacı ol en iyisi
Enerji hissesi satın alabilirsin
Hocam yaşadığın şehir kaç nüfuslu
Oku bence bölümlerin iş imkanlarına bak
Bence kesinlikle Türkiye’de bir bok okuma
böyle akıllı kadınlar kaldımı ya
Grafik tasarımdan yürüyebilirsin home ofis tarzı
E ticaret yapılır o paryaa da ürün alınır