Para & Ekonomi 1 ay Para tasarruf edilebilir mi? BengaySokuş Takip Et Xper 1 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 10bin kazanan tasarruf edebilir mi 5bin kira 1bin tl diğer giderler Kaldı 4bin 1binde arabaya benzin alsaKaldı 3bin Kira ödemezse 8bin kalır Evet Hayır Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Para tasarruf edilebilir mi? Görüş Yaz 9 Görüş Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
CAGRI16 Takip Et Xper 7 Yaş: 39 , eig 68% 1 ay Yani zaruri ihtiyaclari haricinde bir şey kaliyorsa tasarruf eder Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
yeahnofeelings Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eig 100% 1 ay 10 k gelirle kim tasarruf edicek 1 k gider nasıl oluyor makarna mı yiyomuş anlamadım bu kişi Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla 2 yorumu gör Sedakaram 1 ay Makarnanın paketi bile 10 tl. Günde yarım paket makarna yese bile (yağ bile kullanmasa) 1500 tl. Cidden 2005 yılında yaşıyor herhalde Yorumla yeahnofeelings 1 ay Hahahahaa troll zaten de bu xper kazanalım maksat Yorumla
Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 22 , eig 99% 1 ay Para & Ekonomi konusunda 3,2b görüş paylaştı. Edilebilir bence Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
HayaletCaspır Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eig 100% 1 ay O nasıl bir soy ismi reis Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
SƎᖈHⱯꓕ Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eig 96% 1 ay Kirada olmazsa yapar belki Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
PandaRiza Takip Et Xper 7 Yaş: 37 , eig 95% 1 ay Nick ve entry uyumu Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
severimsormayi Takip Et Guru Yaş: 22 , eig 90% 1 ay kira da oturmazsa evet yoksa yapamaz Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
maria0 Takip Et Guru Yaş: 28 , eig 86% 1 ay Para & Ekonomi konusunda 1,8b görüş paylaştı. Hayırr Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
sosyete_kizi Takip Et Yoda Yaş: 29 , eig 64% 1 ay Sana bağlı Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
7Görüş
Yani zaruri ihtiyaclari haricinde bir şey kaliyorsa tasarruf eder
10 k gelirle kim tasarruf edicek 1 k gider nasıl oluyor makarna mı yiyomuş anlamadım bu kişi
Makarnanın paketi bile 10 tl. Günde yarım paket makarna yese bile (yağ bile kullanmasa) 1500 tl. Cidden 2005 yılında yaşıyor herhalde
Hahahahaa troll zaten de bu xper kazanalım maksat
Edilebilir bence
O nasıl bir soy ismi reis
Kirada olmazsa yapar belki
Nick ve entry uyumu
kira da oturmazsa evet yoksa yapamaz
Hayırr
Sana bağlı