Napalım kardeşim ülkede yolsuzluk, torpil, rüşvet almış başını gidiyor. Dürüst olarak ancak kendi işini kurarak veya beyin göçüne kapılıp gidersek olur başka türlü çok ağırdan işliyor.
aile içi şiddetle büyüdük çocukken tecavüz filan çeşitli travmalar derken 30 lu yaşlara kadar gerek fiziksel gerek psikolojik hep baskı oldu. alkolik kumar karı kız düşkünü baba olunca hiç göz açtırmadıki çalıştık dövdü sövdü evden kovdu aldı.
Pederi kaybedince o kaos bitti ama boşluğa düştüm Kısaca mob gibi hayat yaşadık kabullendik içimize attık yalnızlığı korkuyu utangaç hiç bir şey yaşamadan zaman aktı ne sevgili ne arkadaş olmadı ki.
Sanalla tanışınca dünyam azcık değişti kendimi geliştirdim insan ilişkileri konusunda ksde de yıllardır varım
Buraya gelme amacım da ilk sevdiğim ve okursa bir sürü arkadaşım olsun diyeydi
Uzakta olsunlar ama iyi olsunlar sohbet edelim belki bir gün karşılaşıp çay da içeriz diyeydi
oldu yaş 41 ve ksden kısmetim çıktı yıllar sonra
uzakta yurt dışı olsada inşallah niyetimiz var nasıl olacak bilmiyorum ama onun için toparlamam laızm kendimi.
Beni seviyor bende onu nasip kısmet bakalım ama çok istiyorum ya!
o kadar kalbimde yaradır ilk okuldan sonra okumadı babam hep imrendim arkadaşları olanlara sevgilisi olanlara. Bize sokağa çıkma bile izin vermezdi evden işe işten eve.
Artık şu basit şeyleri bile elele gezmek sinema karşılıklı yemek yemek nebllm insanların karşı cins ile okulda yaptığı bu basit şeyleri bile yapmamış olmak çok üzücü 🥺
Olsun istiyorum arkadaşlarım. Sevdiğim yaşamak istiyorum sevilmek istiyorum minik şeylerle bile mutlu olmak.
Yıllar sonra açıktan orta okul lise üniversite bitirdik ama açık demek evde okumak demek isterdim yaşımı yaşamımı yaşıtlarım gibi o dönemler de okullarda olmak ama olmadı kader mi keder mi bilemem.
En İyi Cevaplar