😃Adam bütün evin yükünü kadına yüklemiş. Ama adamın yaptığı hesapne yazık. ki tutmamış. Kadından önce öldüğü için ev kadına kalmış. Aslında adam ince hesap yapmış kadın ölür ve ev bana kalır diye düşünmüş. Ama evde ki hesap çarşıya uymamış Ama kadıncağız da yazık olmuş. Adam yüzünden yıllarca varlık içinde yokluk çekmiş Bir evde senin paran , benim param sözü asla geçmemeli.. Evin ihtiyaçları ortak olarak karşılanmalı..😊🍓
Evet haklısınız Bir bütün olmanın bir aile olmanın ne demek olduğunu kavrayamamış çiftlerde bu durum yaşanıyor.. Senin paran benim param lafı ediliyor.. Ve zaten bu evliliklerde çok uzun soluklu olmuyor.. Genellikle
Yarı yarıya olabilir. Ama kadının tüm parasının alınmasını doğru bulmuyorum. Bir kısmını kendi şahsi ihtiyaçları için ayırabilmeli. Bu çalısırken güzel bir motivasyon☺️
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
1Görüş
😃Adam bütün evin yükünü kadına yüklemiş.
Ama adamın yaptığı hesapne yazık. ki tutmamış.
Kadından önce öldüğü için ev kadına kalmış.
Aslında adam ince hesap yapmış kadın ölür ve ev bana kalır diye düşünmüş.
Ama evde ki hesap çarşıya uymamış
Ama kadıncağız da yazık olmuş.
Adam yüzünden yıllarca varlık içinde yokluk çekmiş
Bir evde senin paran , benim param sözü asla geçmemeli..
Evin ihtiyaçları ortak olarak karşılanmalı..😊🍓
Genelde maalesef geçiyor. Çok çalışan kadın gördüm , kocası işte gerek yok almayalım dediğinde " çalışıyorum benim param istediğimi yaparım " diyor
Evet haklısınız
Bir bütün olmanın bir aile olmanın ne demek olduğunu kavrayamamış çiftlerde bu durum yaşanıyor..
Senin paran benim param lafı ediliyor..
Ve zaten bu evliliklerde çok uzun soluklu olmuyor..
Genellikle
Yarı yarıya olabilir. Ama kadının tüm parasının alınmasını doğru bulmuyorum. Bir kısmını kendi şahsi ihtiyaçları için ayırabilmeli. Bu çalısırken güzel bir motivasyon☺️
Bence ortak olunmalı
Erkek milleti hepsi aynı
Köpek soyu
Çookk yazık olmuuuş