Sizce kim daha çok para harcar?
Erkek
Kız
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Merhaba,
Doğru ve samimi bir şekilde yorum yapmak gerekirse bu konuda kimse tepki göstermesin kadınlar erkekleri oranı daha fazla para harcıyorlar, çünkü kadınların istekleri beğenileri hiçbir zaman bitmiyor mesela Özel bir düğüne gidecekler ona bir elbise iki gün sonra başka bir nişana gidecekler ona bir elbise, Yok onun altına uygun bir ayakkabı yok saç kuaföre tırnağın ojesi falan üflem derken erkekleri onu katlıyorlar 20'ye katlıyorlar tabii bunun ayakkabısını çantasını da saymıyorum
Kadınlar daha çok harcıyor tabii ki cilt bakım ürünü vs. erkekler öyle yüzlerini sabunlara yıkasalar bitiyor. Biz bi kıyafet beğendik mi hemen almaya çalışıyoruz erkekler öyle değil. Ayrıca hem kendimize ve evimize de alıyoruz, yani kadınlar daha çok harcıyor.
Şimdi değişir o. Erkeğin hobisi varsa (elektronik eşya, oyun vsvs) kadından daha çok harcar kadının harcayacağı miktar bellidir ama yinede eşit tutuyorum
Yüzünü sabunla yıkayan erkekler vs yüz temizleme jeli tonik ve serumla sabah rutini yaparak yüzünü yıkayan kadınlar... Tabii ki biz daha çok harcıyoruz
Brn bi su o kadar 🤣
Cevap
29Cevap
Kızlar bence
Makyaj malzemesi ve can sıkıntı nedeniyle alınan saçma eşyalar bir daha giyinmiyecegi kesin olsada bunlardan daha pahalı bir şey olamaz.
Şimdi tabi bunun birde linç yönü var.
Doğruyu söylemek ile bilmek arasında çok fark var dimi?
Erkekler ben pahali kiyafet almaya kıyamıyorum eşim çatır çatır benim aldığım kıyafetin 5katina para ödüyor
Hiç düşünmeden cevap veriyorum..
Biz kızlar tabi ki.
Sevgilimin bir düzüne ayakkabısı vardı eskiden. Benim dört tane toplam.
Tabiki kadınlar daha çok harcıyor. Hem kendimize hem evimize alıyoruz 😂
Kadınlar tabiki de! Yok makyajı, yok kıyafeti zibilyon tane masrafı var. Erkeklere bir eşofman bir sweat giyse bitti zaten. Erkek olmak vardı şimdi ¢
Tamam sen de bilmeden sömürüyorsunuz diyemezsin benim tanıdıgım tüm erkekler
Arkadaşlarım aileleri için çabalayan destek cıkmaya çalişan insanlar
…
Erkekler tabiki. Çünkü kızlar kendileri için çok para harcadıklarını düşünürken, biz hem kendimiz hem onlar için harcarız.
Kesinlikle kız buna şahit oldum ben işten kovuldugum gün gelen maasimdaki paranın hala bir kısmı duruyor ama kızlarda öyle değil
Kadınlar daha çok harcıyoruz çünkü kadın kadına rekabet almış başını gidiyor o ne alırsa öbürü de aynından istiyor.
kadınlar ufak ufak bir sürü şey alarak çok para harcarlar, erkekler ise tek ürüne yüklü miktar para öderler
Biz kadınlar daha çok harcarız bu bir gerçek.
Erkekler. Hem kendilerine hem sevgili/ Eş onlara harcıyor.
Erkekler tabikide hep bir yüksünüz ailenize bile en çok erkekler üzüyor ailesini kızlar kocaya gidiyor ama siz öylemi hep bir sömürüyosunuz ailenizi.
Aynen 14 yaşından beri çalişiyorum tabikikde kimse zorlamadı
şu an 5.6 ülkeye gittim bir ülke arıyorum yaşamak için 1 ay sonra italyaya gideceğim oraya deneyeceğim ve kimse destek cıkmadı aynen sümürüyoruz size verilen makyaj parası için bana verselerdi fabrika kurardım :).
@MuratKocumoglu bilmeden konuşma ben makyaj yapmıyorum. Öyle ihtiyaçlarım olmadı
diğerlerini bilmem ben çok para harcamıyorum bazen çok istediğim şeyleri bile alamıyorum hep içimde kalıyor çünkü ekonomi o kadar kötü oldu ki sadece karnım doysun bana yeter
yorumların kız çoğunluğunda olmasından da cevap belli zaten :D
Kız tabiki
onun kuaför parası var
Alışveriş
Makyaj
Say say bitmez
Genel soruldu için kadın ama kendim çöm tutumlu bi insanım kendimle kıyaslasam kadın derdim
Cevabı bilinen bir soru. Sil gitsin sayılmaz bu.
Biz parayi bulduk mu ilk gittigimiz yer Gratis, Eveshop, hic biri yoksa, trendyolda kampanya kovalayip, offf cok ucuzmus diye harcama yaomak. Aslinda parasizkende ayni fiyat ama paramiz olunca bir anlikta olsa zenginiz ve herseyi satin alabiliriz 😂
Erkekler bin yere harcarlar. Kızlar ise sadece güzellik
Değişir bu durum ya ne açıdan para harcamak ilişki mi kişisel bakım mı başka bir şey mi
#Hükümdar
Tabikide kadınlar daha çok para harcar. Bu da gayet normal..
Kızlar ne kadarda çok alışverişi sevseler de erkekler daha bi tutumsuz. Misal kadın o kadar profesyonel ki alacağı şeyin fiyatını etiketine bakmadan bilebiliyor?
Kızlar daha çok artıyor. Hele birde süslüyse
Erkekleri hayatında en önemli şeyleri (Pantolon+Gömlek+Ceket+Para)
Kızların... ~ bitmiyoooorr 😁😁🙊🙈
Masrafjn ne oldiguna göre degisir
İkisi de harcar cinsiyete bakmaz bu
Tabikide kadınlar daha fazla harcar
Genel olarak kadınlar
Az adette ama Pahali oyuncaklar alir beyler
Erkeği de harcar parasını da
Erkekler.
Kişiye göre değişir.
Kızlar
Ksiye göre değişir
Kızlar